Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Pineta v Savudriji-nesramno osebje

kamp Pineta v Savudriji-nesramno osebje

Lep pozdrav vsem na forumu!

Tudi letos smo z družino postavili prikolico v kampu Pineta v Savudriji.
Naj povem da tam kampiramo že 30 let. Marsikaj lepega pa tudi neprijetnega smo tam že doživeli. Ampak take nesramnosti kot letos pa še ne. Najprej se je zataknilo pri izbiri parcele.Hoteli smo jo namreč rezervirati že maja meseca, pa so nam odgovorili da rezervacija določene parcele ni možna. Ok, pa smo pripeljali prikolico že 20 junija, kamp je bil še na pol prazen. Sprehodili smo se po kampu in si zapisali 5 številk parcel, ki so bile pretežno v senci in s tem spiskom smo odšli na recepcijo,da se bomo prijavili. In glej no, vse te parcele so bile rezervirane! Kako je to mogoče? Ne vem, rekli so da gostje pridejo naslednji dan. Nam pa so dali eno parcelo na soncu, najdlje od plaže.Tam smo postavili, in potem opazovali kdo bo prišel na ta dobre parcele. In v naslednjih dveh dneh še ni bilo nikogar.( dve od teh parceli sta bili ves čas prazni- 3 tedne) Pa smo šli spet na recepcijo prosit za drugo parcelo in po dolgem pregovarjanju so nam milostno dali eno drugo, ki je bila vsaj ob plaži ampak še vseeno bolj na soncu kot ne.
In smo se prestavili.
Pa še ni bilo konec. Naslednji dan je prišla gospodična iz recepcije, in nas nesramno nadrla, da kaj se gremo, da imamo prikolico postavljeno diagonalno na parceli. Da jo imajo lahko vsi drugi pravokotno in da moramo prestaviti, ker zato ne morejo oddati sosednje parcele??? Moj mož ji je odgovoril, da ne bomo več prestavljali, ker je prikolica na parceli in ne sega v drugo.(sosednje pa seveda nihče noče, ker gre čez njo sprehajalna pot!) Nakar je gospodična padla ven, da nam bo računala dve parceli ali pa naj gremo nazaj na tisto kjer smo bili prej. Nam ni bilo nič jasno, kaj je sploh narobe.Pa je zraven prišel še kar en električar ali nevem kaj sploh je tam in začel mojega moža zmerjat z arogantnežen in prepotentnežem itd.Moj mož ga je ignoriral in šel na recepcijo k šefici in jo prosil naj mu pove koliko meri parcela in mu pokaže od kod do kod sega naša. Mu ni znala ali hotela povedat. Naš sosed Nemec je vse to spremljal in naju vprašal kaj se dogaja? Ko sva mu razložila, ni mogel verjet, povedal nama je ,da so parcele 10x 10m torej 100 m2, kot so mu povedali ob prihodu.
Mi smo pustili tako kot je bilo in potem ni več nihče prišel težit.

Pa še, ko sva se z možem v soboto odjavila, so nama za en dan računali dodatni avto, ker smo imeli na parceli 1 uro parkirana dva avta. Seveda najinega in avto starih staršev,ki so prišli tisti dan bivat v prikolico za naslednjih 20 dni.
No tako je to, ko nekomu 30 let nosiš denar potem pa ugotoviš,da mislijo da oni tebi delajo uslugo, ker ti sploh dovolijo bivat tam. KATASTROFA
V KAMP PINETA V SAVUDRIJI NE GREMO VEČ.

Vsem vam pa želim več sreče pri izbiri počitniške destinacije!

Draga moja alina, ker že želiš vsem srečo pri izbiri počitniške destinacije, potem bodi še toliko uvidevna in pišeš tele svoje počitniške zgode in prigode na kakšen forum, ki je temu namenjen……tukaj se namreč navajajo popotniške izkušnje!

