Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kdo gre z mano na morje? :)

kdo gre z mano na morje? :)

No, pa še jaz Letos so me prvič opogumili, da grem na morje sam, ampak vseeno ne bi “čisto sam”… Torej, iščem sopotnika/sopotnico za dopust, plan je da se gre 29.7. ali pa 30.7. O sami destinaciji sem razmišljal klasično – torej Hrvaška, ali pa ‘nekje tu naokoli’.

Pa da se mi ravno mejl ne bo vsipal od vprašanj: sem 23 letni mariborčan, skuliran… drugače pa nič posebnega, torej povprečen dečko, za svoja leta zrel, brez nekih blaznih tendenc po žuriranju ipd. Zakaj sam? Do ‘pravega’ dopusta še je daleč, pa tudi sicer nekaj novega, česar še nisem poskusil – bodimo realni: sam iti na morje? It takes guts! 🙂 No, pa vsi , ki so to izkusili so predlagali, tako, da nekaj že mora biti na tem.

Gre se z mojim avtom (ja, ima klimo!!!) 🙂 , delimo stroške nafte in bivanja.

Kaj pričakujem od družbe? Nič… Bodi fajn 🙂 Leta niso važna, spol tudi ne, barva oči me tudi ne interesira najbolj 🙂

Summa:
– KAJ? Dopust/morje
– KAKO? čisto vseeno: apartma, hotel, kamp… karkoli, glede tega sem prilagodljiv 🙂
– KDAJ? 29.7. ali 30.7.
– KAKO DOLGO? na žalost do max 5 dni 🙁
– KAM? Istra, Dalmacija ipd… ali pa kateri drug predlog

No, pa upam, da se kdo javi.

mail: etienslo@gmail.com

lp, D

Tudi jaz iščem družbo za na morje letos julija/avgusta 2013.

Sem 23 letna punca in vabim (iščem) družbo za na morje na Hrvaško.
Lahko se dobimo v lj da se bomo spoznali in dogovorili, sicer prihajam iz okolice Ljubljane.

mail: petra.mala100@gmail.com

Papa:)

Jaz pa tudi letos prvič sama s hčerko na morje. Mogoče še kje kaka mlada (no okoli 35 let) mamica z otrokom, starim do 5 let, da bi si delali družbo.
Moj plan je začetek julija, za 7 – 10 dni. Najraje apartma na Hrvaškem.

mora biti mamica?

Če že grem s nepoznano osebo na dopust je fino, da ima le-ta oseba razumevanje in smisel za majhne otroke in njihove potrebe, vragolije,…. Dopust z malim otrok je velikokrat, vse kaj drugega kot mirno poležavanje na plaži itd.

Kaj si pa ti, mogoče očka z malim otrokom ;)?

Lep pozdrav vsem ki so pisali do sedaj, ja tud jaz sm podoben oglas spisal sam da moj termin za na hrvaško je nekaj po 15 maju, prezgodaj??? ja ne letos hočem poskust hrvaško sonce prav na začetku sezone , ne vem pa če mi bo uspelo dobit sopotnico???

ali bi šel kdo v začetku septembra na morje , sem punca 22 letna in ne bi rada šla sama , če je katera punca za družbo morda ? 😀

Hej 🙂

Jaz bi šla raje prej (še avgusta) za kakšen vikend na slovensko obalo. Če ti to odgovarja piši na abigail.sta1@gmail.com

Oj!

Jaz sem zainteresirana za vikend na morju;) Stara sem 28.

Ja tud meni bi se prilegel vikend paket s kako prijetno osebo.

Summer8 a si za?

Je katera za dopust z 38 letnikom….kadarkoli v septembru..

ojla,rada bi spoznala nekoga ,ki bi kak vikend oz.dan sel na morje do slovenske obale.moja druzba je kar poniknila tako sa sama mi ravno ni za iti. Ce je kdo za,naj mi pise na: daa.mazi@gmail.com

Hej. Je nujno septembra?

Jaz bi pa rada imela družbo za vsakodnevno popoldansko kopanje na slovenski obali? Je kdo, ki se mu da po službi na plažo?

Prosim za mail. Imam sina starega 5,5 let in bova letos tudi prvič šla sama.

Sem 50+ in se letos prvič sama odpravljam na dopust, oz. “delovni dopust”. Rada bi imela družbo, oz. pomožnega šoferja, ker me je mal strah … (pred leti sem imela poškodbo hrbtenice in od takrat nisem vozila na dolge proge) Destinacija znana – okolica Crikvenice. Več na mail.

bi šla katera punca na razvajanje za 3 dni na hrvaško ta vikend? 🙂
če je kakšna kandidatka, piši na gallopade.sp@gmail.com

LP

Jaz 🙂

Hej!

Gre kdo septembra kam na morje za vikend in se ji/mu lahko pridružim??

Tudi jaz iščem žensko za enotedenski dopust na Jadranu preko agencije. V začetku septembra. So zelo ugodne ponudbe, vendar plačaš skoraj dvojno, če si sam.

Marta,
oglasi se na mail bela.indijanka@gmail.com. Mogoče se kaj zmeniva.

Iščem žensko sopotnico za morje v septembru. Plan je it čez vikend, torej od petka do nedelje. Glede lokacije sem prilagodljiva. Stara pa sem 27 let. Če je katera zainteresirana mi naj piše na soncnaplaza@gmail.com.

Popravi mail!

Ana07, Zakaj?

… ker ti ne dela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close