Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice “naš” apartma je prost – priporočam!

“naš” apartma je prost – priporočam!

Če je kdo beden tukaj si ti, pa tista Ida, pa še kdo zraven. :)))
A zdej so vse tiste žene, ki z veseljem doma kuhajo in tudi znajo okusno kaj skuhati bedne, sam zato, ker ti nič od tega ne znaš in se ti nič ne ljubi. Raje se vsakodnevno prehranjuješ se vsak dan prehranjuješ v kakšni cheap restavraciji ali menzi… Uboga si, da se ti lastni otroc ( po tvoje pamži) gabijo in ti jih je odveč varovat in skrbet zanje, verjetno jih raje podturiš kakšni babi servis.

Pol se tukaj hvališ kakšno raznoliko delo opravljaš… nazadnje bi pa tako ven vrgla kot tista Ida s Turčijo in celodnevnim poležavanjem. Konec koncev tud tisti, ki nimajo redne službe opravljajo zelo raznoliko delo :)))

Vsak človek preživlja svoj dopust, kot si zaželi in si izbere tisto, kar mu odgovarja. Al tisti, ki kampirajo, al tisti, ki imajo svoj vikend na morju, al tisti, ki hodijo raje v hribe.. al tisti, ki radi potujejo. Ne boš verjela tud za potovanje rabiš dopust in je to ene vrste preživljnaje dopusta :)))

Tak človek, kot si ti, pa Ida… ne more biti nikol srečen, ker se ukvarja vedno z drugimi in se z njimi primerja. Tist kar je manjvredno za njega vse popljuva, tist kar je pa več vredno, se pa vseskozi grize, ker si ne more takega dopusta privoščiti in hoče nekja več biti, da bi sebahal pred njimi, pa naj gre to za preživljanje dopusta ali za znamko avtomobila, oblačil….

Vsak človek preživlja svoj dopust, kot si zaželi in si izbere tisto, kar mu odgovarja. Al tisti, ki kampirajo, al tisti, ki imajo svoj vikend na morju, al tisti, ki hodijo raje v hribe.. al tisti, ki radi potujejo. Ne boš verjela tud za potovanje rabiš dopust in je to ene vrste preživljnaje dopusta :)))

[/quote]

Kaj ti ni jasno, si polpismena ali popolnoma umsko zaostala?

Gor se je ena kura začela usajat in pamet solit, kaj je po njenem PRAVI DOPUST – in je dobila milo za drago. Ljudi, ki hočejo med dopustom zgolj počivati, je obtožila, da so ko v bolnici. Pač je primitivna in je dobila nazaj, kar je iskala.

Jaz sem se napotovala že zelo veliko,hvala (v Turčiji nisem bila še v življenju), pa nisem bivala v hotelih niti se nisem pražila po plažah. Mislim, res, a je to ves domet, ki ga premorete? Ali kvakate, da kak “pustolovski” duh vas zaobjame na dopustih (ja, ko grejo pamži celih 30 metrov dlje od plaže pa wau, s čolnom greste na nek drugi otoček, wau), ali pa ljudi obtožujete, da se cvrejo po nekih turških plažah.

V vsakem primeru kažete svoj res pomilovanja vreden domet.

Eni, verjemite, ne počnemo nič od tega, imamo pa dovolj razgibano in polno življenje, da ne rabimo zganjat cirkusa po dopustih.

Vem, itak ne boste dojele, vamje vsakodnevna rutina že preveč sprala možgane.

lp, ne da se mi več, imam delo.

Mislim, res se sprašujem o IQ-ju teh gosi tu gor, ki bojo celemu svetu odrejale, kako naj živi.

Koji si ti faktor, pupica, da boš govorila, kaj je dopust in kaj ne?

Eni ljudje čez celo leto krepko delamo in ne boš verjela, nam že naše delo prinaša obilo priložnosti za “spoznavanje in zabavo”. Nismo vsi zaplankane gospodinje, ki komaj čakajo, da odštepajo tistih 8 ur, potem pa doma perejo žehto in vahtajo pamže ter hrepenijo po “širjenju obzorij” na dopustu. Samo pomilujem vas lahko.

