Najdi forum

Terme 3000

Vem, že večkrat odprta tema, sem kar nekaj našla z iskalnikom, ampak so vse bolj splošne zadeve.
Mene pa zanima konkretno.
In sicer za počitnice gremo za par dni v Terme 3000 (v te terme gremo prvič, prav tako gremo prvič tako, da ne kuhamo sami – apartma) preko agencije nastanitev v bungalovih Term 3000 (kriti s slamo). Greva dva odrasla + 10 letni otrok, namestitev s polpenzionom. Zanimajo me konkretne izkušnje tistih, ki ste že bili, in sicer:

– gužva, huda najbrž med praznikih, kdaj je najmanj navala
– bungalov, kaj vzeti s seboj, kako je z dodatnim ležiščem za otroka (ne zagotavljajo 100%)
– hrana v hotelu Termal: kakšna je, ali je kaj važno kdaj greš na večerjo oz. zajtrk (če greš pozno, je že vse “prebrano”?? ali skrbijo, da je ok skozi)
– praktični nasveti (izkušnje)
– kakšna pametna trgovina in gostilna (picerija) v okolici – kje, katera??

Hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi odgovorile.

– gužva bo skozi, mogoče manj ob večerih
– v bližini je Mercator, srednje velik, imajo vse kar potrebuješ
– v bazenih je precej umazano, obvezno vzemite natikače za v bazen

Mi smo bili dve leti zapovrstjo v Termah 3000. Hčerki sta zelo uživali. Drugače smo še malo na Madžarsko skočili, si ogledali park dinozavrov, …

Hrana je bila odlična. Bungalov je bil super. Gneča je bila, ampak ni bilo tako moteče, da ne bi bilo za zdržat. V katerokoli okoliško gostilno boste odšli bo hrana odlična, sicer pa so mnenja različna, kakšni okusi vam ustrezajo.

Pa tudi pešpoti za sprehode so fajn.

Prepričana sem, da boste uživali.

V Termah 3000 – Moravske Toplice izvira »črna« termomineralna voda – mogoče vam bo uspela tudi kakšna posebna kopel ali masaža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close