dobra dnevna/nočna krema, srednji cenovni razred
Odvisno kakšno kožo imaš. Jaz imam mešano in kupim kremo za tako kožo. Imam dnevno in nočno. Trajata dolgo, sta ugodni pa še kao zdravi (če verjameš vsem tem certifikatom:)).
Pri meni je tako, da če sem vmes imela kako drugo kremo in nato spet prešla na Logono, so se mi takoj spustili mozolji. Samo po kakem tednu je minilo in je koža čista.
Uporabljam tudi njihovo glino za čiščenje obraza. Imajo tudi peno za čiščenje…skratka, jaz sem z njimi zadovoljna in ostajam pri tej liniji. Za mojo kožo odgovarja.
Zadovoljna sem bila pa tudi z Weledo, samo je Logona ugodnejša in ravno tako dobra.
Jaz sem tudi že kar nekaj krem preizkusila. Najprej Avon, ki je precej agresivna. Ker sem hotela bolj naravno, sem šla na Hausko, pa sem bila čisto mozoljava. Rekli so , da se koža kao čisti, ampak meni se je čistila očitno 8 mesecev – ves čas, ko sem jo uporabljala.
Potem mi je kozmetičarka predlagala Biodrogo. Ker sem bila že zelo skeptična, mi je dala par testerjev, ki so se vsi ZELO obnesli.
Tako uporabljam energijsko kremo, ki zelo paše v teh vročih dneh – je precej hladilna, za zvečer moisture, uporabljam pa po tuširanju tudi losjon, ki pa je tudi ful dober.
No, najprej hvala vsem za odgovore in predloge. Sedaj uporabljam neko kremo iz lekarne, pa mi je grozno zmastila kožo, da se mi mozolji delajo… Verjetno je bolj primerna za kako suho kožo, sama imam- kot sem že rekla- normalno, brez nekih posebnosti. Rabim že, da krema nudi nekaj vlažnosti koži, ampak ne prenesem pa, da mi zmasti kožo, da se, ko se namažem, vsa svetim… Imela sem tudi dve različni kremi od Nivee, pa mi nista odgovarjali. Garnier mi je nekaj časa odgovarjala, potem spet ne. Afrodita mi tudi ni kul, Oil Of Olaz tudi ne,… Ne vem, kaj vse sem še uporabljala v zadnjih dveh letih, samo nič mi ni bilo dobro.
jaz sem imela nekaj vzorčkov LOGONE, pa mi je bilo vse premastno; sovražim tak občutek
sedaj imam eno od MELVITE, ker so na bolj “lahki” osnovi: http://www.pharmacare.si/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=36
Forum je zaprt za komentiranje.