Katero maskaro uporabljate? Je katera od Alverde v redu?
Jaz imam Maybelline in sem zelo zadovoljna !
novo vsaj zame, ne vem, ali se to že kje pri nas tudi dobi ali ne…jaz sem poskusila in naročila iz tujine, ker nisem več vedela, kaj naj kupim, da se mi ne bi packalo ob vsakem smehu do solz in da sem lahko namazana tudi med kopanjem na bazenu in da lahko grem tudi spat namazana in ostane zjutraj “nedotaknjeno”…tale se obnese, prej sem jih poskusila že nevemkoliko, od najcenejših do najdražjih in na koncu mi je bilo vse enako 🙂
Alverde sem tudi sama kupila (veganska kozmetika in to), ker uporabljam nekaj drugih njihovih izdelkov (zadovoljna), no z maskaro pa res ne! Nemogoče jo je nanest in “obdržat” na trepalnicah…katastrofa!
Sem že večkrat probala zamenjat s kako drugo pa se ni nobena obnesla. Tako, da že kar dolgo ostajam zvesta Max Factorju in 2000 kalorijam 🙂
Imela Dior Iconic, sedaj sem si pa za probo kupila Chanelovo Inimitable. Rada menjavam maskare, malo jih obstaja, da jih nisem probala. Dior itak zmaga, sedaj bomo pa videli še za Chanel. YSL so OK, samo se res hitro posušijo, tiste, ki se jih da kupit v DM ali Mercatorju so pa po Diorju izgubile svoj pomen. Je pa tudi res, da imam naravne trepalnice goste, dolge in lepe.
Forum je zaprt za komentiranje.