Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Magic BALONI

Magic BALONI

Drage bodoče nevestice in bodoči ženini in seveda pred kratkim poročeni pari!

Veliko se vas bo, oziroma se vas je odločilo za balone na poroki.
Zanima me, koliko ste odšteli za balonsko dekoracijo, koliko te dekoracije je bilo in kdo vam jo je postavljal.
Mislim, da mi želijo postaviti previsoko ceno, zato bi prosila, da vas čimveč napišekoliko ste/boste odšteli sami.
Hvala

Tudi sama sem imela namen pri Magic naročiti poročne balone, vendar ne veliko, za kak srčen nad vhodom v poročno sobo za ohcet v gostilni.

In me še niso kontaktirali niti poslali cenika, da bi lahko vedela koliko bi me prišlo.

LP

Za katalog lahko pokličete Davida na 040/800-144. Mi smo že sodelovali z njim in je precej zaseden, ker je res dober in obvlada. Baloni resda niso tako zelo poceni, kot bi si milslili, ampak se splača.

ojla!
Žal nimam 100% informacije, ampak na sejmu Flora in Poroka (lani) sem dobila info, da pride en tak večji srček okrog 15.000 SIT, da pa je cena odvisna od tega, kaj vse naročiš (ob večjem naročilu je cena na balon manjša).
No, midva na koncu balonov nisva imela na poroki, v spalnico so nama jih pa tako drugi namontirali )))) pa riž in makarone tudi )))
LP!
gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Oj!

Meni je gistilno, torej v hotelu Kongo v Grosupljem, super okrasil David. Imela sva zlate in bordo balone. Imela sva velik srcek iz balonov, ki je bil za nama, potem nekaj rozic balonskih na stbrih, pa na mizah nekaj (pa ne prevec), in se veliki balon ki sva ga pocila ob plesu in so padli na tla. Dala sva okoli 50.000sit in vs so bili navduseni nad dekoracijo. Barva sva zbrala na podlagi gostisca, ki je bil bolj afriski. Se pa z Davidom dobis v gostilni, prinese slike in se zmenis vse.

Lp

Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close