Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oddaja počitniške prikolice

oddaja počitniške prikolice

Prosim če ima kdo počitniško prikolico,ob morju,in ima kak prost termin za oddajo konec avgusta
za štiričlansko družino,ker imamo samo en dohodek iščemo malo cenejše variante. hvala in lp

Pozdravkjeni,mi imamo še prosto od 28.08dalje v Rabcu kamp Oliva.Inf. na tel. 051436040 L.P

Ali imate kaj slik ? Prosim če mi jih pošljete na moj meil darja2105@gmail.com.
Lp in hvala

Pozdravljeni,

kdor bi želel najeti počitniško prikolico od NUŠKE v kampu Oliva v Rabcu, ga lepo prosimo, naj tega ne stori, da si ne bo uničil dopusta, kot smo si ga mi letos in pa še marsikdo do sedaj (obveščeni od njihovih sosedov)!!!! Prikolica je zelo stara, neohranjena v totalnem razsulu,…skratka vse, kar primeš v roke je pokvarjeno ali sploh ne deluje, da o čistoči ne govorimo,…tako zašpehano, katastrofa,…!!! S tem, da smo jasno vnaprej plačali ( ker sicer sploh ne moreš najeti prikolice) in to po vrhu vsega 55 € na dan, oderuštvo!!!
Sprašujem se, kako jih ni sram, da prikolico vsa leta oddajajo »kao v nulo spedenano« z vso opremo,… pošiljajo 3 leta stare slike, kjer je videti ok,….in s tem vsako leto nekaj ljudi fajn »naserjejo« in imajo na tak način plačan pavšal in s tem zastonj dopust !!!!!!

Ok, hvala na opozorilu.

Ste najeli njihovo prikolico?

Še vedno iščete prikolico? Mi imamo prosto od 1.9. dalje.

Ne

Še vedno iščete prikolico? Mi imamo prosto od 1.9. dalje.[/quote]

Kje se nahaja prikolica in koliko bi bila najemnina na dan ? Mi lahko pošljete kaj slik na moj meil darja2105@gmail.com.

Lp

Pozdravljeni,

kdor bi želel najeti počitniško prikolico od NUŠKE v kampu Oliva v Rabcu, ga lepo prosimo, naj tega ne stori, da si ne bo uničil dopusta, kot smo si ga mi letos in pa še marsikdo do sedaj (obveščeni od njihovih sosedov)!!!! Prikolica je zelo stara, neohranjena v totalnem razsulu,…skratka vse, kar primeš v roke je pokvarjeno ali sploh ne deluje, da o čistoči ne govorimo,…tako zašpehano, katastrofa,…!!! S tem, da smo jasno vnaprej plačali ( ker sicer sploh ne moreš najeti prikolice) in to po vrhu vsega 55 € na dan, oderuštvo!!!
Sprašujem se, kako jih ni sram, da prikolico vsa leta oddajajo »kao v nulo spedenano« z vso opremo,… pošiljajo 3 leta stare slike, kjer je videti ok,….in s tem vsako leto nekaj ljudi fajn »naserjejo« in imajo na tak način plačan pavšal in s tem zastonj dopust !!!!!!

Pozdravljeni,

Lep pozdrav. Ne morem si kaj, da ne bi odpisala. Na žalost sem videla komentar šele sedaj. Gospod jaka2001 oz. gospod in gospa T…. Ne vem kaj vama ni odgovarjalo v moji prikolici. Nedvoumno vem da ste to vi, saj ste edini vi v lanski sezoni plačali 55 EUR in sicer od 16.07.do 26.07.2011. Glede na to, v kakšnem stanju ste pustili prikolico in glede nato, da ste odšli predčasno pa ste plačali premalo. Torej kar se tiče slik, je to laž, saj sem vsem poslala nove fotografije, na katerih je datum. Lahko ste kje videli stare slike, vendar ste osebno bili pred rezervacijo v kampu na parceli. Glede sosedov bi VAM povedala, da so sosedi videli, kako ste naše stvari metali v smeti (saj veste za kaj se je šlo, mislim namreč kovter), prav tako če želite vam lahko pošljem posnetek vaših zabav v naši prikolici, katere so posneli naši sosedi, saj jim je res šla na živce vaša glasba. Glede na to, da ste imeli uničene počitnice, ne vem zakaj ste potem skoraj vsak dan imeli vse sorodnike z najmanj dvema voziloma na obisku, skupaj okoli 10 oseb.

