Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ugodne letalske karte

Ugodne letalske karte

Za Bangkok iz Lj konec junija za 4 clanskodruzino..kje kdaj najugodneje rezervirati?

Edreams? Btw je bolj poceni letet v Vietnam in pol iz Vietnama na Tajsko 🙂

Probaj na Emirates ce majo kaksno akcijo…ponavadi imajo,iz Benetk recimo..

To pa niti priblizno ni res, prej obratno. Je pa treba ulovit kako akcijo, prijavi se na kaksne e-novice, vcasih so akcije samo 2-3 dni. Od sta recimo. Saj potem ni treba pri njih rezervirat, samo da si na tekocem. Aja, obvezno glej odhod benetke, dunaj, munchen.

To pa niti priblizno ni res, prej obratno. Je pa treba ulovit kako akcijo, prijavi se na kaksne e-novice, vcasih so akcije samo 2-3 dni. Od sta recimo. Saj potem ni treba pri njih rezervirat, samo da si na tekocem. Aja, obvezno glej odhod benetke, dunaj, munchen.[/quote]
Ko sem jaz sla je blo najbolj poceni tako …

Poglej na skyscanner. Ti poišče različne ponudnike, sortira po ceni.

Včeraj mi je poslal ponudbo Air france, vendar moraš napraviti rezervacijo zdaj, koristiš pa jo lahko do konca leta 2017.

Mi smo jih kupili kak teden nazaj, sicer za začetek julija. Preko skyscannerja – 369 € po osebi, so pa iz Zagreba preko Dubaja do Bangkoka. Letimo z Emirates.

Kakšne pa imate plane za Tajsko?

Pozdravljeni,

v kolikor želite leteti iz Ljubljane je najbolje leteti s Turkish Airlines, prestopite v Istanbulu. Vendar se morate malo poigrati z datumi odhoda, da boste dobili najugodnejšo karto in čim manj čakali na prestopnem letališču! Povratna karta na osebo ne bi smela presegati 450 eur.

Druga ugodna varianta je iz Zagreba s Qatar Airways, ali iz drugih letališč (Benetke, Munchen, tudi Milano ali Dunaj) z Emirates. Odsvetujem Etihad, saj sem v preteklosti imela veliko negativnih izkušenj, ker so izjemno neprilagodljivi.

Za iskalnik največkrat uporabljam momondo.com, vendar je iskanje odvisno od vaše spretnosti, ne toliko od samega iskalnika.

Spremljajte akcije na izlet na dlani, Po svetu in pošljite povpraševanje na STA Ljubljana, meni so večkrat našli bolj ugodno letalsko karto, kot pa sem jo našla sama.

Srečno!!

Mayita

_______________________________________________________________________________________________________________ Sem avtorica dveh popotniških knjig, aktivno pišem popotniške članke, prirejam predavanja in seminarje, osebno svetujem o delu v tujini in pozivam ljudi k aktivnemu življenju in potovanjem. Poletja preživljam na privatnih jahtah kot osebna nutricionistka in živim življenje, kot sem si ga vedno želela. Poznate mojo NOVO knjigo S trebuhom za kruhom? >> http://www.mayita.si/knjige/s-trebuhom-za-kruhom/ Najdeš me na: http://www.mayita.si info@mayita.si FB: Mayita Potuje Ig: mayita.slo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close