posvetlitev dlak po rokah
Jaz pa si jih kar pobrijem, je ful lepše. Ko sem bila mlajša sem si svetlila in zdej šele vidim, da je čudno izpadlo, ker nisem ravno nek bel blondinc 🙂 Potem pa mi je kozmetičarka svetovala in sem si jih pobrila in hkrati ugotovila koliko žensk si brije roke, prej pa mi je to bilo nekaj tko ne ravno vsakdanjega. Ampak si jih veliko in res lepo pride,lepše kot svetlitev (kosmate so še zmeri, samo da so potem svetle). Nič več grdih kosmatih rok, zato ti priporočam britje.
to puljnje zgleda grdo, ker se potem začno vraščat dlake, pa se delajo pikice, pa boli… skratka sam cirkus!
Belilna krema Andina je pa res krasna in praktična, niti ne preveč draga, meni zadostuje enkrat na mesec, včasih še redkeje! Tako kot je ena napisala – ne le, da dlačice posvetli, ampak so še mehkejše! Na koži pa nimam po njej prav nobenih reakcij, čerav imam sicer bolj občutljivo kožo.
Krema Andina … Sama sem jo preizkusla, ampak… efekt ni kaj prida. Je že res, da imam izredno močne dlake, in sem jo večkrat uporabila…dlak ti sploh ne pobeli do konca (do kože, vedno se vidi en del temne dlake). Če bi hotela doseči taprav učinek, bi mogla celoten prašek dat v tisto malo kreme, pa še to bi mogla držat gor cel dan. Tako da… Jst jo odsvetujem.
Moja kolegica si je posvetlila dlake nad usti oziroma brčice, ampak ni zgledalo najbolje- pravzaprav je zgledalo zelo puhasto. Mislim, da ji je dlake posvetlila kolegica, ki dela v kozmetičnem salonu. Je pa zdaj za trajno zaustavitev dlak na voljo krema BIOXET. Meni jo je priporočila prijateljica in je menda res učinkovita. Kupi se jo v lekarnah, uporablja pa se jo lahko pravzaprav po celem telesu. Jaz sem jo že začela uporabljat, in sicer so najprej na vrsti noge. Ko bom pa videla, kako krema res učinkuje, se pa spet kaj javim.
živijo!!tudi jaz imam en problem.kupila sam kremo andina, vendar pa v njej ni bilo priloženega navodila.verjetno ga je katera s podobnim problemom kot jaz izmaknila iz škatle.ker sem jo kupila prvič sedaj ne vem kakšno je razmerje med kremo in praškom, da ne poškoduje kože, ter koliko časa jo moram pustiti na koži,če bi hočem pobeliti dlake nad ustnico in na rokah..mi lahko katera posreduje podatke?
Lep pozdrav !
Jaz imam tudi v mislih, da bi si posvetlila dlake na rokah. Vendar sem v dvomih, ker se bojim, da se bi mi sprožila kakšna reakcija na to kremo… Pa me zanima če se je kateri od vas, pojavila kakšna rdečica ali podobna reakcija ko ste se namazale s tem…
vsem se zahvaljujem za odgovor.. =D
Forum je zaprt za komentiranje.