lasersko odstranjevanje dlak
nevem kako je glede nog,jaz sem si dala odstranit na trebuhu(sem jih imela malo prevec),vendar ni dosti,ce gres samo enkrat,jaz moram iti dvakrat ali trikrat-prvic sem ze bila,sedaj moram pa malo pocakati,da mi tiste ki so ostale ponovno zrasejo.Zaenkrat nimam se nobenih belih pikic in mislim da jih tudi nebom imela.Pozanimaj se.
Melani,
Jaz sem bila na laserski depilaciji nog in ti povem, da je postopek prvič mogoče ne toliko boleč kot neprijeten, čuden občutek. Rezultati so vidni takoj brez kakršnih koli posledic, le kak teden ne smeš v savno ali se tuširati z vročo vodo. Vsak dan se namažeš z vlažilnim mlekom in to je vse. Je pa treba postopek ponoviti od 3-6 krat, vse odvisno od dlak, da so dlake trajno odstranjene.
Pozdrav, Brina
Jaz bom šla pa čez 2 dni na lasersko odtranjevanje dlak. grem v Kozmetično hišo Porenta(se mi zdi da se tako imenuje ali kakšna črka drugače:P)- Vevška c.2, Ljubljana.
Imajo pa zelo ugoden popust. Pri prvem obisku z gotovino imaš 7% popust,nato pa se popustu seštevajo za 10% usakič, to se pravi prvič je z gotovino 7%, drugič 17%, tretjič 27% in tako naprej do 47% in tam se seštevanje popustov ustavi, imaš pa 47% popusta na nadaljne tretmaje.
Kakor pravijo potrebuješ od 5-8 obiskov. zračunala sem, če opravim 6 obiskou, mi pride okoli 200.000 sit, za kar bi pa brez popusta v drugih kozmetičnih salonih plačala 300.000 sit, torej sem 100.000 sit v plusu:)
Jaz hodim na lasersko odstranjevanje dlak v Rogaško Slatino. Hodim za cele noge, do sedaj sem bila že na dveh posegih in moram reči, da imem dlak že precej manj. Belih lis do sedaj nisem opazla. Ni pa res kot pišejo v revijah, da je to neboleč poseg, mene kr boli.
Cene za celotne noge:1. poseg…291 evrov
2. poseg…233
3. poseg…186
4. poseg…149
5. poseg…119 in tako naprej
Forum je zaprt za komentiranje.