Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje ste letos dopostovali?

Kje ste letos dopostovali?

Kje že, kje trenutno ste in kako ste zadovoljni. Voda čista, mivka, pesek?
Lepo se imejte!

Mi nikjer 🙁

ja pa kaj misliš, da vsi samo na to vročino na morje , na skale, na kamenje in na pesek, pod borovce rinemo? A dopust so samo morska voda, mivka in pesek ?

ja pa kaj misliš, da vsi samo na to vročino na morje , na skale, na kamenje in na pesek, pod borovce rinemo? A dopust so samo morska voda, mivka in pesek ?
[/quote]

Za mene ja. Samo namesto mivke imam raje skale. Morje pa mora bit. Zame.

Trenutno sem v Rovinju, avgusta grem v Fažano.

Avtorica, tudi tebi želim vsaj kak dan prijetnega morskega dopusta.

Googlaj,10 najlepših plaž na svetu. Hrvaške ni med njimi.
Predlagam ti Sardinijo.

Na kavču. Voda čista, mivke in peska pa ne nosimo v hišo.

[/quote]

[/quote]

sheeps being sheeps

[/quote]

[/quote]

…hmmm, na skale, ne hvala, seveda če zaviješ na primorsko stran in v istro, če pa levo in proti dalmaciji potem, pa najdeš lahko vse kaj drugega… mi tukaj, uživajte ostali kjer koli ste že … http://prntscr.com/fzbttq

Mi smo bili prejšnji teden v Termah Čatež.
Smo bili že nekajkrat v hotelu Čatež. Malce je zastarel, a ugoden. Žal pa nas je nekaj zmotilo. Letos so tam neki Ruski otroci, očitno kolonija otrok. Je bilo zelo hrupno po hodnikih, kot da bi bila v študentskem hostlu in ne hotelu s 3 zvezdicami. Mularija tudi smeti okrog hotela in nori. Čez dan in zvečer so zelo hrupni. V restavraciji sem se počutila, kot v šolski menzi, zato sem se jim izogibala. Ko sem vedela, da so tam,sem raje počakala, šla na sprehod, saj se mi ni ljubilo drenat in prenašat te otroke, ki so se prerivali pred bifejem.
Drugo leto, me verjetno ne bo več.

…ugodno ?? ,,, sem gledala cene, ne vem no… sicer pa poleti ni šans v toplice, ostali letni časi, pa še to 90% preživimo v savnah… ! In, v toplicah ne dam več kot npr. max 45€ dnevno, raje manj, pa še to, če so vključene savne…

Jutro,
Sedim na terasi in pijem kavico na otoku Bracu. Vreme vec kot super, vroce,ampak po 14uri zapiha maestral in je super,plaza odmaknjena od gnece,ker imamo psa,ampak je super,voda topla in cista. Skratka mi uzivamo. Pozdrav v Slovenijo😉

Še nismo. Čakamo, da se malo ohladi, da bomo uživali in ne trpeli v peklenski vročini in vlagi. Na dopust gremo enkrat po 5.8. Upamo, da bo takrat bolj znosno.

Dopustovali bomo v avgustu, Istra, prekrasna plaža, morje…..na isto mesto hodimo že 15 let:)))
Pred tem smo hodili v Dalmacijo in se je naveličali. Na slovenski obali smo bili dvakrat, obakrat zelo razočarani.

[/quote]

…hmmm, na skale, ne hvala, seveda če zaviješ na primorsko stran in v istro, če pa levo in proti dalmaciji potem, pa najdeš lahko vse kaj drugega… mi tukaj, uživajte ostali kjer koli ste že … http://prntscr.com/fzbttq
[/quote]

Pupnatska luka,se vozite ali imate v najemu tisto na levi ali desni? Je dostop že kaj porihtan,..

Vsako leto:
Deset dni morja pri Poreču
Tri dni dvatisočaki po Sloveniji
Pet dni na kmečkem turizmu po Sloveniji (vsako leto drugi konec Slovenije, letos Goriška Brda)
10 dni eno večjih evropskih mest z okolico (letos Praga, Brno)
Povsod je lepo, če iščeš lepoto.

grcija, cista voda skale, pesek mivka, ampak nobene gnece, na 5 km rive niti enega stanta s spominki, plastiko in drugo kramo, cene znosne se mi zdi da za domacine in smo v lastni reziji. booking funkcionira:)

Na Novi Zelandiji. Ampak to še pozimi. Zdaj pa sem na tesnem z dopustom. Tako, da tu pa tam kak podaljšan vikend.

