Apartma v Istri za daljše obdobje
Pozdravljeni, jaz bi prosila za več informacij. Zanima me kje se nahaja apartma, cena, in kakšna slika. Hvala, lahko tudi na jmajci@gmail.com.
Prosim za več informacij. andrejaclio@gmail.com
Pozdravljeni !
Za letošnjo sezono iščemo app. v Istri , bližina morja do 3oom za celo sezono. Prosim, napišite kje se app. nahaja, ali ima teraso, je v pritličju ? Prosim za kakšne slike in seveda za vašo ugodno cenovno ponudbo !
Hvala in LP,
dorag2222@gmail.com
pozdravljeni, tudi jaz bi prosila za info o tem apartmaju na liddya6@gmail.com, kje je,cena, kakšne slikce,
lepo prosim:) pozdrav lidija
tukaj imate nekaj apartmajev v Istri ce komu pomaga: http://apartmajihr.com/1-istra.html
Mi ga imamo v Malinski, 60m2, vrt 160 m2, oddaljenost od morja 800 m. Je lepo urejen, notri in zunaj. Do sedaj ga nismo še nikoli oddajali. marija5331@gmail.com
Oddamo lepo in v celoti kvalitetno opremljen apartma na Krku ( ČIžiči) za celo sezono. Apartma meri 47 m2, v dnevni ima raztegljiv trosed, v spalnici zakonsko posteljo in pograd, iz balkona je lep pogled na morje, …….do morja le 100m, obala zelo primerna za otroke,…
Resni zainteresirani: lesjakdanilo@gmail.com
Se še oddaja? Ce ja mi pisite na romanchy.z@gmail.com. hvala
Iščem apartma ali hiško v okolici Umaga, Savudrije, Vrsarja od 1.7. – 31.8.2018 za primerno ceno cca 3000€.
Če kdo oddaja naj javi na damjana.sevcnikar@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.