Moje delo je izjemno raznoliko in nekaj, skozi kar se razvijam, opravljam ga resnično z veseljem, sem pa tudi utrujena. Ko je čas za dopust, rabim MIR, TIŠINO in totalen umik.

Vem, pretežko dojeti enim zahojenim osebkom, ki razen otrok na svet niso spravili še nič produktuvnega in jim je zato jasno “novo spoznavanje in raziskovanje na dopustu” višek življenja.

res bedno.[/quote]

Amen! Se podpišem. Sama sem ista kot ti. Mir, tišina, pa da nobenga ne vidim.

Ampak tisti, ki jim je 10 dni Mljeta edina zabava in dogodivščina v celem letu, to najbrž težko razumejo.

Če je kdo beden tukaj si ti, pa tista Ida, pa še kdo zraven. :)))
A zdej so vse tiste žene, ki z veseljem doma kuhajo in tudi znajo okusno kaj skuhati bedne, sam zato, ker ti nič od tega ne znaš in se ti nič ne ljubi. Raje se vsakodnevno prehranjuješ se vsak dan prehranjuješ v kakšni cheap restavraciji ali menzi… Uboga si, da se ti lastni otroc ( po tvoje pamži) gabijo in ti jih je odveč varovat in skrbet zanje, verjetno jih raje podturiš kakšni babi servis.

Pol se tukaj hvališ kakšno raznoliko delo opravljaš… nazadnje bi pa tako ven vrgla kot tista Ida s Turčijo in celodnevnim poležavanjem. Konec koncev tud tisti, ki nimajo redne službe opravljajo zelo raznoliko delo :)))

Tak človek, kot si ti, pa Ida… ne more biti nikol srečen, ker se ukvarja vedno z drugimi in se z njimi primerja. Tist kar je manjvredno za njega vse popljuva, tist kar je pa več vredno, se pa vseskozi grize, ker si ne more takega dopusta privoščiti in hoče nekja več biti, da bi sebahal pred njimi, pa naj gre to za preživljanje dopusta ali za znamko avtomobila, oblačil….[/quote]

Rajši vsak dan žerem v menzi, kot da bi tri ure na dan porabila za kuhanje in umivanje posode. Enim nam hrana ne pomeni načina življenja. Meni je vseeno kaj jem. Ko sem lačna, pač dam nekaj v usta in se mi ne da cel teden in vsak dan sproti študirati kaj bom jedla in kako bom to pripravila. Če cel dan nič ne jem, pa tudi prav.

In med vikendom rajši cel dan ležin na kavču in jem sendvič, kot da bi stala za šporhertom.

Vsak človek si lahko izbere dopust takšen kakršen mu paše. Sploh ženske ki tule govorite, da potrebujete mir in tišino bi lahko izbrale ponujen app., ne pa ALL.
Sicer pa pustite izbiro vsakemu posebaj. Če vam je grd app potem si poiščite svojega, če vam odgovarja se pa pozanimajte kaj več o njem. Amen

Če pa ti najdeš mir in tišino v Turčiji v bentonski džungli in v hotelu all inclusive s tako ceno. :)))
ta je pa bosa….že zgoraj so te na laži ujele….
Na Mljetu 1000% več od tega kar ti iščeš in imaš v turčiji he-he-heee

No, saj priznala si, da ne znaš kuhat…. imaš eno + točko :))))

ko bi ve vedele, koliko ljudi je zadovoljnih, tudi če oprema ni tipi-topi:

ampak apartma tik ob kristalno čistem morju, kjer ne rabiš vlačit gore stvari s seboj (plavutke, maske, senčnik, ležalnik, hrano, pijačo, kremo, kapice, igrače…………..)…zjutraj ustaneš, poješ zajtrk in imaš par korakov do morja….ni prometa, ni hrupa, avtomobilov….nič….samo morje, veter, borovci….me glih briga, kako je opremljeno, samo da je čisto….če želiš, si ves dan v kopalkah, ko je najhujša pripeka, spet par korakov do klimatiziranega apartmaja…še v trgovino ni treba hodit vsak dan, ker ti prinesejo, zelenjava in sadje pa je potujoča in pride trikrat na teden….ne bi zamenjala za noben hotelski kompleks….

