Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?

Ali se ličite? Vsak dan ali samo kdaj?

Ali se ličite? Za v službo, če ste doma, za v šoping,….?

Vedno. Ker sem rada urejena .

Ličim se vsak dan,za v službo,trgovino,šoping….razen zdaj sem že 3 dni nenaličena,ker sem obležala v postelji,bolana:(

Doma nikoli,tudi za šoping redko,razen če grem še kam drugam prej ali potem. Ličim se za večerne izhode,pijačke,službene zadeve.

a ti tud tko misliš, kot moja sestra
pol, če nisi namazana, nisi urejena – svašta

Za kamorkoli ven se naličim, za doma in okoli bajte ne. Seveda pa to ni ne vem kaj, mal pudra, senčilo za oči in maskara, pa glos.

Jaz se ličim vedno, če grem ven. To pomeni tudi, če samo nesem smeti.

Če pa vem, da ne bom šla ven, se ne ličim. AMpak mogoče je to 2 x letno.

Ja, če grem ven, se.
Samo se zelo malo opazi. Vsi mislijo, da se ne.

Ličenje je lahko zelo vpadljivo, ali pa zelo naravno. Razlika je ogromna. Dnevno ličenje, večerno, skoraj že gledališka maska…za vsako priložnost paše drugačna vrsta ličenja.

Se vsak dan.
Čez teden: tonirana krema, veke, maskara, lipglos,
čez vikend pa samo tonirana krema, ker sem bolj bledolična.

Če pomolim nos ven iz hiše in nisem “restavrirana” takoj v našem kraju prižgejo rdeč alarm…..da se pošast sprehaja naokrog.

Jaz enako … za v službo in v mesto si dam gor samo maskaro in lipglos/šminko.

Lišpam se za večerne izhode, kakšne sestanke, večerje, kosila, gledališče ipd.
V kino in v mesto grem samo z maskaro in lipglosom

tekoči puder uporabim čisto vsak dan, ker imam problematično kožo in si le tako upam ljudem pred oči
potem pa odvisno od priložnosti, za službo še maskara in šminka, za šoping in ostale opravke včasih ne, včasih ja, vendar vedno zelo nevpadljivo

Navadno se ne ličim, zagrabi me kdaj pa kdaj. Tako se naličim mogoče 1x mesečno – ko se počutim, da bi se mi pasalo naličiti (včasih samo za v službo, kdaj za kakšen koncert, predstavo …)

Zame je ličenje, maskara in šminka (glos). Tekočih pudrov ne uporabljam, senčilo parkrat na leto. Če je to ličenje: ličim se za v službo,za “ven”, ne ličim se doma, za v trgovino….

Vsak dan se namažem samo s kremo, uporabim maskaro, eyeliner, šminko in rdečilo za lica. Kadar sem pri volji ali za posebne priložnosti pa uporabim tudi tekoči puder, korektor, puder v prahu, senčila za veke….

Uf, sploh ne vsak dan. Za na faks samo malo korektorja na podočnjake in maskara. Enako velja, če grem kam tak čez dan, npr. kofetkat, kino, shoping s kolegico, študentsko delo…
Zvečer pa ponavadi temu dodam še malo pudrčka na lička (hitro zafarbam, še posebej, če pijem tardečga 🙂 pa svinčnik in eyeliner.
Senčke na oči le redkokdaj, blusha ne rabim, šmink ne maram.

Ravno tako

Vedno ko grem v zunanji svet (služba, družba). Naličim le oči – sence, barvica, maskara. Pudram se ne, šmink za ustnice tudi ne uporabljam.

No jaz pa takole…vsak dan puder, ličnice, veke, maskara…
Ni mi boljšega občutka ko se recimo, če grem po službi v kakšno trgovino, pogledam al v ogledalo, izložbo in sem sama s sabo zadovoljna..sem si všeč…res…

tko da če se mi zjutraj recimo ne da namazat..se samo spomnim kaj pa ko se bom pogledala v “špegu” v službenem Wc- ju….mi bo prec žal. Kozmetike pa s sabo ne nosim.

Nikoli. Imam kremo za obraz in to je to.

Večinoma ne, ker sem doma, če pa že, potem je pa to ornk. Puder, lica, oči, ustnice, za piko na i pa še parfum.

LP

Jaz se namažem za vsak vstop v civilizacijo 😉 služba, pjačka, kino, šoping…
Imam pa puder v prahu, ki se skoraj ne opazi, popravi pa ful polt, pa še neka natur varianta je, maskara in črn svinčnik, pa labelo na ustnice in sem si všeč.
Poleti pa grem dvakrat, trikrat v solarij in imam ravno normalno barvo na faci pa uporabim samo maskaro, balzam in barvico.
Ker sem res blede polti bi pozimi brez pudra prestrašila pol mesta 😉

Pa saj tud puder ni več tak kot je bil 30 let nazaj, zdaj se sploh ne opazi, da ga imaš, samo zakrije nepravilnosti in naredi lepo polt, pa še kožo zaščiti, posebej sedaj pozimi. Včasih je bilo že na 3 km videt da maš puder gor.

Meni se zdi, da se vsi vidijo že na daleč. Katere znamke puder se res (skoraj) ne opazi?

Ne morem si kaj,da se ne nasmejem reku:rada se uredim in sem urejena. Večkrat vidim kakšno tako urejeno s pol kile pudra, črto na bradi, rdečih lic- včasih prav groteskno.

Tud moški se pudramo(jaz mam korektor)…kakšen mozoljček, pa razpokana žilca(alkohol?), podočnjaki,itd…
Za obrazno kremo imam kar kvaliteten bodymilk, saj je v bistvu to isto sranje kot krema za obraz…

Ponavadi sem pa na koncu pred težko izbiro kater parfum od osmih naj uporabim…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close