Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poznate Kaštel Štafilić?

Poznate Kaštel Štafilić?

Pozdravljeni,

zanima me če je kdo letoval v tem kraju ali tam okoli (Kaštel Novi, Kaštel Stari…) So lepi kraji? Koliko je gužve? So fajn plaže?

Hvala in pozdrav!

Minka

LEP POZDRAV!
LANI SMO BILI V KAŠTEL ŠTAFILIČ PREKO AGENCIJE RELAX IN BILO JE ZELO FAJN..HRANA ALL….PLAŽA JE SUPER KAR SE MESTA TIČE NI NIKAMOR ZA ITI…DRUGAČE JE BLIZU MESTO TROGIR KI JE ZELO LEPO…MISLIM DA NEKJE 5 KM VEN IZ MESTA KAŠTEL ŠTAFILIČ….DRUGAČE JE V TN ZVEČER MUZIKA VELIKO ČEHOV,NEKAJ SLOVENCEV,MI SMO BILI KONEC JUNIJA VODA TOPLA ČISTA IN NI BILO GUŽVE…KAR SE TIČE HRANE JE BOL SLOVENSKA ČE SE LAHKO TAKO IZRAZIM VSAK DAN OCVRT KROMPIR,RES DOBRA HRANA TAKO KOT ZA OTROKE JE MINI KLUB..SEDAJ NEVEM KJE STE NASTANJENI,MI SMO BILI V BUNGALOVIH…TO JE V GROBEM VSE ČE ŠE TE KAJ ZANIMA MI SPOROČI TI LAHKO POŠLJEM SLIKE NA MAIL..LEP POZDRAV!

PROSIL BI ZA NEKAJ FOTOGRAFIJ BUNGALOVA IN PLAŽE R E S N I K.
LETOS GREMO TJA NA ODDIH KONC JUNIJA

LP VINKO

lep pozdrav!
slike lahko posredujem samo mi pošljite email….mislim da ne boste razočarani mi vse kakor nismo….plaža je prodnata bunalovi v senci odvisno kje bote nastanjeni mi smo bili v prvi vrsti in je blizu plaže…hrana super lep pozdrav valery

vALERY, mi lahko prosim pošlješ kakšno slikco iz dopusta v Kaštel Štafilič? Namreč tudi mi se odločamo, da letos tam preživimo naš dopust…
Moj naslov: matejcica@gmail.com

Hvala!!!!

Preko agencije pa greste? Na RElaxovi strani za letos ni te ponudbe?

Uten,
preka Relax-a, a želim še kakšno dodatno informacijo…Prosim, pomagajte mi, da se bom lažje odločila…

Pozdravljena!
Kaj bi lahko tudi meni prosim posredovala par slikic-tudi jaz se odpravljam na dopust v TN Resnik. Prosim:D pošlji na urskasostar@gmail.com

Tudi jaz bi prosila za slike iz Kaštela Štafiliča, ker se letos tja odpravljamo na dopust. Hvala in lep pozdrav.

Mail: sesko.tatjana@gmail.com

Tudi meni bi lahko poslalo kakšno fotko od nastanitve, ker se tudi mi odpravljamo tam z otroci in nas malce bega le nastanitev(ker je ne poznamo).. Hvala

Mail. Robert.pedicek@triera.net

Prosim, če lahko tudi meni pošlješ slikce- najlepša hvala!!

tavcar.ingrid@gmail.com

Prosim, če bi še meni poslaLI slikice; hvala

urska.kosic@gmail.com

Prosil bi za slike iz Kaštela Štafiliča-bungalovi v TN Resnik, ker se letos tja odpravljamo na dopust. Najlepša hvala in lep pozdrav.

Mail: u.gaber@gmail.com

A še ma kdo mogoče kakšo slikco? Bi mogoče mamo tja peljal na dopust, če ji bo všeč.

Se vam vnaprej zahvaljujem za slike.

