Najdi forum

Lep pozdrav!
Po krajšem času imam spet eno vprašanje…glede prenosnega računalnika…
Nekako sm jst slišal da ti znajo pri potovanju v Ameriko zasežt prenosnika in ti ga vrnit na koncu potovanja ali mogoče celo ne več…ali je to res? Ker pač sm ga nameraval uzeti s sabo, za fotografije ipd. Hvala za info!

Novembra sva bila z možem v SF. S seboj sva imela vsak svoj prenosnik in ni bilo nobenega problema, da bi nama ga hotel kdo vzeti.

najlepša hvala, ma mogoče vesta če se je po novem kaj spremenilo to?
meni je en sodelavec reku da se mi zna zgodit da ga zasežejo, pa sm zdaj malo u dvomih al ga nest s sabo al ne, čeprau bi mi zelo prau pršu zarad slik in videou

Jaz sem bila v ZDA pred dvema mesecema in sem ravno tako imela s seboj prenosnik pa ni noben čist nč kompliciral tak, da ti ga kar vzemi.

bi bilo potrebno poznat okoličiščine.
Lahko ti ga zasežejo tudi recimo v Frankfurtu, če ugotovijo, da je bil kupljen izven EU in niso bile plačane dajatve

Spoštovana !

Veliko putujem, tako privat kot službeno in tudi prenosnik je del moje prtljage ! Ne vedno a pogosto na službenih poteh ! V veliki večini primerov nimam nobenih težav z prenosom preko meja ! Jih pa je zanimal moj prenosnik v Londonu in v Istambulu ! V izogib tega imam zmeraj sabo pravilno izpolnjen račun na katerem je serijska številka računalnika, pripeto imam še garancijo z vsemi številkami, ki jih je moč najti na njem in ko je kontrola videla te papirje ni bilo nobenih težav !
Vendar dopuščam možnost, da se zgodi marsikaj ! Svet je včasih zelo čuden !

Lep popotniški pozdrav

Hmm…torej bom poskusu uzeti s sabo tudi račun in garancijo 🙂
ampak useeno…ti potuješ pač službeno, jst pa grem kao kot turist…nevem če ima to kakšno zvezo, ampak ok.
no hvala vam za nasvete, upam da bo šlo uredu mimo 😉

Živ,
ravno se vračam iz NYC, s seboj sem imela prenosnik, tudi povohali ga niso, pravzaprav sploh niso vedeli, da ga imam, ker nihče ni čekiral ročne prtljage. Čekirali so jo že v Munchnu, tam pa itak ne težijo. Tko da, tud jest sme bla panična, k pa sem vidla, kako bp je šlo vse, pa sem bla vesela, da sem ga mela s seboj. Le pogumno

ja, menda je kar v redu, pravi kolega, ki se je vrnil iz ny.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close