Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najboljši dopust – predloge prosim!

Najboljši dopust – predloge prosim!

Torej, napotite me nekam, kjer bom s familijo uživala.

Podatki:

– midva z možem + otork 3 leta
– mesto mora biti ob morju
– hotel dober z vso živo ponudbo ‘+ kaj za otroke
– obožujeva dobro hrano in dobro vino
– rada imava stara mesta, zgodovino in kulturo
– do destinacije je treba priti z avtom in NE z letalom

…torej, če mi katera lahko pomaga…bom zelo hvaležna. Na velikih koncih sem sicer že bila, a verjamem, da je vselej kje kaj kar se splača it pogledat!

Italija, toliko na jug kot se vam še da peljat.

Rimini, če mene vprašaš … Dost zgodovine, zabave, za otroke zrihtan in peščena plaža, hrana tudi (odvisno, kok si pripravljena plačat), velika izbira hotelov … Skratka, če ne želiš bolj na jug, bo Rimini kar ustrezal tvojim željam. Ne me pa spraševati za hotel, ker jih je čez 100.

Italija, jug. Bili še nismo, je v planu v bližnji prihodnosti, ampak mislim, da okoli Neaplja nimaš kaj zgubit.

Sardinija – je pa seveda bolj elegantno z letalom. Se pač “cenimo” in se ne mislim jajcat po cestah v poletni zmešnjavi.

Pravzaprav greš z avtom lahko v Grčijo, Albanijo, Turčijo, Bolgarijo, Romunijo, Tunizijo, Iran, Irak, Jordanijo, Egipt……….itd.

Zatorej raje povej da želiš podatke za Hrvaško in se ne bomo ostali dobronamerci sploh ukvarjali s tvojim dopustom.

Ma ne, kakšna Hrvaška. V mislih sem imela Italijo, Francijo, mogoče Španijo.
Ja za Sardinijo sem že malo posrfala po netu, Costa Smeralda je enkratna na fotkah. Sem se že kar malo zakurila. Okoli Neaplja sem že bila, vključno s Caprijem, ki je tudi božanski. Mi gremo zelo radi z avtom, z vmesnimi nočitvami seveda, če je destinacija pač predaleč.
Tako da če imaš kakšen predlog, kar na plan z njim.

sam ne v Hrvaško

Hrvaška je zdaj označena za teroristično državo

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Korzika, iz Lj do pristanišča v Livornu dobrih 6 ur + ladja.
zahodni in južni del otoka, krasne plaže za otroke, krasna mesta ob obali in tudi v notranjosti (taverne, kamniti trgi, res romantično…)
Za hotele ne vem, mi smo bili v kempu, ampak hotelov je kot smetja (poglej na internet).

Korziška hrana in vino, mmmmm….

lp

Se strinjam z Bibi.

Razmisli še o Siciliji. Vredna ogleda. veliko grških in seveda rimskih ostankov. Enkratna mesteca z “dušo”. Večerno posedanje v kavarni……

Pa Etne ne izpustite če ste že tam.

Uf, komaj čakam dopust… grem že čez 1 mesec prvič na morje… pa še enkrat v septembru… jupije, preko poletja se bom pa v službo vozila po praznih cestah 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close