Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam smučat v Avstriji oz. Italiji?

Kam smučat v Avstriji oz. Italiji?

Smo družba devetih odraslih in dva otroka in bi šli radi smučat januarja (izven glavne sezone) nakam v Avstrijo ali Italijo. Najeli bi apartma nekje blizu smučišča, da gremo lahko z otroci kadar koli noter, če je treba. Gledam kataloge, kjer je na stotine ponudb, a kaj, ko ne vem ne kakšno je tam smučišče, kakšen je apartma oz. okolica. Apartma naj bi imel še savno, mogoče bazenček. V bistvu je lahko tudi manjši hotelček. Pišem zato, ker vem, da so informacije iz prve roke najboljše. Če ste kje doživeli lepe počitnice in bili z njimi zadovoljni, mi svetujte, lahko napišete tudi kakšen link in približne cene.
Hvala, K.

hmm! po mojem mnenju je full fajn it v Gerlitzen, pa si zrihtas prenocisce pa hrano pr kaki Tk v blizini. Js sm 3 leta tk hodla, pa je res ql…po moje se ti najbolj splaca it na lastno pest enkrat kr tk gor, pa mal prasat tm domacine pa se pozanimat. Pol v casu pa kr pridet na najavljeni rok:)

LP, Chila

Hinterglem pri Saalbachu je super. Samo me skrbi da si malo pozna za januar.
Mi smo bili v VILI FORTUNA v Hinteglemu, najeli smo celo hišo (do 18 ljudi) in je blo super. Zraven ima družina še v lasti hotel, tam pa je tudi savna in mislim da, tudi bazen.

Italija. Livignio. Men je blo ful usec. smucisca super. vozi ski-bus v mesto in na smucisce.

Mi smo približno enaka družba kot vi in smo si kar preko interneta najdli smučanje na Obertauern – Avstrija.
Dva apartmaja – direkt na smučišču
V ceno pa je vključen še njihov Wellnes center in garaža, ter tudi taxa.
Lušten aparthotel in ko smo se dogovarjali po telefonu so bili grozno prijazni.
V soboto pa gremo gor pogledat in nesemo depozit.
NV: 1700m -2700m
ziher sneg

Ali nam lahko zaupaš njihovo ime oz. ime hotela?

LP

Ime aparthotela je d’Glocknerin
lahko pa jih najdeš na strani:
www. glocknerin.at
telefon: 0043/06456-7805

Lep pozdrav

V soboto nameravam na smučanje v Avstrijo. Za en dan. Grem prvič in me zanima ali se je potrebno tudi zdravstveno zavarovati, tako, kot se poleti, ko grem na Hrvaško. Tisti, ki ste že smučali v tujini, imate že izkušnje s tem, pa prosim, če kaj več o tem napišete.

lp

Zdravo,

mi gremo letos v Katschberg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close