Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – otroci

Djerba – otroci

Lep pozdrav,

konec oktobra v začetku novembra imamo namen iti na Djerbo.Ker imamo dvojčka, ki bosta takrat stara 8 mesecev, me zanima če je bil že kdo z otrokom približno takšne straosti tam na dopustu, ter vaše izkušnje glede prehrane…

lp

Na tako pomnjkljivo vprašanje lahko dobiš samo pomanjkljiv odgovor!

Je treba malo napisat kaj imaš v mislih – hotel s koliko zvezdicami, nočitev z zajtrkom, polpension, all. incl….. ali mogoče celo safari? Kaj mi vemo?
Sto ljudi sto čudi!

Ja saj sem res podala premlo podatkov, tako da zdaj posredujem še ostalepodatke in prosim za mnenje.
Šli bi v hotel 4* ali 5* all inclusive.Sicer smo enkrat že bili na Djerbi v juliju ampak takrat še nismo imeli dvojčkov, pa tudi drugače julija ni bilo tamopaziti preveliko otrok – verjetno zaradi vročine. No mi mislimo iti v oktobru tako da takrat tam ni več tako vroče.
Me pa zanima če imate kakšnezkušnje glede podobne situacije.

lp

Nismo bili na Djerbi, temveč v Egiptu z 2,5 letnico in ni bilo nobenih težav. V all. incl. tako dobiš karkoli in kadarkoli, pa navadno je tudi zdravnik tam, če pride do kakšnih težav (driska).

Mi gremo letos konec junija v Tunis z enoletnico in nimamo nobenih pomislekov glede tega. Tudi pri vas bi moralo biti vse v redu, v kolikor sta otroka že v osnovi zdrava in upoštevate osnovna navodila glede prehrane za to državo.

Verjetno veš, da se takrat v morju ne boste mogli več kopat. Če si računala na to, potem pojdite kakšen mesec prej.

Imam pomisleke glede temperatur morja in ozračja. Zna bit kar hladno. Jaz bi si kot terminraje izbrala konec septembra.

Glede hrane pa ne kompliciraj ker resnično nimaš razloga.

Pozdravljena rdeča vrtnica!
Bila sva z majhnim otrokom starim 3 leta lani za 14 dni na Djerbi! Glede vode-morja….voda v morju prijetno topla ( bazeni ledeni, ne pretiravam ), temperatura zraka se je gibala vsak dan 27-29 c, vroče in še enkrat vroče!!!! Hrana je bila okusna in brez prebavnih moten 😉 glede izletov…tudi 9 mesečni otrok je šel z nami v Saharo ( ne pretiravam ampak resnično ) 😉 V morju se boste lahko kopali tudi konec oktobra …lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close