kamp Njivice, Krk – plaža?
Tik pred zdajci se spravljamo na dopust, ker ima mož odpovedano službeno pot in imamo ponudbo za mobilno hiško v kampu Njivice, na Krku. Ker zaposlena v turistični agenciji ne ve nič o plaži in s kampu, se obračam na vas.
Zanima me:
– kakšna je plaža (imamo 1 in 4 letnika), je kaj kamenčkov, senčke, dostop v vodo?
– je kamp miren ali je “znan” po žurih?
– so mobilne hišice v senci?
Hvala za vse odgovore in lep podaljšan vikend :))
Neja
Bungalovi Flora so zelo prijetni, v senci in mirni.Notri je solidno, res da ni hladilnika, imaš pa toplo vodo, čisto posteljnino, sobarice ti pospravljajo, če želiš.Mi smo se imeli res fajn.Poleg tega so v senci in je tudi v najhujši vročini prijetno.Toliko so oddaljeni drug od drugega, da ne čutiš sosedov.Kopali smo se v Kijacu, kjer so odlične plaže, najde pa se zmerom prostor, tudi za nudiste.Avto je seveda zaželjen.Ni pa daleč, mogoče slabih pet minut z avtom.
Kar se tiče hrane v Jadranu, je zelo dobra in sveža in raznovrstna.Nimam pripomb..
Pozdravljeni !
Letos / 012) se odpravljamo z vnučko ( stara 2 leti in pol) na Krk. Zbrali smo si mobilne hiške. lepo bi prosila, da mi nekdo pomaga in mi svetuje, kje so najboljše hiške ter plaža. Ali v Ježevcu, ali kampu Pila, kampu Njivice, ali Baški.
Bili smo že v Ježevcu ( nam je bilo zelo všeč), vendar bi vseeno letos poizkusili za spremembo drugje.
Hvala za odgovor in lep pozdrav !
težko je reči – v kampu Ježevac so hišice čisto ob morju , max 150 metrov stran, kamp je lepo urejen in zelo blizu centru mesta, ka rje super za jutranji ali pa večerni sprehod (ni težav z iskanjem parkirnega prostora)
V Njivicah bodo letos postavili nove hišice tik ob morju in uredili 600 metrov nove plaže..kako bo vse skupaj izgledalo si lahko ogledate tukaj http://www.avtokampi.si/novica.asp?drzava=2&ID=519 – ampak zaenkrat pa je vse še veliko gradbišče.
Forum je zaprt za komentiranje.