s katero agencijo na dopust?
Sori, prehitro sem oddala.
Če bi agencije poznala, ne bi spraševala. Še nikoli nisem šla nikamor z agencijo.
Če bi se želela lotiti organizacije sama, tudi ne bi spraševala.
Rada bi bil kamot in nekam šla. Z agencijo, ki je ok, ne bi se rada nasankala.
Tako da prosim, izklopite paranojo in mi pomagajte.
Jaz sem bila pred par leti z agencijo Pisanec na Kubi. Bilo je res super. Lastnik je prof. zgodovine in deležni smo bili izčrpnega predavanja o Kubi, politiki, o tem, kako so na hitro izselili Američane od tam. Informacij ogromno. V glavnem, meni je bilo zelo všeč. So med dražjimi, ampak komoditeta se pač plača.
https://www.agencija-oskar.si/stanje-odhodov/
Tukaj boš ziher kaj našla. Pa še sopotnice iščejo.
to je še huje – ne le, da si prelena, da bi si sama kupila letalsko vozovnico in najela nekaj na airbnb/bookingu – to bi še bilo razumljivo – ampak celo toliko zagamano lena si, da ti naj celo drugi iščejo agencijo?
[/quote]
Pa kaj se ti vsajaš? Kaj se sploh oglašaš, če ne misliš svetovati? A to mogoče ni čvek portal? Kaj te briga? Živi in pusti živeti!!
Daleč najboljši so pri Pozejdon-u. Ampak si resnično pozna za karkoli. Poglej, morda vseeno kaj najdeš.
Kot pogost koristnik agencij povem, da je moja izkušnja, da je bolj pomemben vodnik na danem potovanju/izletu kot pa sama agencija. Seveda pa imajo ene agencije pač svoje (boljše) vodnike kot druge. Leto ali dve nazaj sva bila z ženo na enem množičnejšem potovanju (več skupin/vodnikov iste agencije). In ja, imeli smo srečo da smo naleteli na največji “šus” med vodniki – neumno, nevedno, neprijetno … Sem se na nekaj ogledih pomešal med druge skupine in verjamem da so imeli gostje v drugih skupinah na koncu izleta povsem drugačno mnenje o izletu in agenciji od mene.
Res je, vodnik je tisti, ki na koncu naredi razliko in poznam kar nekaj ljudi, ki potovanja izbirajo glede na vodnika, destinacija, agencija, termin, vse to je drugotnega pomena. Nekateri se drzijo enega vodnika in bi z njim sli tudi v spodnji duplek za en teden, ce bi on vodil. Nekaj vrhunskih vodnikov, sploh po znanju, ima Ars Longa, nekaj tudi Oskar in Sajko. Shappa ima bolj pustolovski low budget stil. Palma in Kompas sta generika, kakor trofneš, nimajo stalnih vodnikov.
Hvala vsem, ki ste se oglasili. Res bi morala razmišjati prej, ampak pri meni to skoraj ne gre.
Nekaj predlogov agencij sem pregledala, nekaj novejših predlogov pa pogledam zvečer, ko bom imela čas.
Še najbolj me vleče na vzhod, šla bi pogledat Mrtvo morje pa mogoče nekaj v stilu sveta dežela. Ampak za to sem očitno res prepozna – kolikor sem gledala do sedaj.
Potem pa tudi kakšen Maroko mogoče, to bom zvečer raziskala.
Forum je zaprt za komentiranje.