Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice IZLET V SARAJEVO V LASTNI REŽIJI -KAK NASVET, IZKUŠNJE?

IZLET V SARAJEVO V LASTNI REŽIJI -KAK NASVET, IZKUŠNJE?

je že kdo od vas šel s aprtnerjem čez vikend na potep v BiH? kaki nasvetki; dobre gostilne, prenočišča, hoteli?? KArkoli 😉

Ne.

Jaz ne vem, če bi šla na tvojem mestu v lastni režiji. Okradli te bodo, da bo joj. Najbolje je iti z organiziranim prevozom, kjer nimaš brige s tem, kaj se bo ponoči zgodilo s tvojim avtomobilom.

ja ! tebe so že okradli , a ne ?

Bila z možem konec oktobra, v Sarajevu in Mostarju. Ne vem, zakaj naj bi naju okradli? Spala sva v Banana city hotelu, nič posebnega, je pa čisto in poceni. Hrana povsod dobra, cene nižje kot pri nas. Greva vedno povsod v lastni režiji, še nikjer nisva imela slabih izkušenj. Tudi Bosno in prebivalce lahko samo pohvalim.

Oj,

super je! Spali v pensionu Harmony, 4 zvezdice, prijazno osebje, slasten zajtrk, avto je na varnem parkirišču pred hišo. Okrog se lahko voziš tudi s taksijem, pol cenejši, kakor v Sloveniji. Ogledaš si mestne znamenitosti, ki jih je kar nekaj, pa Mostar. Ljudje zelo prijazni, hrana slastna in poceni. Še bi šla!

Mi smo tudi bili pred kakimi dvemi leti. V lastni režiji, poleti. Spali smo v nekem penzionu v Sarajevu, čisto blizu baščaršije. Ni bilo ravno poceni, preveč drago pa tudi ne … zelo prijazni, z garažo. V Mostarju smo ravno tako bili v penzionu, na ograjenem dvorišču je bilo parkirišče, 2 minuti peš do mesta. Enako prijazni, oboje brez pripomb.
Lp,T.

Hotel Hayat par metrov nad Baščaršijo. Na Baščaršiji gostilnica Pod lipo – hamsinjamsi. Folk pa – kapo dol!!! So seveda izjeme, tako kot povsod – sej te loh tudi sred Ljubljane okradeje, anede!!??

ma pejt in bod brez skrbi, Bosna ponosna te bo sprejela kot svojo, Slovence/ke zelo spoštujejo in porajtajo, samo se sprosti in uživaj, ti bodo rekli: udri brigu na veselje!

ja ! tebe so že okradli , a ne ?[/quote]

ne, smo pa gledali, kako so vlamljali v slovenski avto. Mi smo bili pa z organiziranim prevozom, naš avtobus je čuval šofer. Če njega ne bi bilo, tudi koles na avtobusu ne bi več našli. Iz slovenskega avtomobila so ukradli prenosnik-razbili šipo in vzeli, kar so rabili,.
Any other questions maybe?

ja ! tebe so že okradli , a ne ?[/quote]

ne, smo pa gledali, kako so vlamljali v slovenski avto. Mi smo bili pa z organiziranim prevozom, naš avtobus je čuval šofer. Če njega ne bi bilo, tudi koles na avtobusu ne bi več našli. Iz slovenskega avtomobila so ukradli prenosnik-razbili šipo in vzeli, kar so rabili,.
Any other questions maybe?[/quote]

Vi ste to mirno gledali ?!!
In vsak ki ima malo soli v glavi ve kam se pospravi prenosnik.

Mi smo prisli iz Sarajeva vceraj in je bilo katastrofalno. Ob 12 popoldan so nam vdrli v avto in ukradli komplet 5 kovckov, tako da smo sli domov brez vsega … Katastrofa je pa tudi policija. Prav jadni so bosancki, oz. cigancki

izlet v sarajevo?
ne hvala…..vem da je mnogo poštenih ljudi, a žal mi nimamo takih izkušenj
vrnili smo se brez avtomobila, čeprav smo plačali varno parkirišče…kao
policija skomiga z rameni….škoda lahko bi bilo lepo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close