Žalosti me to, da tako nevoščljivo pišete, kako ste bili nezadovoljni pri nas. Pa vseeno, upam da drugi ne bodo nasedli ampak me bodo kontaktirali in videli dejansko stanje in se pogovorili z mano.

UPAM DA BOSTE LETOS BOLJE POČITNIKOVALI.

Danes sem prvič na tej strani in sem čisto po naključju zasledil ta forum in našel tudi ta pogovor o Rabcu.
Gospod Jaka 2001, da se vam predstavim: sem namreč eden izmed NUŠKINIH sosedov (mimogrede: najbližji). Resnično me zanima, zakaj ste imeli uničen dopust? Ne razumem, kaj vam ni ustrezalo?? Prikolica res da ni nova, ampak to pa tudi ni res, kar vi pravite. Kakor sem jaz videl, ste se imeli kar lepo. In ni vam ničesar manjkalo. Hrane in pijače ste imeli vsak dan v izobilju, družbo ste si pripeljali iz Labina, muziko ste si navijali, od zore do mraka, kakor da ste sami v kampu itd… Nimam nič niti proti Hrvatom, Bosancem in drugim.. Ampak ste se mogoče vprašali, če vaša muzika paše ostalim sosedom, kateri smo vsi Slovenci od prvega do zadnjega??? Vsak dan smo vsi “uživali” v vaši balkanjadi, dokler nismo nekega dne dali malo kontre z Avsenikom in Slakom. Potem pa ste končno prilagodili vaše vzdušje še ostalim.

Da ste bili “obveščeni od sosedov”??? Kaj ste bili obveščeni?? Tega ne razumem, kajti kakor se jaz spomnem, vi niste bili najbolj komunikativni.. Tam dol v Rabcu smo nekako navajeni, da se sosedi vsaj pozdravimo, tega pa pri vas ni bilo zaslediti.. Zato ne razumem, da ste bili nekaj “obveščen od sosedov”, če pa se z nikomur niste niti pogovarjali.. Saj mene v bistvu niti ne zanima vaš način življenja, ampak bonton je pa le bonton.. Vsaj osnovni.. Nuška je imela že več najemnikov, pa niti za enega ne vem, da bi se kaj pritoževal. Cena najema pa je čisto normalna. Če ti cena ne odgovarja, pač “krave” ne kupiš.. Je tako GOSPOD JAKA 2001????
Vsi, kateri ste potenciali dopustniki, ne nasedajte tej provokaciji, in jaz kot njen sosed vam garantiram, da je stanje popolnoma drugačno kot ga je opisal.
JAKA 2001, če te še kaj moti povej, verjemi pa mi, da se bom še bolj obširno razpisal :)))
Pa lep dopust ti želim v letu 2012. Srčno upam, da letos NE BOVA SOSEDA!!! :)))

In kje so papirji, da je bil plačan davek od zaslužka, ko se je oddala prikolica???

Kakšen davek od zaslužka?? A si n…… al se zajebavaš -:)))??? Z najemom si še vseh stroškov ne pokrijejo, kaj da bi šele imel profit. Vsaj v primeru pri kolegih je tako.
Pa to ni za dotičnega, na otoku je.

LP

Kakšen davek od zaslužka?? A si n…… al se zajebavaš -:)))??? Z najemom si še vseh stroškov ne pokrijejo, kaj da bi šele imel profit. Vsaj v primeru pri kolegih je tako.
Pa to ni za dotičnega, na otoku je.