Če pa ti najdeš mir in tišino v Turčiji v bentonski džungli in v hotelu all inclusive s tako ceno. :)))
ta je pa bosa….že zgoraj so te na laži ujele….
Na Mljetu 1000% več od tega kar ti iščeš in imaš v turčiji he-he-heee

No, saj priznala si, da ne znaš kuhat…. imaš eno + točko :))))[/quote]

Če bi zbrano prebirala, bi lahko med drugim prebrala, da sem napisala, da ne hodim v Turčijo. Ampak na lokacije, kjer imam na plaži poleg sebe samo še dva človeka.

Pa tudi nikjer nisem napisala, da ne znam kuhati, le škoda časa mi je za to. Vsako kuhanje za katerega porabiš več časa, kot potem to stvar ješ, je čista izguba intelekta. Ampak ene druga itak nimate za počet, pa se vsaj zamotite, da je mir pred vami.

To je mogoče pa samo na MONu. Ponudba apartmaja rezultira v ugotovitvi, da so ženske, ki kuhajo manjvredne?! in ja … vsi delovni ljudje si MORAJO želeti dopust v divjini in miru – če temu ni tako, so pa zaplankani – lepo prosim, no!

Predraga Katarina!
Poskusi biti bolj neopazna, ker te prepoznam! Kuhat res ne znaš, ne!

hvala avtorici za sporočilo.
Drugače pa je res neverjetno, o čem vsem se da skregat tule gor .-))

Glih tako kot so tisti, ki ne rabijo cele šale na dopustu, za v “bolnico”. To si seveda – kako prikladno! – preslišala, ker itak vidite in slišite samo to, kar hočete.

Cele šale – ?! Ničesar nisem spregledala, morda sem samo premalo stvari navedla, hočem samo reči, da nestrpnost / netolerantnost / nesramnost na temle čveku očitno nima meja.

potem ti pa vzamem tisto + točko nazaj, ker ne priznaš, da ne znaš kuhat :)))

zdej se pa že odloči kam hodiš v hotele all inkluzive v turčijo, sejšele…. al mogoče danes le prijetno sanjaš ob svojem zanimivem raznolikem delu kot je čepenje na MON-u :)))

Ma dej no, zgoraj ena trdi, da je dopust za nevemkaka raziskovanja, tisti, ki pa samo poležavajo, da to je pa bolnica. Potem pa še pristavi “res!”.

toliko o netoleranci, zdaj bojo babe tu gor še diktirale, kaj je “pravi” dopust.

te patetične fore o “netoleranci” so pa tudi že zlajnane do nezavesti. dejte se kaj drugega spomnit, da povzdigujete svoje svetništvo in moralno superiornost.

zdej se pa že odloči kam hodiš v hotele all inkluzive v turčijo, sejšele…. al mogoče danes le prijetno sanjaš ob svojem zanimivem raznolikem delu kot je čepenje na MON-u :)))[/quote]

joj, dej, otrok, Ido bo zdaj res hudo bolelo, ker si ji dala/vzela neko točko…mislim, res, ene ste resnično na nivoju bebavih osnovnošolk.

Za 60 EUR na dan imam v Turčiji ali Egiptu all incluzive storitev v hotelu s 5 zvezdicami. Plažo 2 metra od hotela, zastonj ležalnike na plaži, koktejle cel dan, sobo vsak dan pospravljeno, umito in postlano. Ne rabim kuhat, ne rabim pospravljat, ne rabim bencina za avto, pa še Hrvatov ne rabim gledat. Neprecenljivo.[/quote]

A ti veš kje in kaj je Mljet??? V Turčiji imaš še v tej ceni ogromno betona in kup primitivcev, kot si sama. A dopust je hotelska soba, plaža, hotelska soba, plaža…? Zanimivo. Mene sploh ne motijo Hrvati, ampak PRIMITIVCI!!!!

zdej se pa že odloči kam hodiš v hotele all inkluzive v turčijo, sejšele…. al mogoče danes le prijetno sanjaš ob svojem zanimivem raznolikem delu kot je čepenje na MON-u :)))[/quote]

Daj mi rajši zvezdico. Mi je bolj všeč kot plus točka.

