Hotel Livada prestige
Zdravo!
Bila sem v hotelu Livada in sem več kot zadovoljna… V sobi smo imeli 2 kopalnici. v eni masažni tuš, v drugi jacuzzi. Če si ga vklopil, da ti je točil termalno vodo(z delci nafte), ja potem je smrdelo, če pa si vklopil z normalno vodo, potem pa ni smrdelo:) res super hotel, gremo kmalu spet tja. Priporočam.
LP
Tudi jaz sem prejšnji teden nisem vrnila ravno navdušena iz tega hotela… Manjše pomanjkljivosti – in zato mislim, da si nikakor ne zaslužijo pet zvezdic…
Pridemo na recepcijo in nam povedo, da masaže, katere imamo rezervirane niso možne, in da niso imeli kontakta, kam naj sporočijo…ja, seveda…. Vsa rezervacija hotela je potekala preko maila in telefona….
Pravijo, da se vse enkrat doživi prvič….:
ko sem se iz bazena vračala v sobo, so me v sobi pričakali neznani ljudje – sicer je bil zraven tudi portir – meni se zdi to nedopustno, hotelskemu osebju pa očitno normalno – čisto nobenega opravičila!!!!!
Hrana pa je bila res OK.
Savne so vse precej hladne, precej zasedene. Tudi okoli bazena so vsi ležalniki polni. Tudi masaža, ki smo se je potem poslužili ni bila nič posebnega…
Pa, da ne bom samo “šinfala”:
No, ker pa sem imela RD, so me obdarili s čestitko in rožico.
Forum je zaprt za komentiranje.