Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A veste, kaj je v trgovini najtežje najti?

A veste, kaj je v trgovini najtežje najti?

Čisto enostavna, osnovna oblačila! 🙁

Zadnje čase iščem navadne, elegantne črne hlače in črno bluzo.

Hlače so čisto “plastične” ali imajo nizek pas ali kup svetlečih gumbov ali so povite po nogah …
Bluze so s čipkami, volančki, (pre)kratke, s preglobokim izrezom …

Pa nisem zahtevna! Rada bi le nekaj, kar se da kombinirat na več načinov. In česar naslednje leto ne bom vrgla stran.

Kje kupujete osnovna oblačila?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

meni je isto problem najti kvalitetne osnovne, ne načičkane majice z dolgimi in kratkimi rokavi, enobarvne in elastične. Če že kaj najdem, je navadno zanič kakovost:(

Za take hlače, kot jih ti opisuješ, grem jaz kupit blago in ga nesem šivliji, da mi jih sešije.

ona on – črne lepe hlače za cca 50 eur, črna bluza Urko cca 15 eur

poglej tukaj http://www.ona-on.si/

Vsaj za povsem navadne srajčke, pulije in majčke vem, da jih imajo običajno v trgovini Zero. Cenovno nekaj srednjega, kvaliteta ok. Glede hlač ne vem, je pa v Zero bolj umirjena moda, tako da bi se znalo kaj najti. Podobno je tudi s trgovino Street one. Mislim, da sta ti dve znamki v vseh večjih trgovskih centrih po Sloveniji.

Šla sem v Namo, tam prodajajo znamko Olsen – imam nekaj kosov oblačil te znamke in so vsa zelo OK – in hotela kupiti par everyday’s majčk.
Mission impossible; trenutno prodajajo rdeče, bele in črne majčke z bleščicami.
Pa se vprašam – za koga boga? Menda ja se ženske ne svetijo kar cel december?

Jaz imam pri iskanju enih navadnih elegantnih črnih hlač še dodaten problem – nosim številko 34…

Navadne črne hlače sem iskala leto in pol. Našla sem jih v Nami, do pa znamke Vero moda. Cena približno 40 eur.

v zari so iemli večkrat take simpl črne hlače, tudi srajčke

Lepe črne hlače sem kupila v Modiani, sicer so bile 70 € (meni so se zdele kar drage), jih pa zdaj z veseljem nosim. So primerne za v službo in bodo tudi za bolj na fino. Dokler ne najdem male črne oblekice 🙂

Poleg vseh mogočih butikov, ki so nekoliko višji (ali celo precej višji) cenovni razred, se meni za take basic kose zdi primerna trgovina C&A. Tam ponavadi najdem čisto običajne hlače in majice brez bleščic in napisov.

Imam čisto enak problem! Misija nemogoče je najti preprosta oblačila, da niso po zadnji modi, da nimajo polno načičkanih stvari in da imajo mojo št. Črne hlače z normalnim pasom sem našla v S. Oliverju, sicer za 80 eur, kar je ogromno, ampak so zelo kvalitetne in so mi kot ulite, čeprav nosim št. 46. In velike probleme imam za najti normalne majice. Kot da hodimo vsi okracani kot novoletne jelke celo leto…

Pojdi v Promod. Ga imaš v City parku, tisti na Rudniku je pa še boljši. Sem si kupila čudovite črne hlače, raven kroj, nič načičkane, krasne, za 20 ali 30 evrov, se ne spomnim točno.

Evo jih:

MURA!

Ima krasne stvari. Modiana Celje tudi,

N

Dorothy Perkins ima vedno klasične črne hlače, ravne ali zvončaste.

Tudi velikosti so od 34 do 48 in dve različni dolžini, navadna in podaljšana, tako da se kar najde kaj za vsako postavo.

Pa vse so pralne v pralnem stroju

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close