Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cena pletne na bledu ??

cena pletne na bledu ??

Proism koliko je cena pletne na bledu če sta dva otroka in 2 odrasla? Se da pogajat?

računaj tam nekje med 10 – 15 eur na osebo, za otroke pa ne vem če je kaj popustov oz. nižja cena… se bolj splača najet čoln in da greste sami, če ste seveda dovolj izkušeni.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

http://www.bled.si/default.asp?id=135

12€!

In nihče ne bo glihal s teboj, ostani doma če nimaš denarja – Bled ni Turčija!!!
Mislim – ti bi se pogajala, omg!
Če jaz nimam denarja ostanem lepo doma, in je mir, ne pa takole.
Pojdi ti pletno vozit v tej vročini in ti bo jasno zakaj je taka cena!

Saj denar imamo , toda ne želim podpirat gorenjske natego…, raje zapravim za sladoled. Če bodo predragi bodo prevažali zrak.

Doma ostani, takih kot si ti nismo nikoli marali:)

Doma ostani, takih kot si ti nismo nikoli marali:)[/quote]
Se strinjam z blejčanom.

ti kar, samo glej da te v domačem kraju ne bodo nategoval, če te že ne, samo te tolk dobro, da ne opaziš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

….sladoled kar iz skrinje raje vzemi, da ne boš nategnjena!

Ja kaj pa je Bled? Enkrat na 5 let se ga obišče in to je to. Kaj pa je na Bledu, razen narave?

Ma ne dam niti centa za pletno!! Pa potem vstopnino RKC na otok??? Pa vstopnina na grad…
Pa vse 3 x dražje, kot drugje. Le zakaj??

Aja, kremšnite so obvezne? Pa sprehod ob jezeru? Oooooo, kako lepooo?!

Vozit pletno je pa mala malica. Na vodi vedno pihlja, pletnarji pa imajo en poseben stil veslanja, ki sploh ne potrebuje ‘Švarcenegerja’!!

Jaz iz Zake plavam!! na otok ! In če bi pletnarji TAKO TRPELI, bi si svoj pristan zrihtali na najkrajši razdalji do otoka…..

V rit si vtaknite Bled, in cene in jaooo jako ponudbo……!!!!

Če je kdo ubog so konji v tej vročini (ker vozijo tudi kočijaži), vlakec je tako propadel pa še marsikaj!

Ja kaj pa je Bled? Enkrat na 5 let se ga obišče in to je to. Kaj pa je na Bledu, razen narave?

Ma ne dam niti centa za pletno!! Pa potem vstopnino RKC na otok??? Pa vstopnina na grad…
Pa vse 3 x dražje, kot drugje. Le zakaj??

Aja, kremšnite so obvezne? Pa sprehod ob jezeru? Oooooo, kako lepooo?!

Vozit pletno je pa mala malica. Na vodi vedno pihlja, pletnarji pa imajo en poseben stil veslanja, ki sploh ne potrebuje ‘Švarcenegerja’!!

Jaz iz Zake plavam!! na otok ! In če bi pletnarji TAKO TRPELI, bi si svoj pristan zrihtali na najkrajši razdalji do otoka…..

V rit si vtaknite Bled, in cene in jaooo jako ponudbo……!!!!

Če je kdo ubog so konji v tej vročini (ker vozijo tudi kočijaži), vlakec je tako propadel pa še marsikaj![/quote]

Bled je turistični kraj, turistična destinacija, tako kot Kranjska Gora, Portorož, Piran, Lipica, Postojnska jama………………..
V VSEH turističnih krajih so cene višje kot drugje – že od nekdaj.

Tako je bilo vedno in tako bo tudi ostalo!
Kdor pa nima denarja, se sprijazni s tem, da teh krajev NE obiskuje!

Vidim da tebi veliko stvari ni jasnih.

Kdor pa tega ne razume in ne more sprejeti naj ostane tam kjer je!

4×12 evrov je 48 evrov. Ti sam uživaj napletni! Pa pejt še prej na bankomat!

Jaz lahko pridem na Bled vsak dan!
Točno vem, kje parkiram, da me ne olupijo za parkirnino. In imam 3 minute peš do jezera.

Točno vem, kje se lahko kopam – pa saj ne pridem na kopanje – toliko zaplavam, da se osvežim. In za to ne bom dajala vstopnine v Grajskem kopališču. Za 20 minut plavanja?

Na grad pridem mimo pobiralca vstopnine! Notranjost gradu me že davno več ne zanima, 15 minutni panoramski razgled pa ne mislim plačevat!

Kremšnite imajo drugje veliko boljše, cenejše – sploh mi pa ni za njih v tej vročini.