Kam hodim na dopust tebe prav nič ne briga, vsekakor pa ne v apartmaje iz prve svetovne vojne.

Za 60 EUR na dan imam v Turčiji ali Egiptu all incluzive storitev v hotelu s 5 zvezdicami. Plažo 2 metra od hotela, zastonj ležalnike na plaži, koktejle cel dan, sobo vsak dan pospravljeno, umito in postlano. Ne rabim kuhat, ne rabim pospravljat, ne rabim bencina za avto, pa še Hrvatov ne rabim gledat. Neprecenljivo.[/quote]

za 420 EUR na teden imaš v najvišji sezoni v turčiji kvečjemu tri turške ali pa tunizijske zvezdice in nič več. za all inclusive 5 zvezdic pa daj še enkrat toliko, da jih boš dobila. s tem, da boš koktejle krepko še doplačala.

sicer pa, če gledam tale apartma, se mi zdi predvsem prostoren in čist. če grem na tak dopust, ne rabim najdražjih omar, da mi bo lepo.[/quote]

420 € po osebi.
ampak za ta denar je tako v Turčiji kot v Egiptu v glavni sezoni klumadija.

Očitno se pa t ti toliko brigaš za ostale, da si zdej že najmanj 10 postov tukaj naklepala, kljub temu, da te Mljet in apartmaji “kao” ne zanimajo. Da se ti ljubi…. to že veliko pove o tvojem resničnem sanjskem dopustu, ki ga v resnici doživljaš lahko le v sanjah in v brskanju po internetu.

živi v sanjah še naprej :)))

ojojoj, se opravičujem, kaj sem pa jaz tu povzročila! saj sem hotela samo sporočit, da je apartma prost in tako pomagat rešit neugoden položaj našim gostiteljem na Mljetu!

no, če je komu ta informacija prav prišla, lepo, ostalih pa ne bi komentirala 🙂

no, morda samo tole: če primerjate mirno vasico na Mljetu in Hilton v Turčiji, je popolnoma jasno, da ne na Mljetu in ne v Hiltonu še niste bili

vsem nam želim prijeten dopust po svojih željah!

@mama283136 – upam da vam vseeno rata it na dopust v tem letu, lastnikom pa zapolnit trenutno razpoložljiv apartma. In upam, da ne s takimi polpismenimi slovenčki, ki ne preberejo vsega, kak komentar pol pa napad brez osnove.
Kot sem rekla – nam je cena previsoka, je pa še vedno ceno možno na licu mesta prilagodit, če je sicer prosto.

Očitno sploh ne veste kakšna priložnost je to.. In bolje je, da ne .Mljet res ni nič posebnega.Ni dobre glasbe, shopinga ,ni restavracij.Skratka DOOLGCAJT! Vi kar vTurčijo in na Maldive…!!!

Draga mama z nekaj številkami zraven,

iskreno upam, da po tem… ne vem kako bi rekel.. nenavadnem dogajanju pač (se izogibam kakršnikoli povodom za naprej), ne boš pobegnila v anonimnost, kot je (na žalost) recimo Skr bna, pa še marsikdo. Bi te pogrešali.

Daj si eno dobro musko gor, pa ko jebe…

Lepo se imej!

Evo, sem vedela, da se bo izcimilo nekaj dobrega – hvala za kompliment! Ne bom izginila, ne skrbi, imam precej debelo kožo, predvsem pa me virtualni komentarji ne ganejo. Sem doživela tudi že kaj hujšega…

Pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close