oddaja počitniške prikolice
Ivanuska
Ce si ne mores privoscit dopusta na morju je tvoja krivda in tistih ki ste hoteli wetern kapitalizem. Tiste sindikalne pocitnice so stvar preteklosti, ko smo vsi hodili na morje zastonj.Nabavi si vecjo sliko morja ,na primer plakat in lezalni stol, pa si tam …….!? Kar se tice da ti bo kdo pomagal. si pa v napacni drzavi HAHA…
Malo se še zmerjajte, branje je zanimivo – zlasti ko prevlada nevoščljivost in hudobija. V Nuška postu ni nič posebnega, da jo trgate na koščke – ampak si eni vsekakor prizadevate zadevo obrniti…
… no dajte še malo dregnite po zasebnosti preprostih ljudi in seveda ko vržete kamen ste vi popolnoma brezmadežni.
Prenehajte uživati v (ne)sreči drugih pa počistimo vsi skupaj pred svojim pragom ali “prikolico”,
bolano, haha.
Gospa Nuška, mene pa kljub vsemu temu razgljabljanju tle za nima katere termine imate letos še proste . Lahko mi javite na mail ena.iskrica @gmail.com. Hvala in lep pozdrav
Ga. Nuška, slučajno sem danes odkril ta forum. Mislim, da se vi motite da je pisec 2001 tisti za katerega vi miliste. Lani ste imeli v prikolici eno ženščino, ki je letala od parcele do parcele in razlagala, kako ste jo nateg…, skratka nič ji ni bilo po volji, ne prikolica, ne kamp, ne plaža..
Bila pa je v vaši prikolici tam nekje na začetku avgusta.
Lep dopust vam želim, pa previdno pri izbiri najemnikov.
Zanima me ali kdo mogoče oddaja počitniško prikolico za 4 osebe na malem lošinu(čikat, poljana) v terminu od 22.7 do 29.7 2012.
kontakt: jebestiga@gmail.com
Pozdravljeni!
Sramotno kar se dogaja, namesto,da bi bili ljudje zadovoljni in srečni, da si vsaj nekateri omogočijo počitnice s tem,da si pomagajo z nekaj euri,da lažje plačajo pavšal in dajo v najem in tudi njim omogočijo dopust po njihovi želji. Pavšali so dragi,postavljanje in pospravljanje prikolice vzameta veliko časa in ljudi, zato vas prosim ljudje, ne bodite nevoščljivi,ker se vam bo vse vrnilo.
Tudi mi imamo prikolico, zato vem kako in kaj. Kar pa se tiče prijave davčni itd.., saj se mora vsak na recepciji prijaviti in plačati taxo in s tem se zgodba naj bi zaključila.
Takšen način dopusta ni nikomur vsiljen in si ga vsak po svoji želji izbere.
Vsem tistim,ki želijo drugim slabo,pa želim lepo življenje z mržnjo v srcu!
Lep pozdrav.
A se mi zdi ali je res,da ste tukaj gor politiki ?
Prebiram ta forum in me spominja na sejo DZ.
Ste si enega najdli pa ga pljuvate do onemoglosti.
Kdo je ta ženska kolk otrok ima kje je njena prikolica potavljena itd.na podlagi izjave ene “omejene” ženske, ki misli, da če plača 55€ na dan za kamp prikolico, dobi alliclusive hotel.
Dvomim ,da je “OMEJENA” gospa že bila kdaj v prikolici in v kakšnem drugem kampu, recimo v Straškem ,kjer je vse lepo in prav dokler ne prideš na WC leto izelave 1980 in podpis ,ki sem ga kot otrok napisal na zid se še vedno vidi.
Lp
Če koga zanima oddamo prikolico Istra -> Vrsar -> Valkanela
PROST JE ŠE TERMIN KONEC AVGUSTA IN ZAČETEK SEPTEMBRA
http://www.licentia.si/valkanela/
LP
P.S. za najme se dobi račun, tako je glede plačila davka vse čisto
Forum je zaprt za komentiranje.