Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prepir z ženo: kdaj iti na morje zaradi gneče

prepir z ženo: kdaj iti na morje zaradi gneče

pozdravljeni.
prosim svetujte mi oz. ženi, kdaj je primerneje iti na morje-rab.
ne moreva se dogovorit.
rezervirano imamo od sobote,ker sem v službi še soboti dop.
žena želi-hoče, da se že peljemo v soboto pop,jaz pa v soboto ponoč. pa ne zato da bi bil utrujen od službe temveč zarad GNEČE NA HRV.CESTAH, vročine, 4l. otroka
ona ženska kot ženska. ne razume da nič ne profitira da gremo prej. pač ne bo hotelske večerje in postelje, bomo pa znosneje potovali.
če ne bo skapirala da ji-nam želim boljše, pa jo naj drugi pelje in naj “uživa”!
hvala

S tazadnjim stavkom si vse zasral…Drugače pa se dopust začne tisti trenutek, ko se posedeta v avto
Torej bi morali uživat že v vožnji.
Če želi že popoldne ima res veliko željo čimprej it…in če zmoreš popustit zavoljo žene
ti priporočam, da le daj…
Gužvo pa lahko izkoristita za prijeten pogovor,mali bo itak spal.

Torej, prav dam tebi.
Priporočam pa, da se nemudoma in takoj nehata kregat. Madonca, na dopust greste, uživat, nirvana, sonček, morje, mir, zabava…………. jupi jupi.

Pa še tole…če pridete prej, se lahko še malo naspite
če boste pa zjutraj na morju,boste pa vsi pomučkani in sitni,sploh tamali

Se strinjam s Xsenijo,preveč boste zmatrani

Takoj se nehita prepirat, da vaju ni sram…..Pojdirta popoldne,čimprej na dopust
niti ure dlje doma, če ni treba

Ti rečem, da ma žena prav,jaz sem tudi težil,za ponoč
pol sem bil pa cel dan tečen in od mene niso imeli nič

cepec,pojdi takrat, ko želi žena.Ko bo najbolj slabe volje zaradi gužve in sitnega otroka mirno rečeš:”Sem ti rekel”.In potem ji zaradi tega najedaš ves dopust.

LOL

OK; nekaj v tvojem načrtovanju me moti. Če prav berem, greste v hotel. Hoteli ponavadi imajo check-in do določene ure in če misliš priti sredi noči, se lahko zgodi, da sobe sploh ne boste dobili.
Druga stvar so trajekti. Glede na to, da ponoči ne vozijo, boste morali čakati do 4 oz. 4:30, če pridete v luko po polnoči.
Sicer ne vem, kakšen avto imate, ampak dvomim, da je brez klime, zaradi česar vsa neznosna vročina odpade že po defaultu. Poleg tega si ne misli, da boste potovali v soboto zvečer kaj hitreje. Možnost kakega pijanega zadetka se povečuje kolikor bolj pozno v noč gre.
V soboto popoldan gužve ne bo (ne pozabi, da bo že 21. avgust). Gužve so v petek popoldne in soboto zjutraj/dopoldan.
Poleg tega pridete enkrat proti večeru v hotel, se nastanite, se pošteno naspite, v nasprotnem primeru boste imeli še nedeljo celo zblojeno. Če ne boš preutrujen, predlagam, da v soboto odrinete proti morju čimprej, pa ne zato, ker bi podpiral besede tvoje soproge, ampak preprosto zato, ker je tako najbolj logično in najlažje.

Jaz ne bi šla ne popoldan, ne ponoči. Doma bi se navečerjali ob cca 18.-19. ure, otroka pripravili na spanje in v avto proti večeru. Da smo v hotelu do nekje polnoči.

Nimajo vsi hoteli check-ina ob polnoči. Vsaj večina ne.

ste pa res vsi nekak enotni.
zdaj sem še v večji dilemi.
ja,super.
in vožnja se bo razpotegnila v neskončnost pa čakanje na trajekt, pa otrokovo tečnost…pa njen glavobol…pa še lahk večerjo zamudimo in še pika na i bo nespanje…neljubčkanje…

pa hudič se vozi v soboto pop. tja dol.
a želim ji boljše pogoje, saj jo imam rad.
ps. z drugim pa itak ne bi šla :))))))))

še mal mi dajte prilike….

Odlično argumentiran odgovor. Se v celoti strinjam.

