Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Mimosa hedera Rabac-je bi kdo tam mogoče?

Hotel Mimosa hedera Rabac-je bi kdo tam mogoče?

ker se odločamo ali gremo v ta hotel, me najprej zanimajo vaše izkušnje v omenjenem hotelu ..
havala

Meni osebno so ljudje Rabac odsvetovali, ker je tam veliko stopnic za na plažo, pa umazano, itd…., tako da Rabca nismo videli…..in potem smo kupili avtodom – to pa je že druga zgodba:)

Jaz sem bila 8 let nazaj. Nič posebnega, edino kar me je presenetilo, da je bila hrana zelo dobra. takrat. Drugače pa so ti hoteli (cvetni kompleks) v spodnjem delu Rabca- ni nobenih stopnic. Imajo svoj bazen. Edino s plažo ne vem kako je (sem bila aprila)- ker je takoj zraven kamp, pa ne vem ali je potrebno plačat ali ne. Pa gužva pride poleti.

Itak, baba čula, baba rekla.

Rabac je čudovit, plaže prekrasne, voda čista. stopnic pa je nekaj, ampak niso prav noben problem, četudi imaš vozek.
Je pa res, da meni ni všeč predel ravno okrog hotelov mimosa, hedera in kampa.
Predlagam drugi del rabca in kakšen Valamarjev hotel: mi smo bili v Sanfiorju in je prekrasen, hrana pa naravnost odlična. Bili smo tudi v Allegru, sicer zvedica manj, ampak je ravno zato presenetil z okusno hrano.
Rabac priporočam, mi se vedno radi vračamo.

http://www.pocitnice.info/katalog/items/rabac-hotel-mimosa-hedera.html

Konkretno v tem hotelu nisem bila, Rabac mi je dokaj všeč.

Mi smo bli pred par leti v Mimozi. Hoteli so vsi obnovljeni, plaža je v redu, edino malce gužve je v senci – pod edinim drevesom, ki je zraven morja, je polno ležalnikov, ki so last hotela. Kopaš se lahko tudi v bazenu, ki je zraven morja. Da bi ble kakšne stopnice, pa mi ni ostalo v spominu 🙂 mogoče za to, ker so mulci večji, pa nismo nobenega vozička vlačili s sabo 🙂

Nobenih stopnic do plaže,razen par stopnic iz hotela. .Rabac je meni super,veliko možnosti za sprehajanje,je pa res,da je tudi meni bolj všeč tisti del kjer sta bivša Lanterna-sedaj Sanfior in Allegro. Vedno,skoraj vsako leto pa sem tam v začetku septembra in ne v sezoni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close