Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bi šli letos na dopust v Turčijo?

Bi šli letos na dopust v Turčijo?

Bi imeli kake pomisleke iti letos na dopust v Turčijo, glede na možnost terorizma. Saj vem, da nisi nikjer 100% siguren, samo me kar malo stiska. Gre pa za področje Antalyje.

Ne, niti slučajno. Pa bodo ljudje še vedno hodili, ker je pač luksuzen hotel s 5*, pa cene zmerne. Ko jih bo nekdo kosil z avtomatsko puško na plaži (kot se je to zgodilo v Tuniziji), bo pa jok in stok.
Ljudje so itak ovce.
Nočem hodit na dopust v nedemokratične in (na pol ali v celoti) klerikalne države.

Turčija je čudovita dežela, sem jo prepotovala podolgem in počez, ampak zdaj več ne bi šla.
nekaj zaradi terorizma, v resnici pa zaradi režima, ki ga ne podpiram.

Ne.
Tri mesece sva izbirala destiancijo v mediteranu. Muslimanske dežele so bile izločene v samem štartu, mamljivim ponudban navkljub.

Če si pripravljena odnesti denar v nedemokratično, diktatorsko, muslimansko državo, kjer velja smrtna kazen, diskriminacija žensk in nacionalnih manjšin…potem te tudi ni škoda kot žrtve terorizma.

Ne, nikamor dol na tist konc, niti noben Egipt, Tunizija…..če me zastonj povabijo ne grem.

Ni samo terorizem, to je še najmanj. Veliko bolj verjetno je, da se v regiji dodatno zalomi in sploh ne moreš tja (ali ven). Režim je nestabilen in vsak dan naredi novo bedarijo, kregajo se z vsemi. Samo težave kupiš. Ajde, če greš na avanturo, ne pa za ležanje na plaži..

Ne, nikamor dol na tist konc, niti noben Egipt, Tunizija…..če me zastonj povabijo ne grem.
[/quote]

Če greš z mano te bom čuval, tako da ni verjetnosti, da se ti kaj zgodi. Pumce tvojega kova je treba čuvat, ker so primerljive z zadetkom na loteriji in to ne govorim na pamet, ker je takih punc izjemno malo.

[/quote]

Če greš z mano te bom čuval, tako da ni verjetnosti, da se ti kaj zgodi. Pumce tvojega kova je treba čuvat, ker so primerljive z zadetkom na loteriji in to ne govorim na pamet, ker je takih punc izjemno malo.
[/quote]

Hehe, hvala, ampak tud, če bi me vojska čuvala, vseen ne bi šla na dopust v tiste države 😉

Niti po pomoti ne.

Jaz bi šla, samo nimam veljavnega potnega lista.

Podpis.

Sicer sem v Turčiji že bila, pred leti, ampak me zdaj prav nič ne vleče in s tem svojim Erdoganom in lezenjem vedno bolj v konservativni islam so se mi tudi zamerili. Še malo, pa bo treba še turistkam ruto nosit tam. Počakajmo še nekaj let…

Ne samo letos – nikoli več ne želim v Turčijo.

Če se pa tebi v Turčijo gre, pa pojdi pogledat, morda se boš imela čisto fajn. Moja izkušnja je na žalolost slaba, tvoja bo pa mogoče dobra, kdo ve?

Samo z vojsko.

Tri leta nazaj smo bile 4 frendice v Antalyi, v nekem hotelu s 5 zvezdicami, ni da ni. Ampak miru pred domačini pa nismo imele, sploh natakarji in animatorji so bili vsiljivi in potem, ko se nismo odzivale na njihova nagovarjanja, naravnost nesramni. Eden je rekel moji prijateljici: WHO DO YOU THINK YOU ARE, BITCH???
Potem se je umaknila stran od njega in nikoli nismo šle jest v tisti rajon, kjer je on stregel. Me prav zanima, če si upajo biti taki do turistk, ki imajo zraven fanta ali moža?

Se vidi, kaj so za njih evropske ženske. Samo roba za pofu*at, če niso voljne, jih pa nahrulijo in ponižujejo. In za tak odnos naj plačujemo hotel? Nikoli več!!!

Ne strinjam se s hrvaško politiko proti Sloveniji in ne s turško proti Evropi. Ne bi šla tja na dopust niti slučajno, ne letos, ne lani in tudi drugo leto ne. To stališče zavzemam že od nekdaj, vsaj od osamosvojitve naprej.

Turčija, Tunizija, Egipt – ne.

V Grčijo na kak otok, bolj heteroseksualno usmerjen, pa ja.

Evropejci v Turčiji niso več dobrodošli. Možnost terorizma je visoka in tudi v Turčiji je neke vrste diktatura.
Nemcem ne dovolijo obiskovati svojih svojcev v vojski.

Kaj pa lahko pričakuješ od predpotopnih ljudi? Samo zivalske nagone in nič drugega.

Kaj pa lahko pričakuješ od predpotopnih ljudi? Samo zivalske nagone in nič drugega.
[/quote]

Samo to je formula za zmago.
Turkov je bilo leta 1950, 20.000.000
Sedaj pa jih je 80.000.000
,…………………………………………,….
Vsi musliči (tudi Albanci) se razmnožujejo v 50 letih 4:1 za njih. Ti narodi tudi nimajo sposobnosti se civilizirati.

[/quote]

,…………………………………………,….
Vsi musliči (tudi Albanci) se razmnožujejo v 50 letih 4:1 za njih. Ti narodi tudi nimajo sposobnosti se civilizirati.
[/quote]

Iti V Turčijo ti ne svetujem in tudi sam ne bi šel, tudi če je povabijo in vse plačajo.

Ne razumem, česa te je strah.

Mi smo bili v maju in je bilo krasno. 14 dni miru. Prosim, prosim, ostanite doma, bo za nas ostal večji mir.

[/quote]

,…………………………………………,….
[/quote]
Kar naj se. To jim ne bo nič pomagalo. Svet je drugačen oni pa se ne prilagajajo in kdor se ne prilagaja ne more dolgoročno preživeti. Če pride 300 ljudi na minus 30 v sandalih in v kopalkah jim ni pomoči. Da bi se v bundo dali jim pa pamet ne seže dovolj daleč.
Preživi tisti v bundi pa magari eden.

pa tudi ne v Egipt, Pariz, London… . Nimam razloga. Poceni in lepo je še drugje.

Sem bila ze veckrat v Turciji, Egiptu, Tuniziji in Djerbi in nikoli nisem imela problemov in vedno je bil odnos do mene kot gosta spostljiv in tudi danes, ce bi se odlocila za Turcijo bi odsla brez problemov in skrbi. Pred mesecem so bile objavljene fotografije Jureta Kosirja in njegovih otdok in dekleta kako uzivajo v lepotah turskega morja in takrat pa ni bilo komentarjev, kako grozno je dol in, da nihce ne bi sel. Mislite, da ste na Hrvaskem pa varni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close