V kampih v Istri drevesa padajo na šotore, izredne razmere
Velika oluja i snažan vjetar pogodili obalu i otoke: Cres poplavljen, na Hvaru zabilježen meteorološki tsunami
ja tisti ki ne hodite kampirat ,nas kampistov ne boste nikol razumeli ,tud jaz pred 15 leti neb dala 2 sekunde v kampu ampak me je mulo čist zastrupil ,pač vedno se napove slabo vreme in se temu primerno potem obnaša verjemte v 15 letih sem se točno naučila kako piha burja iz kje piha ,kdaj piha iz morja ,da burja poneha vedno okrog poldneva ipd…………..kako postaviti šotor in kam ,če je pa napoved zelo huda pa vedno počakamo na varnem ,vse to je ravno čar kampiranja zato družinam z malimi otroki ne priporočam ravno šotora vsaj prikolica naj bo če že ne drugače ,kar je pa zelo važno vsaka vremenska sprememba je zelo važna in tako jo je treba jemati če kampiraš ,eni se za vreme sploh ne zanimajo ,to neurje je bilo napovedano samo eni ga niso vzeli resno
Joj, kakšna pametnjakovička. To je izjemen dogodek in pred izjemnimi dogodki nisi nikjer varen.
Če ti doživiš prometno nesrečo na poti na svojo priljubljeno destinacijo (Bog ne daj!), te bomo vzvišeno spraševali: Je bilo vredno iti na pot? Ostala bi doma, pa bi bilo vse prav.
[/quote]
brez zamere, ampak traka neurja, ki se dogajajo zadnje čase na žalost že skoraj ob vsaki napovedani nevihti – to ni več izreden dogodek – včasih ja je bil, danes pa žal to več ni. ker so žal prepogosti. In zato jaz za živo glavo ne grem v kamp,ker se z veliko verjetnostjo ob neviihti lahko pričakuje tole.
pa je dosti narobe in moteče že, če samo močno dežuje, da ti zalije vse in si moker z vsemi stvaremi vred.
Hm…. jaz sem vso svojo mladost poleti preživela s starši v kampu, pa še vedno živim 🙂
Je pa res, da se nismo nikoli spravili šotora postavljati pod drevo. Če hočeš biti v senci, pač sprejmeš tudi riziko….
[/quote]
Ne razumeš, da so se vremenski pogoji spremenili? Kar je bila včasih katastrofalna nevihta, postaja zdaj običajen vremenski pojav.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19437675_1453102041379261_929433447021778531_n.jpg?oh=7e584e318081f33fd7c731649976e09f&oe=59E25CF6[/img]