Kateri je najslabši kraj, kjer ste dopustovali
Zame definitvno Hvar. Bila sva s fantom tam pred nekaj leti in to dva tedna, ker sva imela najet apartma. Bila pa sva prav v mestu Hvar. Tam ni ne normalne plaže tako da smo se vsak dan vozili z nekakšnimi ladjicami na Peklene otoke, ki so res pekleni. same skale povsod, v vodo komaj prideš, en folk kar nag. Do ladjic pa peš po soncu, ker je bil daleč stran, čeprav je v oglasu pisalo blizu morja in plaže in še na sliki je balkon s katerega se vidi morje. Ja saj se res vidi, ampak 5 kilometrov stran. Ladjice pa tudi neka skrpucala stara razmajana. Drago pa kot svinja povsod. Nikoli več. Pa toliko hvalijo ta Hvar, zame je pa to najbolj beden kraj na svetu.
Izola defenitivno. Apartma kot da bi se nas natlačlo 500 notr,zadušljivo,na strani sonca,pripekalo cel dan. Oprema zastarela pa ogabna gnila in nepočiščena. Do plaže full daleč,smo hodili s kolesi.Plaža obup, folk natrpan notr ko budale,voda umazana,pri kraju miljaaaardo otrok ki so notr scali,trava v vodi 14 dni non stop,nikjer nobenega lokalčka,nič zanimivega. zvečer zabava obup,nič pametnega,tud šetnja po mestu je bila dolgočasna za umret. trgovine noro predaleč,v tri pisde materne u hrib da si umrl,če si hotel do hoferja da ne colaš ko budala u merkatorju,zraven pa še Gavioli da nisi mogel niti spat. nabijali don in nač pa vlekli overdozirano mladino ven. ne hvala! za povrh pa še taka družba za skozlat. najslabši dopust ever.. :((
Par dni v nekem kempu nekje na Krku. Prvič sprobal in ugotovil, da to ni zame. Pri 35 st. postavljali šotor in vse, sence itak ne dobiš, tista plastika v šotoru ponoči smrdi, komarjev ne smeš spustit not, z drobtinami privabiš mravlje, nobene res dobre restavracije okol, enkrat smo nekaj kuhal, pa je trajalo in trajalo, enkrat smo bli glasni, so nas prišli opozorit (saj upravičeno), potem se skor nisem upal na glas govort, pa nehote sem vlekel na ušesa od sosedov, na betonski plaži gužva, pa tovorjenje s štacune … Na kakšni poti nisem nikoli pogrešal komoditete, ampak je bilo vse doživetje, videl sem kaj novega, to pa krneki.
Na Pašman pa res nikoli več: plaža že od 14:00 v senci, smo gledali preko na celino, kako se kopajo, nas pa na plaži zeblo. Smo prevozili pol otoka, da bi našli kaj ustreznejšega, pa povsod neki podvodni izviri mrzle vode, močan obalni tok, popoldan senca na plaži. Le na enem mestu se mi je zdelo ok, ampak tam pa en kopalec na drugem. Skratka: na Pašman ne grem več.
Otok Zakintos, pred 3 ali 4 leti. Imena kraja se ne spomnim.
Hotel: na slikah čudovit, v resnici katastrofa. V kopalnici pol stene ploščic manjkalo, za školjko nekaj poškodovano in je smrdelo kot hudič. Fen ni delal. Klima ni delala. Sem se šla pritožit, ampak je debela, lena Grkinja samo zdolgočaseno zmignila z rameni.
Zajtrk: 1. dan Suh kruh, maslo in marmelada 2. dan suh kruh, šunka in sir, 3. dan. suh kruh, trdo kuhano jajce. Ogabna kava, obarvana voda, ki ji oni rečejo juice
Hotel je imel tri zvezdice, ampak to pri njih pomeni eno zvezdico. Pa sploh ni bil tako poceni. Za dve osebi (otrok starejši od 12 let) več kot 800 evrov.
Plaža: mestna plaža nagravžna siva mivka, kot v peskovniku. Morje blatno. Plaže v okolici sicer čudovite, ampak do tja je treba prit. Jaz pa brez vozniškega in z otrokom. Pa sva vsak dan šla na bus ob 10 zjutraj, nazaj pa ob 17. popoldne, v najhujši vročini, bus včasih brez klime. Ena punca je padla v nezavest.
V prihodnje grem v Grčijo samo, če bom imela res veliko denarja, da si privoščim hotel 4 ali 5 zvezdic.
In tistega peska na še tako čudoviti plaži se tudi naveličaš, prav tako žgočega sonca pod ležalniki, ki stanejo 10 evrov. Potem si prav zaželiš Dalmacije, raznovrstnih plaž in borovcev.
Zakintos tudi pri meni. Krivda bolj ali manj v agenciji. Plaža bi sicer bila lahko lepa, če ne bi bilo en kup pijanih angležov tam, ki so čike odmetavali v vodo, prazne steklince grebli v mivko itd. Apartmaji obup, kopalnica plesniva (res plesniva), vhodnih vrat apartmaja se ni dalo zapreti, ker je bila kljuka polomljena (haloooo), posteljnina umazana, na tleh smeti (sva šla sama k čistlki po metlo in si uredila, ker njim se je jeb***). Fakultativni izleti obup, popolnoma drugače kot nam je bilo razloženo. Pa še en kup stvari…..
Pa nisem nobena zahtevna stranka, daleč od tega, ampak to je bilo res obupno.
Forum je zaprt za komentiranje.