Ja angolalife,a to pa ni popotniška izkušnja? Halo????

kaj pa hodite na hrvaško in jim nosite denar, jaz že 16 let nisem bil dol in tudi nikoli več ne bom šel.
Hrvati se v gostinski šoli učijo angleško,nemško,italijansko,francosko…..SLOVENSKO PA NEEEE!!!
No in Slovencev je dol baje še vedno največ.Tako aroganten odnos že dovolj pove, se vam ne zdi,poleg tega so pa še ZELO DRAGI za tako slabo opravljene usluge.
Nikar si ne mislite, da bi šli receptor,električar itd…vpiti in zajebavat vašega soseda Nemca, nikakor ne, njemu bi rit polizali.
Ne vem kaj hudiča hodite na hrvaško, zakaj npr. ne v črno goro, grčijo, turčijo itd…tam boste slovenci kralji kot gostje…

cudno,jaz nikoli nisem imel problemov na Hrvaskem.Do zdaj sem bil vedno zadovoljen.

tudi mi nismo imeli nikoli problemov. Gremo štirikrat na leto in v malo boljše hotele in tam ponavadi je osebje prijazno, no saj z nami so vedno bili. Sem bila tudi v Grčiji, Tuniziji.. ampak na žalost mnogih, ki tole berete mi je hrvaško morje in tamkajšna klima najbolj všeć. Se že veselim, saj v soboto zopet gremo v DAlmacijo.

A v Sloveniji pa so vsi prijazni?

Saj vsak dela svoje in počitnikuje kot mu paše.

NIKOMUR pa ne dovolim neke arogance in pišmeuhovskega odnosa.

In mi je prav žal napisat, da ga drugje po svetu nisem doživela na Hrvaškem pa. Sicer že kar precej let nazaj in nikoli več.

Ja, pa še v Čatežu smo enkrat prileteli na mino. Sicer brez grdih besed, ampak z slabim priokusom.

NE, nataša b – popotniška ali počitniška… prvič v življenju slišim, da bi počitnikovanju v PINETI rekli popotništvo…
to je možno samo na tem portalu v zadnje pol leta…

Ampak res – s kakšnimi malenkostmi si nekateri grenite življenje. Ali ni škoda??? 🙂

opa,vidim da je nestrpnost tudi tukaj.

Se bom ogibala tega foruma.

opa….a je nekdo obremenjen s pojmom nestrpnost? Ja res halo Nataša…..to definitivno ni popotniška izkušnja! Vsako leto se na forumih razglablja o slovencih in dopustih na hrvaškem in tematika ima korenine bolj v psiholoških in moralno-etičnih socioloških vidikih kot pa kjerkoli drugje. Več kot očitno je da se nekateri slovenci počutite dol zapostavljene napram drugim turistom. To je problem, ki ga morate razčistiti v vaših glavah. Takšne in podobne frapirane frustracije niso za forum, ki naj bi bil popotniško usmerjen! Dejstvo je da vsak privleče nase s svojim odnosom in svojo energijo določene situacije.

na tak način se jaz ogibam dopustov na hrvašk… INk kar rečem, ponavadi drži, tako, da… :***

tudi jaz imam vec slabih izkusenj, to da smo slovenci v restavraciji zadnje postrezeni je tako postalo normalno, sem pa lansko leto na kroznik dobila pokvarjeno hrano, za kar so se nam potem sicer opravicili..potem slaba izkusnja na rabu, na bracu smo slisali se par psovk na racun tega, da smo slovenci, solta pa tako katastrofa, upraviteljica apartmajev necujam je povedala, da je navelicana “teh cehov, madzarov in slovencev”. tako da nima smisla vec prinasat denarja nekam, kjer nisi zazeljen!

Pa kaj je to postal res forum jokajočih Slovenčkov, razočaranih nad počitnicami na Hrvaškem? Ime foruma je izkušnje na POTOVANJIH. POTOVANJIH!! POTOVANJIH!! In ne v restavracijah in ne “kemp-parcelah” in ne v Gardalandu. Primož, kolca se nam po starih časih, res!!

……saj se Primožu ne, ker nikoli ni bil del starega foruma, ko so posti še imeli smiselno uporabnost……

mogoče pa je Primož na dopustu, ko se nič ne javi… mogoče v pineti?

Danes je bil Primož na forumu…….javlja se pa itak nikoli razen takrat da pove naj spokamo dol, če nam kaj ne paše…..

