Potovanje v januarju z majhnim otrokom
Pozdravljeni,
v januarju bi se odpravila na krajši 14 dnevni dopust s takrat 3 mesečnimi otrokom.
Katere bližnje države priporočate, da so varne, primerne za družine. Bi kakšno toplejšo varianto od Slovenije 🙂 bi pa šli tudi malo okrog, ne le hotel.
V mislih sva imela kakšno Turčijo? Hvala za vaše nasvete.
Opcija je še da greste kam na <b>[b]kanarske otoke[/b]</b>… Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote ali Fuerteventura kakšen hotel 3*-4* . Odhodi z bližnjih letališč kot so Munchen, Dunaj, Garz ali Salzburg.
Vreme pomladno, temperature okoli 25°C.
Najboljse bi bilo na Kanarskih otokih – najem studia na Playa de las Americas zatem najem enega tedna avta za oglede na Teide in Santa Cruz – Za nazaj pa bi morali prespati eno noc na letaliscu Barajas ker zveze ni dobre glej http://www.booking.com/hotel/es/trypdiana.sl.html 56 € za dva oz se dojencka
Imas pa garsonjera za ta period : na http://www.booking.com/hotel/es/clc-paradise.sl.html za € 540,50za 13 dni
Glej na juzni del Tenerife
13-janv VCE/ MAD 13h.20 15h55 31,99 €
13-janv MAD/ TFS 21h.25 23h.35 23,63 €
26-janv TFS/ MAD 16h.50 20h.45 30,63 €
27-janv MAD/ VCE 10h.20 12h.45 46,99 €
133,24 €
Mi smo bili letos že drugič na Dominikanski Republiki[/url]. Imam 2 otroka, 2 in 4 leta in bilo je enostavno super! Sicer ponavadi ne gremo 2x v isto deželo, ampak enostavno so bile karte najcenejše in smo letos šli ponovno.
Sicer je tako, da je leta do tja res 10 ur in 30 minut , izbrali smo direkten let in otroci mislim da let prenašajo bolje kot mi odrasli. Ker jim je precej bolj udobno, tja grede smo imeli sicer le 4 sedeže in so otroci spali ,odrasli pa malo manj, nazaj pa smo dobili 2 vrsti po 3 sedeže, kar je bilo super dobro otroci spali čez 2 sedeža, nama pa je bilo tudi ok. V Dominikanski dobiš pomoje največ za svoj denar (all inclusive) in je v primerjavi s Hrvaško (za isto kategorijo hotela in isto storitev) sigurno ugodneje! Je pa malce dlje.
Drugače pa še najbližje in karibom podobni so Kapverski otoki (pod kanarci) , tu je ze fejst toplo. Tudi tu mi je bilo všeč, bela mivka in sonce. Le ljudje so bolj vsiljivi (kot npr v Egiptu ali Tuniziji)
Kanarci januarja so pa hladni, sicer toplejši kot pri nas 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.