Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A je to drago?

A je to drago?

Striženje konic in prameni po celi glavi (dolg las), vse skupaj 40€. Pa ni v bližini, tako da dam še za bencin okol 10€.

Nimam občutka, ker se že več kot 2 leti ne barvam.

je drago, ampak take cene so kar pri veliko frizerjih.

Standard, take so cene.

kakšn drago….ojoj kje pa živite???

Zadnjič sem dala samo za striženje 40€. Zdelo se mi je zelo drago – masažni stol med tem, ko ti umivajo lase, tega vsekakor ni odtehtal!

V primerjavi s tem so tvoji prameni poceni. Ampak vseeno tako zelo pocen pa spet ne.

moji lasji so nekaj srednjega in toliko plačam okoli 50, barvanje narastka, kaksen pramen in če je se malo strizenja, sam konice. Taka cena je normalna, seveda ce je pravi frizer in ti daje na lase kvaliteto, še je ceneje se vprašaj zakaj, mogoče ti na lase popa hidrigen in slično. Vpraša katere barve uporablja mal poglej salon po preparatih in ti bo hitr jasn koliko kaj stane, recimo tigi sampon stane kar nekaj denarja, da o drugih se boljsih ne govorim.

Sama dajem za striženje, barvanje in fen frizuro kratkih las, točno 24€. Pa sem ravno tako na masažnem stolu 15 minut. Smo pa cca. pol urce oddaljeni od ljubljanske prestolnice, salon pa je eden od kvalitetnejših. Tako da je meni 40 € veliko.

Ta teden sem dala za konkretno striženje, ne samo konice, 24€.

Lepo lepo te prosim, če poveš, kako točno se ta salon imenuje in kje se nahaja.
Hvala!

Ja je kar drago, sam pač takšne so cene vsepovsod.

Včasih plačam še več, okoli 50 eurov za striženje in pramene, potem pa ti še kakšne da dodatke na lase.

Sama dam isto v centru Ljubljane. ravno prejšnji teden sem bila pri frizerki, h kateri hodim že nekaj časa…prameni po celi glavi, pranje, striženje, fen, neki dodatki…40 eurov. Postrigla je še obe hčerki, dolžino in frufru, tako da sem na koncu dala 50 eurov. meni se zdi to ugodno in OK cena, ki si jo lahko privoščim na vsake kvatre.

papa, Peggy

40€ striženje – ljubljana. Klub temu, da se mi to ne zdi poceni, mi kvalitetno striženje oddtehta plačani denar.
lp
klementina

56 evrov sem dala nazadnje, in to ne v Ljubljani temveč v Celju. Barvanje, par pramenov in striženje, kratek las. Pač odvisno h komu se greš strič.
Sem pa ravno zadnjič gledela oddajo z naslovom – Se je življenje res podražilo?, primerjali so cene pred 30 leti in danes. In kot zanimivost npr. oblačila so se pocenila za kar nekaj odstotkov, računalniki, televizije kar 70%, medtem ko so se storitve kot so frizerske, kozmetičarke podražile za 90%!!

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

striženje(kratki lasje)+barvanje s prameni+fen frizura=45 EUr. Sem pa z Dolenjske (vas, ne mesto). Frizerka je odlična, obiskuje razne tečaje in seminarje po Evropi, je zelo spretna in hitra. Barve in ostale preparate ima višjega cenovnega razreda. Bistvo pri vsem tem pa je, da grem vedno zadovoljna od nje. In to je vredno svojega denarja.

Ja no meni se pa zdi drago, ker dam za striženje in barvanje 25€…vem pa da pramena pri moji frizerki (hodim v salon), stanejo 32€, tako da ja..je drago:)

Lp

Poceni, zelo poceni. To gotovo ni bilo v Ljubljani.

Vidm da se cene gibljejo tako tako. Ne vem katere preparate ima ta frizerka, ampak glede na to da si želim svetlejše pramene, barva las je temno rjava…predvidevam da bo dala blanž gor. Ne vem če je še kakšna druga opcija…razn kvalitetna svetla barva..samo ne vem kok bo prijel na moj las.

Bomo vidl kaj in kako…upam da bo ok, pa da mi ne uniči preveč las…so se v 2 letih glih mal “spočili” od vsega dolgoletnega barvanja.

Meni je to zelo drago.Jaz plačam striženje 3 eure – to je striženje na domu, s tem, da me še frizerka postreže in malo poklepetava. Ni pa to v Lj. ampak v manjšem mestu.

Jaz sem ful dobro naletela na novo odprt salon, kjer me je skor zadela kap. 25€ za striženje, barvanje+pramene

ME LIKE IT 🙂

Sippa..dej naredi reklamo in povej kje 🙂 a je vsaj v bližini okolice Lj?

an ban..pa še ti lahko poveš kje si urejaš frizurco?

Sem ravnokar od frizerja.
Ljubljana, striženje, prameni po celi glavi na folijo + fen oz. likanje.
Lasje so bolj kratki kot dolgi.
Plačala sem 65 €.
Ampak sem zadovoljna. Ker sem že hodila k drugim frizerjem, cenejšim in dražjim, pa mi je bilo še vsakič žal, da nisem šla k svojmu.

Ne moreš primerjati dela na črno in storitve, opravljene z računom.

Enako, Kranjska gora. Če greš na vsake 3 mesece še ni tako hudo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close