Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam z družino za prvomajske praznike

kam z družino za prvomajske praznike

imate morda kako dobro idejo–poceni

Hotel DOM!

hotel Zapor

Kupiš avtodom ali prikolico in niiikoli več ni problema in vprašanja, kam.

Prlekija je bila meni vedno všeč. Tukaj imajo ugodne pakete za družine
http://www.apartma-pomurje.com/cenik.html

Mi gremo v hotel Lek…3x polpenzion za vse 4 nas pride 240€. Ampak sta oba otroka gratis.

Mi štirje gremo v Legoland – 3x nočitev z zajtrkom + družinska 2-dnevna vstopnica = 320 eur

Mi pa, Disneyland Paris , 7 dni , hotel v samem parku, res bo 3000€ ampak si otroka tako želita .

Koliko pa so stari otroci? Si želite kaj videt, spočit, zabavat, kopat? Vas kaj posebej zanima? Če imaš možnost, je fino, da je izlet povezan mal iz šolsko snovjo. Npr. če jemljejo Karantanijo, mal po Koroški. Če jih zanimajo živali, kakšen ZOO (Verona, Zagreb, Dunaj). Mogoče dinozavri pri Gradcu, tehnični muzej v Minhnu, Bavarski gradovi, Salzburg (Mozart), Dunaj (s predstavo z lipicanci), muzej Ferarijev (za fante) in San Marino…

Jaz pa z 3000€ živim kar nekaj let:)))

Malo bomo kolesarili ob Kolpi, pa za en dan skočili na morje na ribce in sladoled…:-)

Želimo si tri dni raziskovanja Pule, Rovinja, Medolina…..pa kaže slabo vreme. Bomo verjetno kar doma.

Mi pa gremo v Sarajevo, 3 dni apartma v centru Sarajeva 90 EUR, pogledali si bomo znamenitosti, hrana je cenejša kot pri nas. Komaj čakamo !

[/b]
pa ti nisi normalen hahahaahahah ja boga otroka pol pa le naj gresta

Ne me j…t da taki (še) obstajate…kaj pa boš ko si bo za maturo zaželel bmw?

Lp

Mi trije gremo na Krk. v kampu bomo najeli mobilno hišico za 60 eur dnevno. Solidno in upamo na vroče vreme 😉

Mi gremo pa za prvomajske praznike s Tuš potovanja na Kanarske otoke, gremo na južni otok Tenerife in sicer smo dobili all inclusive zadevo za 1 teden za 406€ na osebo, kar sem mi zdi zelo ugodno. Pa še hotel izgleda super in ima vrhunslo lokacijo.

za “mi pa” ali ti ni nič nerodno, jaz se z takimi nasveti že ne bi oglašala !

Tisto je po moje itak provokacija.

Če pa ni, pa konec koncev ne vem, zakaj bi moralo bit nerodno nekomu,ki si lahko privošči precej nad povprečjem? Ampak pri Slovenčkih je že tko, da je zgleda treba potlačit vsakega, ki vsaj malce štrli iz povprečja …

Tisto je po moje itak provokacija.

Če pa ni, pa konec koncev ne vem, zakaj bi moralo bit nerodno nekomu,ki si lahko privošči precej nad povprečjem? Ampak pri Slovenčkih je že tko, da je zgleda treba potlačit vsakega, ki vsaj malce štrli iz povprečja …[/quote]

Jaz “Slovenček” se v tisto nisem obregnil zaradi zneska 3.000 €, ampak zaradi zadnjega dela stavka “ker si otroka tako želita”. Mislim, da je tudi druge bolj to zmotilo…

lp

Ah ma dajte nehat no, se obestite na vsako besedo. mogoče je pa to večletni projekt in imata otroka to že dalj časa v glavi. Ne verjamem, da so se včeraj pogovarjali, kam čjo it na dopust in sta se otroka zmislila, kaj pa če bi šli v disneyland…In konec koncev, če je denar zakaj pa ne, mi se tako naprimer odločimo za it v Čateške, mogoče ima kdo možnost tako it kamorkoli…

Mi pa prisegamo in radi dopustujemo v Sloveniji, da tako podpiramo naše gospodarstvo in pa turizem. Slovenija je lepa in potrebno je te lepote spoznavati. Letos smo se odločili da gremo z družino za prvomajske v Bovec. Z vremenom nam zaenkrat dobro kaže. Vzeli smo pa kar ponudbo od Tuša in sicer gremo v hotel Mangart, smo dobili 4x polpenzion in s kuponi oz. boni privarčevali 110€. Gremo pa sedaj čez vikend. Imeli bomo kar bolj športni konec tedna, kolesarjenje, sprehodi in mogoče če ne bo preveč toplo še en smučarski dan na Kaninu 🙂

3000? za 7 dni?????????????? wow
mi3je gremo na Florido za 1’0 dni letalo tja in nazaj in bivanje 2100 eur huh se je pa Disney zelo podražil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close