Najdi forum

vidalići pag

A mi lahko kdo prosim pove,če ima ta kraj kakšno trgovinco,gostilno…

mi smo bili nazadnje sicer pred 3 leti, in takrat tgovine ni bilo. najbližja je v zubovićih. taka mini za res najnujnejše. drugače pa večja na tisti poti proti novalji – obvezno z avtom. za gostilnico pa tudi mislim da v vidalićih ni bilo nič. je pa ena v zubovičih.

Predlani ni bilo nič. Nasploh pa Zadevo odsvetujem – morje je umazano, nam je lani taksist rekel, da je nekje tam blizu speljana v morje neka odpadna voda iz smetišča. V glavnem, mi smo se hodili kopat drugam in nam apartma (dejansko) tik ob morju v tem pogledu ni dal tistega, zaradi česar smo ga najeli.

mi imamo v vidaličih hišo. prelepo je. razgled čudovit,morje lepo čisto,vsako leto smo čez celo poletje dol tko da nevem kater čas je bilo umazano??? trgovine ni, je ena mala gostilnica na plaži, ampak bolj švoh.imaš pa prvo trgovino in gostilne v kustičih, to je peš hoje iz vidaličev cca 15 minut, z avtom 3 minute. iz vidaličev do novalje pa imaš z avtom cca 10 minut. do največje plaže zrče pa je iz vidaličev cca 5 minut.
jaz ti definitivno priporočam

Iz Vidaličev nikakor ne more bit 5 minut do Zrč, kvečjemu po morju s hitrim čolnom. Najprej moraš do novalje, potem so šele Zrče, torej 15-20 minut.

Sorry, cel Pag prevoziš v eni uri od trajekta pa do mosta, tako da je tehloe 20 minut pa tudi malo veliko. Mislim, da je max.10 minut.

jaz imam iz vidaličev do zrč 10 minut, ker grem čez casko, če grem pa okrog pa max 15 minut, pa še to če je gužva. tak kot je iza bela rekla pag prevoziš v eni uri :))

Kam pa grete v Vidaliče? Kakšen OK apartma kje?

na netu sem dobila en apartma,blizu morja…

Ja, lahko je deset minut, če greš čez casko, se pa moraš peljati čez celo plažo in v breg po tistem kamenju, kjer je že marsikdo nasedel. Pa še prišparaš, ker ti ni treba plačat parkirnine v Zrčah. Imajo pa zgoraj rampo in jo bojo upam tudi kdaj uporabili, ker so taki zastonkarji kot vi prav moteči za obiskovalce caske.

Mislim jana11, kaj pa tebe briga če plačamo parkirnino al pa ne. Saj ne delam teb škodo, ampak hrvatom 🙂 znajdi se, če se znaš.
una rampa je že 15 let tam in če se znajdeš prideš mimo nje 🙂 pa nikol ne nasedem 🙂
po normalni poti pa prideš do zrč prej kot v 10 minutah, če si le dober šofer ha,ha

se strinjam tudi mi imamo tam apartma in nisem še videla lepšega otoka kot je pag

tja pa hodimo že pribljižno 15 let ker ima teta hišo zdaj smo si pa najeli svoj apartma ker se definitivno splača..trgovina z kruhom in jutranjo malico je v vidalićih druga trgovina za nujno potrebo je pa v kustićih tako da ne šinfat paga:D ker se vam ne splača..:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close