Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nasa druzina je odpovedala dopust na Korculi

Nasa druzina je odpovedala dopust na Korculi

Bomo sli za 10 dni v Trento:-)))))
Pouhn qjurac mam teh hrvatov…ne bom jim vec dajal evrov…

Tam je pa res lepo! Uzivajte!

Potem tudi rezervirali ne bi.

Grem letos na Hrvaško uživat, ne pa se it še na dopustu politike. Jo je čez celo leto dovolj.

Taki ljudje so mi všeč 😉

Se strinjam s tabo. Pridi v Posočje. Neokrnjena narava, mir, Soča, Nadiža… Hribi, kolesarjenje… če rad aktivno preživljaš dopust je to prava izbira..

Če jih misliš preveč privabit tja na dopust, se od neokrnjene narave kar poslovi.

So danes podrazili avtoceste in trajekte.Samo za pot brez bencina na vis te kosta 570 eur!!Je res za premislit,ce se se splaca tja dol rint?

Povsod je lahko lepo. Ljudje imajo pač različne izkušnje. Jaz z Hrvati nimam slabih. Smo bili 2 leti nazaj nazadnje pri njih (Dubrovnik).
Ampak me trenutno pač ne mika iti čez mejo. Tudi zaradi financ, bomo raje malo po Sloveniji krožli.

Koliko so vam računali odpoved?
Ne verjamem,da ste odpovedali.

Pa policaji z radarjem sredi travnikov lovijo divjake, ki vozijo 15 km več, kot je omejitev zaradi kraja…. Ki je 200 m naprej. J…. naj se tko gulit nediomorodce. Me še lep čas ne bo več.

Prav. In?

?? od kje ti ta računica

570 eur do visa!! Joj kako lazes!!! Ocitno sploh ne ves,kje je Vis..

Fajn, bo pač prosto za koga drugega 🙂

Odlično.

Predolgo potujete?
Ste vmes par dni na Plitvicah?

Hahahahaha.

Nihče, ki si želi oddih oziroma dopust, preživeti nekje v prijazni mediteranski klimi, se nastavljati sončnim žarkom, uživati v morju, vonju borovcev, odlični mediteranski hrani…. Ne bo šel dopustovat v neko Trento.
Primerjava ležanja na ležalniku in poslušanju šumenja valov ter vandranja po hostah in kolesarjenja po hribih je patetična.

Dve različni stvari.

Hahahahaha.

Nihče, ki si želi oddih oziroma dopust, preživeti nekje v prijazni mediteranski klimi, se nastavljati sončnim žarkom, uživati v morju, vonju borovcev, odlični mediteranski hrani…. Ne bo šel dopustovat v neko Trento.
Primerjava ležanja na ležalniku in poslušanju šumenja valov ter vandranja po hostah in kolesarjenja po hribih je patetična.

Dve različni stvari.
[/quote]

nevem no, rekel bi da si

Hahahahaha.

Dve različni stvari.
[/quote]

Tocno to sem tudi jaz pomislila. Pac, provokatorji so na delu in zelijo ljudi obrniti prroti Hrvatom in njihovemu morju.

Mi gremo, smo sli in bomo hodili na Jadran. Na hrvasko stran, seveda.

Hahahahaha.

Dve različni stvari.
[/quote]

Tocno to sem tudi jaz pomislila. Pac, provokatorji so na delu in zelijo ljudi obrniti prroti Hrvatom in njihovemu morju.

Mi gremo, smo sli in bomo hodili na Jadran. Na hrvasko stran, seveda.
[/quote]

Potrjujem, da imate prav. Včeraj cel dan dolge kolone na prehodu v vstopu na hrvaško stran.
Že zdavnaj so ljudje ugotovili, da so politiki tisti, ki želijo spreti navadne preproste ljudi.

570 pa ni ;). Se je pa precej podražilo, tako se je več kot polovico več. Lani sva bila na Korčuli, a se ne spomnim, koliko naju je prišla AC do Splita, trajekt…. No, na Vis je trajekt nekoliko dražji, …

Pisda kaj ste čudni eni. Na vas vplivajo politične spletke s katerimi imajo koristi edino politiki. Nafukajo bedake ,da jih še podpirajo. Ne morem verjet ,da na nekoga vpliva dogajanje na meji in mu upravlja z življenjem. Moram se režat takim pacientom.

Pa policaji z radarjem sredi travnikov lovijo divjake, ki vozijo 15 km več, kot je omejitev zaradi kraja…. Ki je 200 m naprej. J…. naj se tko gulit nediomorodce. Me še lep čas ne bo več.
[/quote]
Kako pristranske izjave,da glava boli. Če je kje bolj policijska država je to pri nas. Desetkrat več ustavljajo kot na hrvaškem. Tam plačaš kazen par deset eur pr nas nekaj sto eur za isti prekršek. Kakorkoli obrneš je pri nas desetkrat hujše. Ti pa zaradi piranskega zaliva lažeš glede hrvatov. Pri njih skoraj da ne kaznujejo nas slovencev. Naši pa hrvaške voznike dobesedno oderejo. Malo objektivnosti ti ne bi škodilo. Že 35 let se veliko vozim po hrvaški in včasih naredim prekršek. Nikoli nisem rabil plačat kazni. Rekel mi je policist. Slovenac pazi kako voziš in adijo. Zajebavajo pa svoje v polni meri.

Ponavadi je to tako v družinah, kjer si eden želi na morje….ponavadi žena in otroci, mož bi pa raje v hribe. In so evrčki za pustiti na hrvaškem in politična situacija še kako dober izgovor.

Pa smo vas pogruntali :)))

Torej se na Korčuli sprošča nekaj kapacitet. Lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close