LP[/quote]

A če ti plača ne pokrije vseh stroškov, ki jih imaš, pol tud ne plačaš davka al kako?

Je pa to tko, če oddajaš na črno: tud če ti najemnik prikolico sesuje, mu nimaš kaj.

Pa še to: če nikol več ne grem na morje (na Hrvaško itak ne hodim), tud zastonj ne grem v kamp s slovenskimi pavšalisti, ki se prepucavajo med sabo in vsak svojo muziko navijajo (ko je jači taj je bolji). Sem doživela 2x med vikend obiskom v Istri popivanje in celonočno kruljenje vrlih Slovenceljnov (in to starih sivolasih dedcev), ki so se obnašali kot da so sami v kampu. Ne, hvala.

Ga. Nuška , letos dopustujemo v Rabcu in vas bomo prijavili g. Horstmanu in g. Zahtili, da nezakonito oddajate prikolico. Naslednje leto boste brez pavšala- 100 %. Prijavili bomo tudi Dursu. Ali boste še oddajali, mi si ne bi upali.

Oj vi “SLOVENCI”. Drži pregovor, da če bi favšija gorela, bi SLOVENIJA že zgorela. Spoštovani monsun. Naredite, kar se vam zdi prav. Če pa boste v Rabcu, upam da se vidimo. Lahko skupaj spijemo kavico. Jaz častim. Upam da vi vedno plačate takso, ko kje prebivate v kakšnem privat apartmaju. Dandanes se vsak bori, da si olajša življenje in stroške. Pavšali sami veste da je visok. Če pa z eno plačo hočeš olajšati družini življenje in otrokom ponuditi prijetne počitnice, se vsak znajde po svoje. Nimamo vsi vikokih plač in nismo finančno situirani, saj plačujemo velike davke.

Želim VAM lep dopust.

Draga Nuska,
Odaja prikolice je dodatni zasluzek poleg tvoje place in kar se tice davkov ce nakazes da izdatki so visji od dohodkov nimas kaj za obdavcit.Poleg tege je tudi dovoljena dolocena vsota predno moras prijavit.Koliksna je ta vsota je odvisno od mnogo faktorjev, premnogo da bi se spuscali v to.
Lp Taxman

Taxman hvala za obrazložitev. Sama namreč nisem zaposlena. Sem mati treh otrok in živimo samo od prihodka mojega izvenzakonskega partnerja. Na zavodu nisem prijavljena in ne prejemam nobenih dohodkov. Prebijamo se iz dneva v dan in pol takole. Saj ne morem verjeti. Sem mislila da smo slovenci narod, ki si rad pomaga.

LP in sploh ne mislim več o tem razglabljat.

Taxman, ali tudi ti oddajaš, da si toliko na tekočem, vendar v zmoti. Lp

Spoštovana ga. Nuška,
tudi jaz kot upokojenka z zelo majhno pokojnino se prebijam iz dneva v dan, morje gledam samo na sliki, ali bi bili tako radodarni pa bi mi za nekaj dni brezplačno odstopili vašo prikolico. Znam ceniti tujo lastnino.
Lepa hvala že vnaprej za pozitiven odgovor.
Lp

Zabavno,ne jaz to delam ker se mi zdi Zabavno
Lp pa brez zamere

Taxman, ni Zabavno temveč Žalostno, da to delate in da ščitite ljudi kot je Nuška. Sramota.

mislim halo!

da se greste take. prvo blatenje, nato davkarija.

nuška, faušarija ne pozna meja. to je zelo očitno.

ljudje božji, če želi oddajat prikolico naj le oddaja. saj ona sama nosi posledice, če se ji kaj pripeti-glede prijave. mislim pa da ni edina. če jo boste prijavili, dajte, upam, da boste meli tolko jajc, da boste vsaj podali prijavo, ne pa samo tu strašili. zelo upam, da bo ravno v času vaše prijave sama doli z svojo družino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close