čisto tipični odgovori pohlevno hlapčevskih slovenčkov…kako imate lahko same dobre izkušnje, mene zelo moti, da se v 15. letih hrvati še sedaj v dobi demokracije-kapitalizma ne zavedajo, da slovenci tako množično hodijo k njim in dol puščajo denar, NJIM PA NITI NA MISEL NE PRIDE, DA BI SE NAUČILI SLOVENSKO, ne mi moramo znati hrvaško če hočemo naročiti…če ne bi znali nemško bi nemci že zdavnaj prenehali dol dnar nosit, mi pa smo eni tako loleleki, hlapčki,pohlevni slovenčki, mislim v glavnem vsi ki hodite dol.MENE TAM NE VIDIJO, DOKLER NE BODO V VSE STOPNJE ŠOLANJA TURISTIČNIH DELAVCEV UVEDLI -O B V E Z N O učenje slovenščine, torej, dokler ne bodo pristopili k mizi in vljudno-preijazno pozdravili, kaj želite prosim (ne pa šta želite).

Mi je prav žal. Jaz lahko POTUJEM tudi v Ljubljano ali v Pineto. In tudi če grem na POTOVANJE jem v restavracijah in spim v kampu. Lahko je to en dan ali pa več – če se tako odločim. Saj ravno v tem je čar POTOVANJA.

Mi greste prav na nekaj vzvišeni POPOTNIKI, ki tako lepo in brez problemov tolerirate vse na potovanjih v tujini – tukaj pa zganjate cirkus zaradi nevednosti nekoga, da je pač ” onesnažil” POPOTNIŠKI forum.

jaz mislim, da je problem samo v tem, da “vzvišeni popotniki” ne vihamo nosu ravno nad vsakim članom nesramnega osebja…

in se tudi ne pritožujemo nad tem, da nas na Hrvaškem domače osebje ne nagovori v slovenskem jeziku (tudi Italijani ali Avstrijci nas ne, pa smo tudi sosedje)…

prav tako, kamor sem šla po svetu na POTOVANJE, me nihče ni ogovarjal v slovenskem jeziku… no, lani, ko sem preživela en teden v Buenos Airesu, so vsi domačini spraševali po kletvicah, tako, da bo možno, če boste slučajno šli kdaj v Argentino, da vas bo kdo prav “po slovensko ozmerjal” :))

mislim, da je NAŠ problem na TEM FORUMU samo v tem, da je postala ena in edina tematika – “kr neki”, ki ima razpon od kilometrine do otoka Pag (najbolj bosa) do spraševanja po 1001 hotelih po Tuniziji… pa ljudje, če znate poiskati ta portal, znate tudi na googlu poiskati določen hotel…
poleg tega je forum res zapacan, kot ni bil nikoli, in tega smo krivi MI vsi, zato, ker nekdo začne, drugi pa sledimo… da moderatorja ne omenjam…
in tukaj se ne gre za “nevednost” ampak za malomarnost… kjer se osel valja dlako pusti, ne?

še enkrat pa povem – če se pritožujete nad Hrvaško ali pač katerokoli državo – zakaj potem hodite tja??? in kam boste šli naslednje leto?

joj tole je slo pa ze predalec!
mislim, da je bil namen aline31 samo opozoriti na razmere v nekem campu. na tem forumu je veliko mladih druzin, mladih mamic z otroki in studentov, ki si morda zaradi financne ali kakrsne koli situacije ne morejo privoscit buenos airesa ali pa balija oz AI za celo druzino. za nekoga je potovanje, ce gres na drug kontinent, za nekoga pa ce gre v sosednjo drzavo.pustite ljudem izraziti svoje mnenje in silni popotniki, kaj je vas sploh prepricalo, da sem zaceli brati post o pineti???? mogoce pa tudi vi v glavni sezoni tam pocitnikujete?

prepričalo nas je to, ker se pač nahaja pod temo IZKUŠNJE NA POTOVANJIH… 🙂

in še nekaj – sama sem študentka… samo imam v glavi drugačne ideje.

Ja, res!!!

Da ti nekdo reče,da moraš obrniti šotor po diagonali prostora, namesto po stranici, to je pa res višek nesramnosti!!!

In da ti ne postavijo, preden postaviš šotor, mejnikov, ki bi omejevali najeti prostor od sosedovega, to je pa res preveč!!!!

Mislim, da moramo bojkotirat kamp Pimeta, še posebej pa nesramno osebje!!

Kdo je za? Predlagam, da hodimo vsi na morje ob kamp in samo skozi kamp na plažo, bodo nesramneži videli, koliko turistov pride iz Slovenije in koliko izgube imajo, ker niso postavili mejnikov!!!

lp

bv

Mene pa samo zanima, če ste eni mazohisti, da hodite nekam, kjer z vami slabo ravnajo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close