Najboljši FKK kamp na Hrvaškem
Sem zadnjič slišala samo hvalo na račun kampa Valalta.
Pa me je skoraj kap, ko sem zdajle šla gledat cene… 30 evrov za dve osebi + parcelo v juniju/septembru… Oziroma 42 za julij in avgust! Ti se pa res hudo cenijo. Smo bli v juniju in septembru v super kampih po Evropi, nikjer niti približno takih cen, niti v Italiji, ki ima menda precej drage kampe.
Ulika pri Poreču je res super! Ni pol-pol, ves kamp je FKK.
Dovolj velika, da si lahko čisto blizu animacije (če te ne moti hrup, glasba…), ali pa stran v miru. Zelo čisto. Plaža mogoče malo kamenčkasta, ampak ni problema. Trgovina, bife, gostilnice. Ogromno animacije za odrasle in otroke. Imajo tudi določeno, kjer so lahko lastniki psov, za pse imajo tudi veliko ograjeno sprehajališče. Poleg morja tudi bazen, ampak s sladko vodo.
Mi hodimo tja že 14 let, v bistvu vidim, da so kar stalni gostje.
Potem na take poste ne odgovarjaš… te pa potegnejo kaj ne? Mogoče pa kaj novega izveš!
Pa še glede spodnjih dveh:
Ne vem zakaj sploh berete take poste in komentirate, če sploh niso napisani, da bi se o njih debatiralo. Postavljeno je bilo vprašanje, ki zahteva konkreten odgovor, ne pa zgražanje in blatenje…
Ko si 20 let v enem kampu se ga naveličaš, baje! mi se Valalte nismo naveličali, cene so res nekoliko višje, kot po ostalih kampih ampak vsako leto je veliko novega, urejeno v “nulo” čisto.
Mogoče zaradi cene ne pride ravno vsak, ki bi rada opletala s tičem in dudami, se pa povsod najdejo Z@§()UKcA tudi v Valalti!!
Bil je Monsena 🙂 do 8 let nazaj, sem tam kampirala 25 let. Pa so ga oblekli.
Potem še 2 leti v Valalti, ki pa je za mene prevelika (zmogljivost 6000 ljudi) . Je sicer urejena, draga, nadzorovana (prijave, odjave, neprimerno obnašanje…) a nima duše in pogleda na Rovinj.
Camp Istra je še kar, a je zelo vetrovno na eni strani, na drugi ni sence.
Ker sem zaprisežena nudistka, tudi jaz :), iščem dober camp.
Forum je zaprt za komentiranje.