Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice “naš” apartma je prost – priporočam!

“naš” apartma je prost – priporočam!

Ravno sem izvedela, da ne moremo na morje v načrtovanem terminu… rezervirali smo apartma v naselju Saplunara na otoku Mljetu, ki ga toplo priporočam. Prost je torej v terminu od 26. 6. do 10. 7., cena v juniju je 40 €/dan, v juliju in avgustu 60€.

Link:

Apartma je nov in udobno opremljen, ima tudi take male kuhinjske pripomočke, ki olajšajo kuhanje. Predvsem pa ima klimo! Imamo hudo slabo vest, ker smo morali odpovedati rezervacijo, zato skušam najti nove goste – povejte prosim še naprej!

Naselje je majhno in zeeeelo mirno, zvečer je slišati samo čričke in škržate. Do mestne plaže je 5 minut hoje, v bližini, cca. 2 km stran, pa je krasna mivkasta plaža z nizko vodo, zelo primerna za majhne otroke. Na tej plaži oz. na tem delu otoka so snemali prvega hrvaškega Survivorja, če se spomnite – nas je ravno ta oddaja navdušila za Saplunaro in Mljet. Leta 2006 smo tam preživeli božanski dopust.

V vasi je gospa Ane, ki čudovito kuha, k njej se lahko gre na kosilo ali/in večerjo. Kuha božansko, po izbiri meso ali ribe, kar tisto jutro nalovi njen svak, tako da je sveže. Gospa je goreča zagovornica zdrave domače hrane iz svežih sestavin in še bolj goreča nasprotnica predpripravljene hrane, zamrzovanja in kock 🙂

Sicer je na otoku precej možnosti za izlete, predvsem znamenita slana jezera seveda. Nekje na sredi otoka je en diskont, kjer imajo zelo poceni hrano.

Toliko na hitro – če torej iščete lepo opremljen apartma s klimo v mirnem naselju, je to idealno mesto za vas!

Kar pišite mi na mail za dodatne infromacije in fotografije!

V tako grdem apartmajo ne bi bila niti zastonj.

Opremljen kot pred prvo svetovno vojno.

No, tole pa res ni apartma za dol past. Pa cena ravno tako ne :-(.

Lepotec sicer res ni, je pa nov, čist in urejen. Bistvo je pa seveda zunaj: Mljet.

Halo? Mama 28… se je potrudila, napisala ogromno informacij, tvoj komentar, Ida, je pa popolnoma mimo napisanega.

Hvala za koristne informacije!

Kot ponavadi imajo pripombo tisti, ki bi radi Hilton opremo, pa ceno za prikolico.

veste kaj sem se jaz naučil v svojem podjetniškem času.

Na voljo so tri stvari:
DOBRO
KVALITETNO
POCENI

Izberete lahko samo dve, takšna je ta zakonitost.

JAz sem bil enkrat v apartmaju, ki je bil opremljen leta 1970 do 1980, brez klime. Ampak okolica, ambient, mir, 20 m do morja, prijazni sosedi… in doživetje za otroke, ko sva z ženo lahko spala do 10 in skozi okno gledala in poslušala otroke…

kako že rečejo: neprecenljivo. cena pa ni bila tako visoka, res ne razumem, zakaj bi nekateri želeli imeti Hilton opremo. Saj je važno, da prespiš v udobni postelji in se imaš kam zateči, če je dež. Če že gremo na dopust, gremo zaradi morja, obale, poležavanja, izleta in ne zaradi bivanja, če ne bi šli na dopust v hotel Slon ali Lev ali pa domino?

Res smo lahko malo bolj prilagodljivi, kot pa kažejo naša sporočila, se vam ne zdi?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tudi meni ni všeč, apartma je res opremljen kot pred prvo svetovno vojno, zgleda temačen. Poleg tega pa mestna plaža je že mogoče 5 minut stran, samo vsi vemo kakšne so mestne plaže. Vsak dan pa tudi ne mislim pešačit do lepe plaže oz. se vozit, to potem ni pravi dopust. Kjerkoli na hrvaškem dobiš res luštne apartmaje tik ob lepih plažah.
In ja, cena res ni primerna za tole.

enim nikakor ni jasno da dober dopust ni odvisen od vrhunsko opremljenega luksuznega apartmaja

mama28… kar si napisala poleg, me je čist navdušilo, ampak smo kampisti, kot vidim na google map pa tam kampov ni 🙁 ali morda so? ve kdo?

Me zanima, kaj imate tisti najglasnejši, doma. Vrhunska oprema za 0 evrov+ddv. In kakšna so vaša dejanja, usluge,storitve? Dam glavo stran, da ste tisti, ki hočete od drugih vse vrhunsko in zastonj tudi najbolj “požrešni”.

Če komu kaj ne paše, naj pač gre drugam. Luksuznih hotelov na svetu mrgoli. Dopust na morju se pa po moji logiki preživlja zunaj, ne v apartmaju. Bistvo pa je duša ljudi, ne sten, ki jih gledaš recimo da 14 dni.

kak fajn je vam, ki ste imeli že pred prvo svetovno vojno takšno opremo.
Nekateri imamo še sedaj takšne in podobne opreme, pa vsak dan v tem živimo.

Ne morem verjet, kako hitro vam kritika leti z jezika. Apartma ni vrhunski, je pa čisto spodoben, sploh za hrvaške razmere.
Moja prijateljica ima apratmaje tu v Sloveniji in to je res neki drugi standard, samo vidi se, da je čisto, prebeljeno in urejeno za normalno bivanje.

Lepotec sicer res ni, je pa nov, čist in urejen. Bistvo je pa seveda zunaj: Mljet.[/quote]

Oprema ziher ni nova, prav tako najbrž ne terasa, ki skozi okno izgleda bolj klavrno.

