Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt all inclusive

Egipt all inclusive

Za tiste, ki ste tak aranžma že sprobali. Zanima me, kako je v takih primerih z brezalkoholno pijačo oziroma vodo. Ali se jo v hotelu in v barih ob plaži da dobiti, ali jo je treba posebej kupovat in pa, ali se jo lahko nese v sobo oziroma dobi za na kakšen izlet za sabo.

Pa tudi, namen imamo naredit nekaj enodnevnih izletov, pa me zanima, ali se da s hotelom zmenit, da nam da kaj s seboj za malico…

Evropejci tam nismo zaželeni gostje, misliš, da te bo hotel s hrano za na pot zalagal hahaha?

Evropejci tam nismo zaželeni gostje, misliš, da te bo hotel s hrano za na pot zalagal hahaha?

Vodo dobite v steklenicah vsako jutro v sobe. Ce pustite napitnino, so se posebaj radodarni z njo. Priporocam, da napitnino puscate v njihovi valuti, ker imajo probleme eurske kovance pretihotapit iz hotela. Ce jim najdejo €, jim jih nadrejeni vzamejo. Glede malice za seboj, pa poveste, da greste na izlet in vam bodo pripravili lunch paket.

Pa priskrbite si njihove tablete proti driski. Vsi smo jo fasali, pa smo se zelo pazili. Ko pride je še do lekarne težko priti.

Podpis. Mislim, da se imenujejo Antinal. Z njimi, veliko pazljivosti pri hrani in pijači ter razkuževanjem s takratkimi 😊, nismo imeli težav.

In zakaj bi si človek želel hodit tja na drisko? Vsi znanci, ki so bili, so imeli pokvarjene počitnice.

Pred leti sva imela all inclusive. To pomeni, da si na plaži dobil brezalkoholnega piva kar si ga hotel. V hotelu je bila vsa voda flaširana. Midva nisva zbolela.

Sedaj pa ne vem kako je, ker me ne mika tja hodit.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Za All incusive se hodi v Turčijo, tam te res po rokah nosijo.

Mi smo bili v egiptu ze 2x, tuniziji, turciji. Noben ni dobil driske. Pili smo samo ustekleniceno vodo. Ostalo pijaco pa brez ledu. Otroka sta vsako jutro popila linex kapsulo (preventivno) Midva z mozem pa jagermaister. Domacini so zelo prijazni. Ce kaj potrebujes ali te zanima, ti z veseljem povedo. Kot sem ze rekla, mi nismo imeli nikoli problemov, ne z drisko ne s cim drugim.

Bil pred kratkim v Egiptu-Sharm El Sheikh….nobenih problemov z prebavo….jedel sem skoraj vse po vrsti-oprano zelenjavo, solate, limonade z ledom, sladoled……bil sem v hotelu 5 zvezdic, kjer so zvečer dovažali svežo mineralno vodo za vse hotelske zadeve, razen tuša in wc, kjer voda seveda ni pitna. Vseskozi je bila na voljo zapečatena flaširana voda in si jo lahko nesel v sobo, kolikor si hotel. Res pa sem preventivno imel jegermaistra ob sebi cel teden :)…..sicer pa je driska pokazatelj predvsem 1.psihe, ko je nekdo pod nekim hudimpo tovalnim stresom, 2. prenažiranje…. vseh mogočih zadev v zelo kratkem času, 3. hladna pijača……nalivanje npr. s hladnim pivom na 45+ stopinj….uff, 4. uživanje hrane in pijače izven hotela lahko seveda botruje temu, da fašete kako bakterijo in driska je tu.
drugače pa smo se imeli čudovito….koralni grebeni-nepozabno (Ras Mohammed National Park)

Zakaj bi sploh clovek mogel v Egipt hodit na pocitnice?
In to poleti, ko je tukaj 30 plus???

Dobro opozorilo…ne pijte piva poleti, kjerkoli

Bila 1X pa me žive ne spravijo več v afriko. Higiena na psu, hrana in pijača svinjsko dragi, ALL INCLUSIVE ni to, veliko je treba doplačati, hoteli podpovprečni ….

nek se vidi raskoš. doma pa potlej zelje-krompir-zelje-krompir. :))

Imas prav ja, ravno taki so to ponavadi…pol pa jamrajo kako je elektrika in voda draga 🤣🤣🤣

Bila sem v zelo luštnem hotelu v Šarmu in Hurgadi.
V Hurgadi je bil na voljo hladilnik, kjer si sam vzel vode po želji.
V Šarmu so nam 1,5 l vode prinesli dnevno. Na voljo so bile vse ostale pijače vključno s čajem in kavo ves dan.
Trinkgeld morajo zaposleni dajati v skupno blagajno. Nekateri si poskušajo kak dinar prisvojiti, zato prosijo za papirnat denar.
Če jih ujamejo, dobijo tri okoli ušes- videla.
Najhujše za okužbo so kapljice vode iz bazena.

oh ko bi folšarija gorela…..

Sem bila in grem konec meseca spet. Nič ni bilo treba doplačati. Vodo so vsak dan dostavili v sobo. Tudi na mizi pri obrokih je vedno stala steklenica vode. Pijača je na plaži in ob bazenih cel dan brezplačna. Šla sem na vse izlete, če smo šli zgodaj iz hotela, so nam namesto zajtrka pripravili lunch paket. Sicer so pa vsi enodnevni izleti vključevali kosilo v restavraciji. Restavracija v hotelu je bila odprta do polnoči, tako da ,ko smo vrnili v hotel, smo šli še na večerjo.

Julija bili en teden v Lidu Jesolo, konec avgusta se teden v Antibesu…verjemi, da nisem nikomur Hurgade faus🤣🤣🤣

glede na pisanje si se kako fausssss….lido jesola in antibes nista rvno nekaj za hvaliti se….

V Jesolo hodimo, da so otroci lahko sproscajo v Aqualandu.
Glede Antibesa pa tako: ce bos zemljevid pogledal bos videl, da je to Francoska riviera. Med Nico in Cannesom, tako da…

ti kar, samo čudno da si potem fauš za egipt…hahahaha

Za kaj bi ze faus b

Za kaj bi ze faus bila? 🤨

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close