Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nekaj novega

Nekaj novega

Najprej lep pozdrav!

Moram vam povedat da sem preiskusila novi proizvod kozmetike Avon in sem zelo zadovoljna.
Tale novi, krema za oblikovanje trebuha in stegen ANEW CLINICAL
V dveh tednih brez diete in telovadbe se mi je obseg zmanjšal za 2 cm.
Kar je pa najbolj pomembno, strije ki so mi nastale med nosečnostjo so se obarvale in se sedaj ne vidijo skoraj nič več. Res zelo dobro.
Ga toplo priporočam.

Lep dan vam želim!

In kako si ga lahko sprobala, če je šele zdaj ven prišel?

Saj pa člani lahko kupijo določene artikle eno kampanjo prej da lahko sprobajo

LP

Sem članica in prav zato sprašujem…in to ni res, da lahko kupuješ eno kampanjo prej, ampak so določeni datumi naročil in tale zadevica je čisto nova. Mogoče tebe tvoja članica eno kampanjo kasneje obvesti.
No, kakorkoli, reklama je očitna.

Tudi jaz sem članica, da ti pa povem je bil pa demu proizvod. Tud ti bi si ga lahko naročila in že naprej prodala-dala ali sama preizkusila.

Pa lep večer1

Ja valda.

Koliko pa stane?

5300 sit

ne 3800

Ja, če imaš tisto platinum kartico.

Sploh ni problema ti karico pošljem, če bi jo rabla.

Za to ceno bi me pa zelo zanimalo. Kako bi jo lahko kupila?

Če te zanima se lahko slišima preko mail-a. Ker pa jaz z avonom delam pa še ti dam na to ceno 20% popusta, ker sem prepričana da to bi mogla imeti skoraj vsaka ženska.
Lp

Ok, prosim, če mi pišeš na mail, ki je v nicku.

Sandra,daj napiši svoj mail. Rada bi se včlanila v Avon klub.

Jaz bi pa rada imela samo platinum kartico,ima katera kakšno odveč?

Živjo Avonovke (in tiste, ki bi to rade postale)!
Naj pojasnim, kako je s to platinum kartico, da ne bo kasneje slabe volje!!!
Vsaka, ki je naročila proizvode iz kataloga 3/2006, je za vsakih 2900 sit naročila dobila eno platinum kartico, ki omogoča nakup te naše najnovejše kreme Anew clinical Lift&tuck le za 3800 sit.
Pa veste, da če naročite 3 te kreme v kampanji 4, dobite kar 40% popust? Zdaj pa si izračunajte, koliko prihranite (seveda, več platinum kartic imate, več prihranite oziroma več krem dobite zastonj). Morate razmišljati tako, da tretma traja 12 tednov, mesečno pa porabite dobri dve kremi!

Če katero zanima kaj več ali potrebuje kak nasvet, pišite na
mira.gasparic@siol.net

Avonovke, ostanimo na liniji!

Ja, pozabila sem povedati, da sama platinum kartica nič ne koristi, če nimaš naročila od prej. Ob naročilu bodo preverjali naročilo iz kampanje 3 in takoj videli, po kateri ceni lahko dobite ta zares fantastičen izdelek!

Dobivamo samo pozitivne odzive, nekateri so naravnost neverjetni. Če si boste malce namazale še vrat, boste dobile bolj napeto in gladko kožo!

MiraGP

Mira mislim da sem že slišala da tebe. Če si to ti. Daj povej s katerega konca slo si.
LP Sandra

Avonovke 🙂
Rada bi se včlanila,samo par stvari me zanima.

Koliko naročil na mesec moraš imet ( spodnja meja naročil ) ?
A je treba naročat vsaki mesec?
Kakšne so ugodnosti člana?

Na spletni strani sem gledala, so omenjena neke prodajne kampanje – kaj naj bi to pomenilo?
Hvala.

Lepo pozdravljena!
Da ti kar odgovorim.
V enem mesecu imaš datume (3) na katere se oddajajo naročila
Ni nujno da naročiš vsak teden. Minimalni znesek naročila je lahko tut samo šminka ni važno je pa pogojeno s popustom in potnimi stroški. Večje naročilo imaš večji je tudi popust in nad 40000 sit ni potnih stroškov.
Članstvo je brezplačno in prvih 6 mesece imaš motivacijski program kar pomeni da vsak mesec dobiš nagrado ki so naprej določene.

Upam da je za začetek to dovolj.
Lp Sandra

kje pa se lahko včlaniš

Glede včlanitve sem klicala na AVON in sedaj čakam da me referentka oz. tista, ki je iz mojega območja pokliče in se včlanim preko nje. Pa da mi vse razloži. Upam da bo kmalu. Koliko časa to ponavadi traja?

Lp.

Če se katera želi pogovorit glede včlanitve ali potrebuje kako drugo inf. mi naj piši kar direktno na mail: issa1502@yahoo.ca pa se bova vse lepo pomenile.

Čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close