Ajajajaj, ste eni zapeli. Gre za to, da se da za ta denar dobit že kaj veliko boljšega. Mi gremo za isti denar v neprimerljivo bolje opremljen apartma, 20m stran od morja. Ne vem, zakaj bi pri navalu vse ponudbe svoj denar pustila vsakomur. Seveda dopust ni odvisen samo od aprtmaja, a je meni tudi to pomembno.

Kako ste se postavili v bran.

Ja, nekateri doma ne živimo v taki opremi in si zato za dopust še manj želimo česa podobnega temu zgoraj na sliki. Sploh pa ne za 60 evrov na dan. Da se bom na dopustu počutila kot v azilnem domu. Potem sem rajši v šotoru.

In ni fora v luksuznih hotelih, ker med luksuznim hotelom in tem apartmajem je še cela mavrica drugih možnosti. In če nekdo ima apartma, ki ga oddaja, naj ga prosim vsaj opremi z novimi stvarmi, ne pa da dajo noter od sonca obledel kavč in kuhinjo sestavljeno oziroma skupaj nametano iz x elementov, potem pa se furajo na foro, da je apartma 20 metrov od plaže. Tudi na tako plažo, ki je 20 metrov oddaljena od apartmajev ne bi hotela iti.

timonka1 priložiš link, da ocenimo?

Lepotec sicer res ni, je pa nov, čist in urejen. Bistvo je pa seveda zunaj: Mljet.[/quote]

A ni bistvo morje in sonce, komfort imej pa doma? Ma se eni …

Oprema me sicer ne moti, je pa res da za to ceno pričakuješ kaj več. Mi bomo letos plačali 75€ na dan na apartma z dvema velikima spalnicama (3 postelje), dvema terasama, veliko večjo kuhinjo in plažo pred vrati. Pa ravno tako v mirnem okolišu.

No, apartma res ni luksuzen, je pa za preživet. Cena je pa običajna za moje pojme. No, mi gremo v šotor in nam je to krasen dopust četudi imamo doma indukcijsko kuhališče, steklo na steni in oljen parket. In te stvari na dopustu brez težav in z veseljem pogrešim oz. zamenjam za visečo mrežo, roll-up, premično kuhinjo in skupne tuše.

A ni bistvo morje in sonce, komfort imej pa doma? Ma se eni …[/quote]

Hrvati čakajo ravno take turiste kot si ti.

Damo vam morje, damo vam sonce, pa ogabno opremo apartmaja, glupi Slovenci pa pridite, prnesite denar in uživajte.

Eni ste pa res hitro z vsem zadovoljni. Za tak apartma bi dala kvečjemu 20 EUR na dan, vse drugo je nateg.

Ojoj… saj ne morem verjet. Smo bili in še bomo v apartmaju s trikrat starejšo opremo, a vrta, ki je bil pred enim apartmajem in privat plaže, pred drugim takim apartmajem, ne zamenjam niti za 5 zvezdic Hiltona!!

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mene oprema ne moti, app rabimo sam za prespat, pa za zajtrk, kako kavico skuhat in ko gredo otrpci spat da posedimo na terasi. Moti pa me cena. Za tak denar (pa še manj) dobiš lastno plažo, dve spalnici, otroka gledaš na prodnato plažo s terase, tudi v mirnem okolišu, … Pa sem iskala app pred dobrim mesecem in so mi ponujali maksimalno 55€ za tak app. To pa me moti. In ja, če koga zanima še kaj – oprema je bila boljša, ampak kot sem rekla – oprema mene ne fascinira, samo cena in okolica!!!!

V sami Saplunari je res lepo, velika plaža z mivko, z veliko sence, nobene gužve, idealno za majhne otroke. Kdor ima rad skalnate plaže gre tja, par minut peš in si sam, nobenega drenjanja.
Tam je le cca 30 hiš (brez hotelov).
Kdor ni nikoli tam preživel dopusta, naj raje bo tiho….da ne bo bedak izpadel.

Kdor se odloči, mu sigurno ne bo, žal. Najbolje je imeti tam hrano pri domačinih.

Kar se pa tiče samega apartmaja, je na sliki videt tak, kot velika večina povprečnih apartmajev na hrvaškem. (zna bit edin vroče, ker je na soncu, pa tud strehe nima. Pa oddaljen je cca 2 km od te plaže.)
Sama cena za otok Mljet pa ni niti mal pretirana.

za apartmaje v katerih bodo razbijali vaši zlatkani pridkani sončeki, je še ta oprema predobra in prelepa. škoda je je.

bila zelo dolgo v turizmu.
sploh ni tako slabo, sploh za vse tiste monovke, ki hodite na Pag, kjer so daleč najslabši apartmaji na Jadranu in se potem iz Kustičćev, Zubovićev, Metajne vozite z avtom na normalno plažo, ker tista pred apartmajem je itak zanič. čeprav je 2 m stran.
kar se pa cene tiče, sploh ni drago. ampak itak, na Pagu bo tako za klupm max. 40 € na dan, namesto 4 vas bo prišlo 8, pa še prijavljeni ne boste.
da o naravi, ki je na Mljetu čudovita niti ne pišem.
ma povprečna monovka se tako itak na mljet ne bi peljala. je predaleč.

Za 60 EUR na dan imam v Turčiji ali Egiptu all incluzive storitev v hotelu s 5 zvezdicami. Plažo 2 metra od hotela, zastonj ležalnike na plaži, koktejle cel dan, sobo vsak dan pospravljeno, umito in postlano. Ne rabim kuhat, ne rabim pospravljat, ne rabim bencina za avto, pa še Hrvatov ne rabim gledat. Neprecenljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close