Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na Hrvaško – višek sezone 2010?

Kam na Hrvaško – višek sezone 2010?

Smo 4-članska družina (2 odrasla, 2 otroka 4 leta). Želeli bi na hrvaško obalo. Najraje naselje bungalovov z možnostjo polpenziona, bližina obale, najraje peščeno-prodnate, veliko sence in da se da zvečer sprehodit do kraja, kjer se kaj dogaja. Termin: zadnjih 10 dni v juliju.

Ali je to misija nemogoče?

Najprej smo razmišljalo o Malem Lošinju. Tam seveda ni takšnih naselij. Najbolj bi prišla v poštev montažna hiša v campu, vendar imam visoko ceno in še kuhat moramo vse sami. Kuhanje bi preživeli, če bi bil najem cenejši. Se mi zdi kar veliko cca 1.200-1.300 eur za 10 dni strehe nad glavo.

Gledala sem tudi okolico Zadra, Pakoštane, Biograd na moru…. Kako je v Rovinju Amarin in Villas Rubin?

Okolica Umaga in Pule odpadeta. Umag Polynesia in Stella Maris sta nam všeč, samo smo že večkrat bili in se neradi ponavljamo.

Ima kdo kakšen koristen predlog? Vsakega bom hvaležna… V to misijo pa smo se podali tako zgodaj, ker želimo iti za 10 dni v višku sezone – smo pač vezani na kolektivni dopust.

Že vnaprej hvala.

Jaz osebno na Hrvaško nikoli v hotel ali karkoli preko agencije, kdor hodi v tujino in primerja cene že ve zakaj.
Če pa že, znanec je že vplačal, makarska, Gradac, hotel Labineca, 2 otroka do 12 zastonj, ALL, ceneje kot tisto vaše le bivanje… ! Sicer pa kot rečeno še vedno dražje kot recimo Tunizija ipd. !!!
Pozdravljeni…

Mi smo bili lani v naselju Amarin in so apartmaji lepi in čisti, vendar je kopanje za majhne otroke skoraj nemogoče. Plaža je sicer prodnata, vendar so v vodi same skale, razen enega zelo majhnega zalivčka. V bazenu pa je zelo mrzla voda. Jaz bi Amarin za majhne otroke odsvetovala.

Pozdravljeni,

vem za app. Turanj blizu Biograda, cenovno zelo ugodno, le za hrano morate poskrbeti sami. Plaža tik ob apartmajih, odlična za majhne otroke. Če vas zanimajo podrobnosti se mi oglasite.

lp

Pozdravljeni.
Mene zelo zanima apartma, ki ga omenjate. Lahko poveste kaj več: cena (julija in avgusta), velikost apartmaja, kakšna slika.
Hvala.

app. Turanj blizu Biograda- v hiši so trije apartmaji, za 4-6 oseb, mi smo lani julija plačali 40€ na dan za 5 oseb, plaža je 20m od hiše, prodnata, primerna za otroke. Prosim, pošljite mi kontakt, pa vam pošljem še slike.

lp

Pozdravljeni,
prosim vas, če ste tako ljubeznivi in nama sporočite bolj točne podatke – naslov kam se lahko obrnemo, morda telef.številka ali mail, kakšna slikca…. o apartmaju Turanj blizu Biograda.Želeli bi letovati v juliju cca od 1-14.VII.2010
V naprej prisrčna hvala!

Pošiljam kontakt za apartmaje v Turanju-
Telefon : 00385 91 911 8213 ( Božena )
E-mail: marin.zunic@zd.t-com.hr
če sporočite mail, vam pošljem še slike in podrobni opis
lp

Ali lahko prosim še meni na mail pošljete slike in podroben opis
E-mail:okorn.mateja@gmail.com

lp

Pozdravljeni,posredovali so mi ceno za najem apartmaja v mesecu juliju 2010 za 4-člansko družino in znaša 80 EUR/dan !!!??LP

http://www.apartmanija.hr/apartmani/turanj/apartmani-bo%C5%BEena/727

a je to ta apartma? tud plaža ni 20 m od morja…cena ni niti približno ista!

karkoli hrvaške preveri na agenciji bonus! definitivno najcenejša agencija!

mg19a….poslala sem vam zs

tudi jaz si ogledujem apartamaje v turanju (cenovno od 40-80 eur na dan), gledam tudi apartma žunič božena, je bilo že nekaj napisanega o tem apartmaju ali je res tako fino. smo družina z majhnimi otroci in želimo apartma poleg plaže. kako vi rezervirate privatne aparmaje in kako vam potrdijo rezervacijo.

hvala za pomoč

Tudi jaz bi prosila za fotke in opis.

alma.cas@siol.net

tudi mi smo bili lani v apartmaju v Turanju ( o katerem že zgoraj teče debata ). Super je bilo, zelo prijazni. Ta cesta, ki teče med apartmajem in morjem ni zelo prometna. Ampak cene pa so dvignili, ni kaj. Tudi mi bi šli letos dol, ampak 80EUR????????? Malo mi je predrago. kaj pravite.

Biograd na moru je najboljše,kjer smo mi preživeli dopust,krasna plaža,lepo mesto,kjer se kaj
dogaja,je pa kar precej gužva v sezoni.

“pajdo”
ali nam lahko napišete kje ste letovali v Biogradu/moru, saj iščemo destinacaijo, ki je primerna za otroke-plaža……
Hvala in lp

Pajdo tudi jaz bi prosila za več informacij.

mg19a,prosim za več informacij na moj mail:dejamoja@gmail.com

Ja,nas je Biograd zelo fasciniral,bili smo kar trikrat tam,čeprav tega sicer ne prakticiramo in hodimo v različne kraje vedno v apartmaje.Smo tričlanska družina s 7 letnim fantkom in tudi njemu je Biograd ostal v najlepšem spominu.
Če iščete apartma v Biogradu,iščite v bližini plaže Dražica,ki je glavna plaža,je velika,prodnata,
s tuši,komur ne paše sonce se lahko umakne med borovce.Okrog plaže je tudi dobra ponudba
hrane in pijače.V bližini je tudi bazen,ki je bolj za vaterpolo.Vse to ima pa tudi posledico,da je kar gužva,pa ni prehudo,kot na Krku v Baški,kjer se leži kot sardine in brez sence.
Biograd je tudi sicer večji turistični kraj z več hoteli in veliko turisti in komur paše večerni živ-žav,
bo mu všeč.
Apartmajev je veliko,verjetno si jih znate poiskat.Jaz si najprej po spletu poiščem primerne apartmaje in si nato po planu mesta ogledam kje se točno kateri nahaja,da ravno ne cepamo
predaleč na plažo.Pričakovnja in okusi pa so različni in vam ne bom priporočal nobenega.

za mg19a.
Tudi jaz bi prosila za fotke in opis.

2304andrej@hotmail.com

hvala

Jaz sem pisala, dobila odgovor o tej visoki ceni. In ko vprašam kako naprej je tišina.
Plus da je ta app zaseden, in dobivam od drugih. Me ne moti, ampak taka reklama se mi ne zdi fer, če se ponuja vsem. Al se človek res mora v trenutku tudi odločit? Za tako ceno verjetno lahko premisliš, a ne?

mene zanima ta aparma mi prosim pošlješ kakšne slikae na ali ikakšno podrobnost na aliojstersek@gmail.com hvala lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close