Martin ima prav in žena ima prav. Na žalost. ( Nobene moške solidarnosti :))

Petra ga pa seklja. Ker bi zamudili tako zadnji trajekt ( Rab je zaenkrat otok:(), pa s sprejemom v hotelu bi bili problemi.

Ampak moski ste pa res obsedeni s to guzvo na cesti. Moj ze najmanj tri dni pred potjo gleda promet in racuna, kaksna bo gneca in kdaj naj bi startali, pa vedno startamo kaksno uro pozneje po njegovem planu (ker seveda jaz meckam, ampak ce se jaz slucajno zrihtam prej, pa mecka on). Ampak zanimivo, da nikoli ne pademo v nobeno guzvo 🙂

V soboto smo ze krepko v drugi polovici avgusta in neke orto guzve ne bo, sploh pa ne v soboto popoldne za na morje. Ajde da potujes petek popoldne ali soboto zjutraj, ampak sobota popoldne bo cisto ok – in zena ima prav. Jaz bi na tvojem mestu startala direktno s sihta.

V soboto zvecer zna biti precejsnja gneca v nasprotno smer, torej tudi vec moznosti za nevsecnosti na cesti – kaksna prometna, pa se stoji na obeh straneh. Ponoci vozit na en Rab je pa skoda, saj ni tako dalec, pa se ves neprespan si, pa se vprasanje, ce dobis sobo sredi noci…

hmm? če je tako bo pa res upravičeno iti prej.
drugače pa štartamo z ljutomera. misliil sem okrog 23h,otrok-oba spita. prek mursk.središče. tu na meji ni gužve, oo čakovc-do bosiljeva ac.,gneča lučko! pridemo nekje do 4h, trajekt. ne plačamo sobotne nočitve in začnemo z zajtrkom. nadremal pa se bom čez dan.

no, vse je še v zraku. hvala za priporočila, tudi drugim bo lažje…

Odlično argumentiran odgovor. Se v celoti strinjam.[/quote]

ma kakšna gneča na ac v smeri proti jugu lepo te prosim, 21. avgusta smo 🙂 za nazaj bo gneča, ne pa za dol.

a žena pa ne zna avta vozit?? spakirata lahko že v petek, ona samo naloži otroka v avto in te pride iskat v službo.

Z Ljutomera zna biti kar dolga, se strinjam. Načeloma tvoj načrt tudi ni slab. Mogoče bi lahko šli še kako uro ali dve kasneje, da ne pridete že pred šesto v hotel, ker po moje tam še ne bodo opravilno sposobni.
Malo se pozanimaj, če sploh lahko začnete z zajtrkom. Če plačate polpenzion se ponavadi paket začne prvi dan z večerjo in konča zadnji dan z zajtrkom.
Glede na tvoj načrt lahko tako žena kot otrok spita v avtu, čeprav si kar predstavlljam, da bo imela pri tem žena veliko za povedat. Težko je svetovati, ampak če bi bil na tvojem mestu, bi se vseeno odločil za zgodnejši popoldanski odhod. Tudi če zamudite hotelsko večerjo, lahko greste pa v kak lokal kaj pojest in se potem konkretno naspite in v nedeljo že dopustujete kolikor toliko mirno in brez glavobolov.
Vsekakor ti želim srečno pot in en super dopust.

prav dam tebi, ampak naredi pa po njeno.

in po petih letih, kar sta predvidevam najmanj skup, bi lahko vedel da je to edina možnost.

ko boste naleteli na gužvo in bo otrok ratal tečen, pa samo tiho bodi. ne reči nič. s tem si boš zagotovil da bo nasledbnjič vsaj razmislila.

pa da ne bo pomote – sem ženska.

Ej, ne ga srati, že v službo pojdi v kopalkah, ko prideš domov pa popokaš še najnujnejše in na pot. Trajekti ne vozijo po 19. uri, ….. lahko te doleti samo sranje, gužve pa ne, ker je ne bo.

Ubogaj ženo in pika! saj veš, da ima prav!

Lep dopust!

Sem šla na morje pretekli petek pop ob 16.30, gužva je bila nazaj, dol pa NIČ- bila sem 2. na mejnemu prehodu. Evropjcev razen Italijanov ni kaj dosti več dol, šola se jim prej začne. Domnevam, da to že vse veš….

Predlagam, da štartate v ponedeljek ob 8.00 zjutraj. Ne bo nobene gužve. Sam budale rinejo čez vikend na morje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close