Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katero maskaro?

katero maskaro?

S katero maskaro ste zadovoljne? Rada bi eno, ki ne bi lepila trepalnica in delala kepic.

Pa glede barve – če ima katera svetle modrikastosive oči, kakšno barvo uporabljate?

Meni je še vedno najlepša rjava maskara. Lahko je tudi L’Oréal.

Bourjois
Obvezno izberi črno

katero zdaj, rjavo ali črno? 🙂

Že barva tvojih oči ti pove, da naj bo maskara črna.

Nobene ženske lepe ste po naravi vsaka zase ne vem zakaj bi kvarile naravno lepoto razen če res nimate kakšne ekstremno oprazne napake, bne me napadat sem se ličila kot najstnica zdaj se ne več in veste kaj zgledam bolje!

Probala sem veliko maskar, včasih kupovala maskare nekega srednjega razreda (Max Factor, Loreal, …) potem sem kupovala dražje maskare Clinique, Dior, Este Lauder, …, potem pa sem poskusila enkrat za foro eno poceni maskaro, in sicer od Essence (zeleno, multi action) za mislim da 2,70€ in smešno, odlična je!

Oči me nič ne pečejo, lepo se odstrani, lepo se maže, zdrži kar nekaj časa in od takrat prisegam na to maskaro.

Poizkusi, nimaš kaj zgubit, edino slabe 3 eur 🙂

Črna, rjava… v bistvu je tudi rjava tako temna, da se ne opazi, da je rjava, le bolj nežno in naravno zgleda.

oknčk
katero zdaj, rjavo ali črno? 🙂
—————————————————————-

Jaz imam tudi sivo-modre oči in sem še vedno za rjavo, ker je izgled bolj naraven. Poskusi. 😉

Evo, še link do slikce če te bo zanimala.

Maskara Essence

Od Essence pa res še nisem poskusila. In glede na ceno lahko preizkusim rjavo in črno 🙂

Da pa ne bi nič …. no, saj kadar sem doma ne uporabljam nič, ampak ko pa grem med ljudi, imam pa rada malo. Poleti res samo maskaro, ko je pa hladno, pa tudi kak puder .

Meni je najboljša Dior maskara…..Iconic, ali pa Diorshow..

No res poskusi, ti ne bo žal.

In ta zelena je res dobra, naredi lepe trepalnice, pa nimam naravnih tako lepih, ta maskara pa jih naredi lepe.

Se podpišem, jaz sem pravkar nabavila Essence (roza in črno pakiranje).
Prej sem imela YSL, pa Dior, ampak Essence je razmerje cena/kakovost daleč najboljše.

Jst mam od Oriflema tisto rdečo, ki nima ščetinaste krtačke, ampak tak mali glavniček. Men do sedaj ni naredla niti najmanjše grudice. Še linka.

Prej sem imela YSL, pa Dior, ampak Essence je razmerje cena/kakovost daleč najboljše.[/quote]

Ha ha ha ha, razmerje kakovost cena je najboljše, istočasno pa izjaviš, da si uporabljala YSL in Dior??????? ha ha ha ha (no comment………)

Se pridružujem mnenju:).

Prej sem imela YSL, pa Dior, ampak Essence je razmerje cena/kakovost daleč najboljše.[/quote]

Ha ha ha ha, razmerje kakovost cena je najboljše, istočasno pa izjaviš, da si uporabljala YSL in Dior??????? ha ha ha ha (no comment………)[/quote]

Kaj ti pa tukaj ni jasno???
YSL…se v zelo kratkem času strdi in vržeš lahko samo še v kanto, Dior…se cela razpacka; obe maskari staneta cca 30 eur.
Essence stane cca 3eur in je super…iz tega sledi…razmerje cena/kakovost je najboljše pri maskari Essence.

Dior Iconik ali Lancome Hypnose.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close