Najdi forum

Izlet za vikend

Kar nekaj tem sem že zasledil z tem naslovom a še vseeno nisem našel nekaj smiselnega za mene… mogoče preveč kompliciram a vseeno me še zanima kakšno mnenje več

Torej za vikend imam namen nekam, da se pobegne… lahko je bodisi avstrija – madžarska, italija a kam višje ne.. itd.itd….
V upoštev pride predvsem bolj mirni kraji, da imaš možnost izvajati sprehode v naravo in nikakor ne mislim bivati še za vikend v kakšnem mestu 🙂

Prosim za kakšen nasvet vendar izpustite balkansko območje, sicer si močno želim v kakšno srbijo ali bosno itd…ampak kolikor sem gledal je za celoten balkan napovedano slabo vreme… Jaz pa štartam v petek in sem do nedelje na oddihu..

Hvala že v naprej vsakomur za pomoč

Midva ravno iz Portoroza. Bila sva v hotelu Histrion. Bila sva zgodnja, ob 8 uri zjutraj ze na recepciji in brez zapletov dobila sobo, s pogledom na morje. Pol sprehod do Pirana, mimo Fiese, do Strunjana… Naslednji dan sva si izsposodila kolesa v Portorozu in ves dan kolesarila po slovenski obali. Vse je blizu in lepo. Prideva spet, zagotovo!!! Priporocam.

Milena

Avstrijska jezera, takoj čez mejo npr. Osojsko jezero, še lepša so pri Salzburgu.
Ali pa Dolomiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close