kratek izlet
Ne vem točno iz katerega kraja si, a boš sigurno vedel, saj je to tvoj konec. Zadnjič sem brala o neki “čudežni” vodi na Mostu na Soči. Baje je dobra za oči. Jaz sem pri takih stvareh kar skeptična. Zanima me tvoje mnenje.[/quote]
Predvidevam da imaš v mislih “Izvrir pod grmom”, ki velja za zdravilno vodo. Ma tako bom rekel, ne pričakovati čudežev, pričakuj pa kvalitetno čisto izvirsko vodo, s katero se ne more primerjati nobena flaširana. To, je pravo bogastvo naših izvirov.
Ne vem točno iz katerega kraja si, a boš sigurno vedel, saj je to tvoj konec. Zadnjič sem brala o neki “čudežni” vodi na Mostu na Soči. Baje je dobra za oči. Jaz sem pri takih stvareh kar skeptična. Zanima me tvoje mnenje.[/quote]
Predvidevam da imaš v mislih “Izvrir pod grmom”, ki velja za zdravilno vodo. Ma tako bom rekel, ne pričakovati čudežev, pričakuj pa kvalitetno čisto izvirsko vodo, s katero se ne more primerjati nobena flaširana. To, je pravo bogastvo naših izvirov.[/quote]
Tako nekako sem tudi predvidevala. V tistem koncu , tudi po dolini Idrijce je kar nekaj takih čistih izvirov. Hvala za vse info !
Forum je zaprt za komentiranje.