Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ker je že govora glede dopustov poleti…..

Ker je že govora glede dopustov poleti…..

Ker tu vse veste, imate izkušnje; če ima kdo kakšen fajn, poceni predlog za par dni na slovenski obali?
Pa, da ni potrebno peš pol ure do morja…. :))
Hvala za kakšno informacijo.

v študentskem domu v kopru je poceni in ni daleč do plaže

Ti si pa res luštkana! Če imaš kuker tok dobr avto, se na SLO obalo pripelješ v pol ure od doma.
Prišparaš na prenočišču, ha ha ha.

Pa lahko koristim ŠD, čeprav nisem študent? Imaš kakšen link, oz. kontak tega ŠD?
Hvala.

:))) imam ful dober avto ja. Bi blo fajn ja. 🙂
Če bi vsak dan vozila na obalo iz Mb…..bi več porabila za bencin kot pa za prenočišče. Če si pa bližje, magari v Lj, pa je že druga pesem.

ja poleti ga lahko koristijo vsi…

Acjom, po moje bi bilo ceneje če je zapelješ na hrvaško. Saj ni treba da dol bo Korčule. Imaš precej več izbire.

na hrvaškem je res da več izbire vendar pa tudi ni več tako poceni kot je bilo včasih, sedaj so apartmaji tam že zelo dragi…

Dej pusti Hrvaško!! Če hoče na SLO morje!

Pa začnimo od Lazareta navzdol.
– kamp MNZ – prikolice, hišice………….Debeli rtič
– kamp SV – prikolice, sobe…………….. ” “
– RK – hoteli – Debeli rtič

Zaviješ za Ankaran, par 100 m naprej in si tam!

Vse to je tudi za zunanje goste. Probaj – ne bo ti žal.
Ko spoznaš domačine, nudl plažo pod klifi…………mir……………TO JE TO!

Acjom, rezerviraj prek http://www.booking.com. najbolje in najcene. Milijon variant. Odtipkaj željeno destinacijo, datum in voila…

– kamp SV – prikolice, sobe…………….. ” “

Kje pa? sem vprašala brata , ki dela v SV pa nima pojma….razen na Pokljuki.

mogoče kaj takega. jaz sem bila, cena je nizka, storitve pa na nivoju, vzameš polpenzion
Ankaran
plaža je 150 m oddaljena

Kot domačinka priporočam.

Imaš direkt vlak iz MB ja – potem taksi ki je zaradi konkurence poceni. Plaža je primerna za tvojo pupo in za tvojega fanta se bo kaj našlo. Imaš na mestni plaži tudi možnost kaj pojest ampak je bolj izhod v sili. Imajo pa dober sladoled ( in pivo v senčki prija )

Pa nova promenada. Je pa res da ne bi hodila z avtom. Kriza v mestnem jedru z parkiranjem pač je.

Študentski dom v Kopru je najcenejša varianta, poleti odprt za vse.
Tudi v Izoli in Portorožu imajo podobne ponudbe, le rahlo dražje so.Išči pod študenstki ali dijaški dom. Se splača.Išči tudi pod hostel ponudbami v teh krajih.

Ooo šit. Naj se pozanima. Na Debelem rtiču imajo kamp.
Res kul. Večja hiša s sobami, jedilnico……….zraven pa prikolice. Tik ob kampu MNZ.

EJ in če imaš brata v SV – on rezervira in plača……………ker za zunanje je dražje……….
ti pa greš!
(pač brat ni mogel……..ali……….šmurglaj – kot da ne znamo)………..JES!!

jaz hodim v valdoltro vseskozi …. meni je čudovito pa še debeli rtič je zraven:)

Acjom, Dijaški dom nudi sobe, nočitev z zajtrkom (cca 20 eur) in polpenzion (25 eur). toliko se mi zdi, da je bila tarifa poleti 2010. najdi DDK, Cankarjeva 5 – na netu, dostopne so telefonske, pokliči jih, če te zanima.
Do plaže imaš dobrih 5 min, sprehodiš se od dijaškega doma do stolnice, po krajšnici mimo zdravstvenega doma in se spustiš po stopničkah iznad marine direkt na koprsko plažo.

Če se odločiš za dijaški dom ti bom zamerila, če se mi ne javiš;-)) pri meni dobiš namreč vsako jutro sveže Delo in vsaj en čvek in kavo, da se spoznava. Delam namreč v neposredni bližini. če želiš, ko bo čas, grem lahko tudi jaz vprašat zate. lp.

LP.

Ampak morje je pa taka žlobudra v Ankaranu. Poleg tega sem pred par leti (smo šli enkrat za 3 dni sprobat slo obalo) doživela tam toliko neprijaznega folka kot ne vem če že kdaj kje, pa sem prevandrala že precejšen del Evrope.

Zna bit, da bi ceneje prišla skozi v Avstriji … če ni ravno mus, da greš na morje. Pa storitev na nivoju. Lahko gresta v Park dinozavrov, prespita v hiši na drevesu, tam imajo bazen, v bližini so pa tudi terme oz. bazeni (cenejši kot pri nas).

Vsakega težko prigaranega eura je škoda za Koper, Ankaran ipd…

Pojdi vsaj čez mejo, bo 10000% bolje. Ne najboljš, ampak precej boljš kot morje v Slo.

Savudrija je pa ja sama skala.

Hvala punce. Letos grem ziher na morje! Ful mi manjka, ker že 5 let nise bila……..Madonca ste srečni tisti, ki živite na obali. Sem vam fauš. :))

pozdravljeni. odpiram staro temo a vseeno… a ima katera izkušnje z dijaškim domom? bi šla z hčerkico za par dni…mi že tako manjka morje:(
Bibita vi delate v bližini,slučajno veste približno ceno?lp in hvala

http://www.rakitna.si/

Ker gremo letos prvič v kamp na Debeli rtič v prikolico,me zelo zanima če ima kdo s tem izkušnje.Kaj vse potrebujem sabo razen čistil posteljnine krp in podobno kaj pa pribor ali so zunaj stoli in mizica po baldahinom’

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close