Vrbsko jezero čudovit izlet
Na katerem koncu ste se pa kopali? Sem bila par let nazaj na tistem delu, ki je bližje centru in je bila precejšnja gneča, tudi parking smo dolgo iskali, je pa zelo lepo.
[/quote]
Midva sva bila iz motorjem in sva naredila en krog oz se ustavilanekje na sredini.
Največ gužve je res ravno blizu mesta, zato predlagam da greste rajši naprej. Imaš plačljive plaže pa tudi divje.
Meni osebno bolj prijetno kot za en dan iti na Hrvaško v gužvo na meji.
1. – 90 km iz Ljubljane… ni šans, da se peljem tako daleč na kopanje
2. – nič se ne čaka – odvisno, kje in kdaj se pelješ, tako kot velja prav za vsako destinacijo. Včeraj naprimer se je pred mejo na Karavankah kar konkretno čakalo.
Point tvojega prispevka je kaj že? Ven se metat, da ne hodiš v slovenske turistične kraje?
Kakšen negativizem veje iz tvojega komentarja!
1. Če se ti ne pelješ tako daleč na kopanje, ne pomeni, da se drugi ne (midva greva pogosto na avstrijska jezera)
2. Do Vrbskega jezera ne greš čez Karavanke
3. Ne vem, zakaj bi se nekdo “ven metal”, da ne hodi v slovenske turistične kraje? Saj to ni nič takega, veliko nas ne hodi oziroma gremo rajši čez mejo (severno/zahodno). Zaradi spoznavanja novih (in bolj urejenih) krajev, pa ker predvsem Avstrijci bolje obvladajo turizem kot v večini slovenskih turističnih krajev. Ne lupijo turistov, kar plačaš, veš, za kaj si plačal in razmerje med ceno in kvaliteto storitev je bistveno boljše kot pri nas.
Po “baje” informacijah je hladnejše, po uradnih podatkih pa ravno ne:
http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/bade-wetter/oesterreich/kaernten
(Mimogrede, kje pobirate “baje” informacije?)
Po “baje” informacijah je hladnejše, po uradnih podatkih pa ravno ne:
http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/bade-wetter/oesterreich/kaernten
(Mimogrede, kje pobirate “baje” informacije?)
[/quote]
Baje ? =Jaz bi jim rekla ustno izročilo;). Vem zato, ker sem tudi sama od par ljudi slišala, da je Faaker see hladnješe. Baje ;). Sama še nisem preverila.
Baje ? =Jaz bi jim rekla ustno izročilo;). Vem zato, ker sem tudi sama od par ljudi slišala, da je Faaker see hladnješe. Baje ;). Sama še nisem preverila.
[/quote]
Dandanašnji je take stvari zelo preprosto preverit, ko imamo internet. In se potem izogneš širjenju “baje” informacij, ki niso nujno točne.
Forum je zaprt za komentiranje.