Na pijačo in jedačo se pa zapeljemo v OKOLICO Bleda, kjer so normalne oštarije, z normalnimi cenami in prijazno, domačo poostrežbo.

Bled je en dolgčas – sploh preko dneva! Sploh med tednom. Med vikendi pa gužva, da si samo ob živce.

ODIJO Bled!

Bilo je 8EUR na osebo…

8 eur/osebo!

Zdaj pa pride ena družina: ata, mama, 2 otroka, tašča….tast, če je preživel….
Koliko je to keša za en izlet??? Kje je še pijača, jedača, kakšen spominek…

BOSTE PA JA NA BLEDU , slo biser – KUPILI KAKŠEN SPOMINEK!!? Kakšno stekleno vazico, pletno iz vžigalic, sliko Blejskega otoka, kakšno bižuterijo blejskih ‘zlatarjev’……

HAHAHAHA – BLED – še 1x ADIJO!!

Vsem, ki imate Bled, Postojno, Izolo za vrhunski izlet – izposodite si knjige v knjižnici (nikar kupit, ker smo v recesiji), ali revije, ki imajo 365 idej za izlete po SLO.

Baj baj!

Samo za eno informacijo prosim. Obožujem kremšnite iz Parka. A imam daleč do Bleda, zato me izjemno zanima tvoja informacija, da veš za veliko boljše in cenejše. Prosim, prosim…kje jih dobim?Zelo ti bom hvaležna..

A toook so dobre kremšnite iz Parka?
Vidiš, ko se ne znajdejo – bi jih razvažali v dometu 60 km in kasirali – kot hitra pošta napr. En avtoček, en šofer in voziiii Miško po SLO.

Kremšnita je vsaka dobra – samo en dan prej bi te morali pustit lakat!

Sicer pa………no povej s kje si, da ti ponudim naj najbližjo in najokusnejšo šnito!

Samo za eno informacijo prosim. Obožujem kremšnite iz Parka. A imam daleč do Bleda, zato me izjemno zanima tvoja informacija, da veš za veliko boljše in cenejše. Prosim, prosim…kje jih dobim?Zelo ti bom hvaležna..[/quote]

Hofer ima taprave blejske kremšnite, tko da sam zarad tega se ni treba nobenmu vozit na Bled.

Sem ugotovil, da bled nas ne bo videl. So predragi. Bomo šli kam bližje po ugodnejših cenah. Treba se je znajti in ne bit hrček, ki kolo v prazno vrti, ker mu tako veli gospoda.

Kao prvo,Hoferove kremšnite z blejskimi nimajo veze,razen imena.Poglej kje se delajo,pa potem govori.
Sicer pa blejske kremšnite so bile včasih res naj naj,zdaj pa že kar en čas ne več.Prav dobre se da dobiti na počivališču Tepanje.Probaj pa javi.

Hoferjeve kremšnite, ne glede na to, kje jih delajo (nisem gledala), so narejene po originalnem receptu za blejske kremšnite. In ja, so dobre. Oziroma, bolj prav, meni so zelo všeč.

Hoferjeve kremšnite, ne glede na to, kje jih delajo (nisem gledala), so narejene po originalnem receptu za blejske kremšnite. In ja, so dobre. Oziroma, bolj prav, meni so zelo všeč.[/quote]

Malo berem tole, sem že mislila da bom lahko tiho, pa ne gre.

Kremne rezine poznam do obisti, pred 25 leti sem jih celo delala v enem od vrhunskih blejskih hotelov, pod vodstvom vrhunskega slaščičarskega mojstra in verjemite mi, blejska kremna rezina je unikat!!!
Tako kot Sacher torta na Dunaju ali pa Trojanski krof.

Res pa je tudi, da danes niso več to kar so bile, so pa še vedno pripravljene po unikatni recepturi, za katero vedo le izbrani:)

Zato vas lepo prosim: Ne mi govoriti, da jih imajo v Hoferju, ker jih nimajo – blejskih NE!

Ne pišite in ne govorite, če se ne spoznate!

Nooo pa smo ugotovili, da je Bled za Slovence ena ‘curabura’ destinacija! Da samo še IDIOT, ki je imel v OŠ zemljepis CVEK, hodi na Bled….s svojo bejbo ali familijo!!

ČAOOOOO BLED!! Imejte nabite cene, VSE kasirajte…….vaše kremšnite jejte sami, s pletno prevažajte 2 Romuna, ki gresta na ogled bakrene pločevine na otok RKC…..

Baj baj!

uh, kako sem vesela, da se nas bo izognil tak pofl. mi je lepše brez turistov:)

Tipično slovenceljsko razmišljanje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close