Lep pozdrav

Mail: stanislavh@gmail.com

lep pozdrav,

še meni prosim pošljite slikice Mi gremo v paviljon, kako tam izgleda.

maja.verbovsek@gmail.com

No, bili smo na dopustu v Kaštel Štafiliću in kaj naj povem:

– kraji dokaj simpatični, mirni, starejša mesteca, ampak strašno neurejeni, umazani; plaža bi lahko bila krasna (imaš tudi naravno senco) le da je ne urejajo nič in ne odnašajo smeti. Neurejena je tudi kanalizacija in marsikaj pride v morje, kar ne bi smelo. Če bi te zadeve uredili, bi bilo fantastično!

– bila sva nastanjena v apartmajih Ruža in moram povedat da so krasni, z izjemno prijaznimi gostitelji ter neverjetno poceni: midva sva dala za dva tedna sredi sezone z vključeno tur. takso 462 Eur!!! Proporočam!

Zvečer se lahko sprehajaš do sosednjih Kaštel, v bližini je Trogir in Split, splača se tudi pogledat Solin.

Bi malo obudila to temo….tudi mi iščemo lokacijo za dopust in bi prosila za Vaše izkušnje z Turističnim naseljem RESNIK – Kaštel Štafilić. Smo družina z 2 malima otrokoma (1 leto, 4 leta). Prosim, če mi svetujete ali je boljši najem paviljona ali bungalova, kakšna je hrana, morje, ali zelo moti bližina letališča….

Hvala in LP

lepo pozdravljeni!

letos gremo prvič v Kaštel Štafilić v BGW- roza pa me zanima kakšni so in če mi lahko
pošljete kakšne fotografije

lep pozdrav in hvala

silvo.ernecl@gmail.com

Pozdravljeni.Midva sva bila lani v Kaštel Štafiliču,TN Resnik. Moram reči da sva bila zelo zadovoljna,plaža je blizu 50 m od bungalovov.Hrana je bila odlična,pijača pa je skozi cel dan do 22.ure.Cenovno je bilo tudi zelo ugodno,za all inclusive za 2 osebi je bilo v mesecu avgustu 430e,last minute.Mislim da imajo manjši otroci brezplačno,saj jih je bilo ogromno,nisem pa prepričana.Je pa bilo ogromno Čehov,Poljakov…Bungalovi so bili tudi v redu,sva imela belega ,navadnega, je notri ogromna soba ,zakonska postelja in pa še ena postelja za eno osebo,ter kopalnica.Pri roza bungalovih,mislim da je še tv,pa malo so obnovljeni.Drugače pa notri ni nobene vročine,tako da klima ni potrebna.Edino ob večerih ni bilo nobene žive muzike,lahko pa si na terasi restavracije privoščiš pijačo.Drugače je 5 km stran zeloooo lepo mesto Trogir,20 km stran pa Split.Je pa res,da je zraven letališče,vendar se hitro navadiš,mene osebno ni motilo,ponoči pa je bolj mir.Tako to je na kratko,nama je bilo zelo všeč,upam ,da bo tudi vam.LP.

Pozdravljeni,

Načrtujemo dopust v Kaštel Štafiliću pa nas zanima če nam lahko kdo pošlje kakšne slikce od tam? Hvala v naprej in LP.

Še enkrat – pozabila sem napisat e-mail na katerega mi lahko pošljete slikce: danijela_tadic@t-2.net. Hvala in lp.

Živijo!

Tam smo bili leta 2008. Bili smo prav v mestecu Kaštel Štafilić, v apartmajih Ruža (res blazno poceni in sploh super apartmaji!), plaža krasna, z naravno senco… Zame sta bili 2 slabosti – zvečer ni kaj dosti za početi (no midva sva vsak dan hodila do sosednjih mestec ampak se tega naveličaš), drugo pa je morje, v katerega menda vsakih nekaj dni izlivajo kanalizacijo zelo blizu plaže in zato…. ni bila glih čista voda in ozračje je takrat smrdelo.. Zato tja ne grem več, kljub ostalim prednostim…

LP

Sanja

Pozdravljeni,

tudi jaz bi prosil slike iz tega turističnega naselja na anton.kreslin@gmail.com.

Hvala in lep pozdrav

Tudi mi gremo letos prvič v Kaštel zato prosim če mi lahko kdo pošlje slike od bgw-jev in plaže.Mi gremo v dvosobnega menda roza če se ne motim.Hvala baselj.barbarta@gmail.com

sem se zmotila pri naslovu baselj.barbara@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close