Kaj pa pričakuješ od kompleksa term ala čatežke, ki propada, tako strukturno, kot ponudbeno, ni več nobenega zvezdičnega standard nivoja – pač morajo preživet tudi tako, da prodajajo take aranžmaje takim, kot ste jih imeli za “sosede” v času vašega bivanja. Nekatere slovenske terme so postale destinacija za počitnikovanje nekulturne, tuje raje. Žal je tako. ( smetenje, galama, norenje, hrup, glasnost). In obenem nudijo še rehabilitacijski program s precej zgrešeno terapijo. Kaj bo nkomu, ki pride po rehabilitaciji operacije kolena, koristila klasična ročna masaža hrbta? Na aprature pa nočejo dat,če nisi ravno “vešč in podkovan” in jim poveš, kaj potrebuješ. Poizkusijo po liniji najmanjšega odpora. So izjeme med terapevti tam, večinoma paso naprimer hrvaško govoreči zaposleni, ki izvajajo klasične masaže……Glavno in zelo narobe pa je, da bi te radi spravili čimprej v bazen na jutranje “razgibavanje” z vsemi ostalimi. Ker to je za njih tudi zelo pomemben del rehabilitacije 🙂 Po operaciji kolena rabiš vse kaj več dela, tudi na aparaturah, kot pa “jutranjo aerobiko” v bazenu – miganje vrata, hrbta. Rehabilitacijske sobe so povožene od časa, verjetno je še v kakšni ruski bolnici bolje, katastrofa, bohnedej, da jo deliš še s kom, ki ima več kot 90 kg – ker se taka oseba ne more niti obrnit v kopalnici, prostor med posteljama je tudi premajhen za manevriranje ene osebe, ki je malce bolj pri sebi. Raje doplačaš in si sam v sobi. In trpiš in komaj čakaš,, da bo mimo, da greš čez vikend domov, v domačo posteljo, na domačo hrano.

[/quote]

sheeps being sheeps
[/quote]

A kdor ima rad morje je pa ovca? Kolk ste eni zahebano primitivni.

sheeps being sheeps
[/quote]

[/quote]

Pusti, to so tolažbe tistih, ki si morja žal ne morejo privoščiti.

sheeps being sheeps
[/quote]

[/quote]
ne sej morje je ok, fazana in rovinj je pa za tiste s crednim nagonom

Vis. Zakon.

[/quote]
[/quote]
primitivne…. ko mora biti človek tako obsojajoč in poln predsodkov.

[/quote]
[/quote] potem ko sem dala cez vse kar je mozno, sem postala polna predsodkov, tocno! ne maram hladne in umazane vode, nestanovitnega vremena, guzve, pir@zar kulture iz campov, imbicilne animacije v resortih, socrealisticnih apartmajev

[/quote]
[/quote]

V okolici Rovinja najdeš kar nekaj lepih samotnih plaž, do katerih prides z avtom. Moraš pa res poznat teren.

In nobenih ovc ni tam, si misliš?

[/quote] potem ko sem dala cez vse kar je mozno, sem postala polna predsodkov, tocno! ne maram hladne in umazane vode, nestanovitnega vremena, guzve, pir@zar kulture iz campov, imbicilne animacije v resortih, socrealisticnih apartmajev
[/quote]

Oprosti, to je možno samo, če si sama, samska ali pač toliko stara, da so se tvoji otroci že osamosvojili.
Marsikdo je dal skozi marsikaj, predsodke si je oblikoval po svoje, ampak nekateri še vedno sklepamo kompromise in naredimo tako, da od dopusta vsi nekaj odnesemo. Za nas, ki smo starši še ne samostojnih otrok, pač pride v poštev samo sklepanje kompromisov – torej tako in tam, da potešimo želje po zmožnostih. Nikakor se ne počutimo del črede, ne glede na obliko in čas dopusta. Niti se ne obnašamo čredno, niti ne obravnavamo drugih, ki so na istem kraju na dopustu, ne gledamo jim v krožnike in ne ocenjujemo njihovega dopusta – ne po lokaciji, ne po vrednosti avtomobila, ne po hotelu/apartmaju/kampu, ki ga izberejo.

Sploh pa je zdaj trendy, da “nisi del črede”, s tem pa postajaš del “druge črede”, tiste, ki se ima za nekaj posebnega, če viha nos nad drugimi. Zame ste zaradi tega še slabši in niti najmanj posebni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close