ustnice
Pozdravljena!
Seveda, prav zaradi te povečave, ki je sicer samo optična, si večina strank obrobi ustnice!S trajnim make-upom se ustnice lepo začrta,poudari, izenači velikost, kolikor je to mogoče , če pa se ga naredi po zunanjem robu, se jih na videz poveča!
LP!
Koliko pa se to lahko poveča? Je to zelo opazno oz. barvno drugače od ustnic? Problem je, ker imam kar precej polne ustnice, mi jih pa proti kotičkom “zmanjka” in bi rada to malo popravila-s svinčnikom mi to zelo lepo uspe,samo se bojim, da bi s permanentnim make-upom težko zadela mojo barvo ustnic in bi vse izgledalo umetno.
Pozdrav!
Vsvojih devetih letih ukvarjanja s trajnim make-upom nisem imela še nikoli ene negativne iskušnje, niti kakrnih koli alergijskih reakcij!Če pa vas skrbi, vam bomo naredili test, za ušesom vam naredimo tri pikice trajnega make-upa in počakamo dva dni, če bo rdečica ste alergični , sicer ne!
Za ustnice se z vami strinjam, morda bi bila edina rešitev izbira usničnega barvila in z njim obroba celotnih ustnic, da bi naredili naravni izgled!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.