bungalov
Po želji “dopustnica” na več kot neumno vprašanje bi lahko dobila še marsikaj hujšega! In kako naj nekdo ve če so tam nekje v vukojebini brisače in posteljnina! Vprašaj svojega ponudnika bungalova ali pa te je sram postavit njemu takšno vprašanje. In glede na to le kdo ve kako je s skret papirjem (ja groza) in kuhinjskimi brisačami (joj,joj), ali je le predpražnik pred vrati, ali bo ob odhodu treba pomest ali posesat (bistven podatek za uporabo kozmodiska) in še in še se lahko najde podobnih bebastih vprašanj!
In čisto na koncu še bistveno TUKAJ SO IZKUŠNJE NA POTOVANJU zdaj se pa še dobro vprašaj, če tvoj post sploh spada sem!!
Še enkrat – hvala za prijazen nasvet. Žal nimamo vsi toliko potovalnih izkušenj, kot ti, ki si verjetno že zelo izkušen popotnik.
Res, se opravičujem, nisem navedla popolnih podatkov – gre za bungalov v okviru hotela Rogla. Ampak vidim, da sem žal postavila vprašanje napačnim ljudem – pričakovala sem bolj prijazen odziv.
Hvala, da si me spomnil, da se pozanimam tudi, ali imajo wc papir z vzorcem rožic in vonjem sivke. Očitno so tebi take stvari pomembne za dobro počutje.
Ma ne, ne bom nazaj nesramna. Samo v razmislek – a je potrebno takšno obnašanje? Ja, vsaj veliko pove o avtorju…
LP
“In čisto na koncu še bistveno TUKAJ SO IZKUŠNJE NA POTOVANJU zdaj se pa še dobro vprašaj, če tvoj post sploh spada sem!!”
Vidiš bistvenega še zmeraj nisi prebrala!! In verjemi bil sem samo rahlo ciničen, če bi hotel bit nesramen bi zvenelo bistveno drugače! Ja pa še nekaj, kolikor ima Hotel Rogla telefon in hudiča, dobra ideja mogoče pokličeš in jih kar vprašaš…
taki tipi ljudi, ni kej 🙂
butasta vprašanja ala:
-kako na pošti obračunavajo priporočene pošiljke (ja, škoda, da pošte nimajo telefona)
-videl v atlantisu črve za plavanje – kje bi jih lahko kupil (verjetno bi mu lahko povedali tut tam kje so jih dobili oni)
-na spolovilu se ji je naredila razjeda, kaj bi to lahko bilo (še dobro, da vsi vidmo njeno …. in vemo, kaj je delala)
ampak tko k sem že enkrat napisala – ko je blo treba oddat dohodnino ipd pa najdejo luknje sto na uro
manj ko bodo deležni pomoči tle gor, manj neumnosti bodo spraševali
Srakoper – prav imaš. Res sem postavila bedasto vprašanje, sploh za ta forum. Mi je žal.
Ampak zanimivo mi je, kako ljudje takoj napadejo, če se človek zmoti oz. za njihovo/vaše mnenje postavi butasto vprašanje.
Res je, glede na reakcijo sem nato še namerno malo provocirala, po pravici povedano le zato, ker me je zabavalo brati takšne odzive. Ne bom več – se umikam.
Grem na svoje potovanje na Roglo!
Lep pozdrav pa brez zamere!
no, vseeno mi ni jasno, kako so lahko nekteri tako neznansko nespretni, štorasti, neiznajdljivi in to pri zadevah, ki so povezane z elementarno informacijsko pismenostjo..
no, vseeno želim prijetne počitnice
Mimogrede:če slučajno ne veš, za vožno po Ac rabiš vinjeto.In ne, ne bodo te kaznovali, če je nimaš-če te ne dobijo, seveda..Pa na Rogli se ne smeš vozit po gozdnih cestah, ker te bodo kaznovali.Če te dobijo, seveda
Zdravo!
Pa sej ne morem verjet kaj berem. Da v Soveniji ne moreš vprašati neki, da takoj ne izpadeš butelj.
Ženska je čist lepo vprašala za informacijo, sepravi je tudi enako pričakovala nazaj.A je tok tažko lepo odgovoriti nazaj al kaj??????????
Dopustnica upam da si se mela dobr na dopustu, kar se pa tiče ostalih oseb ki so ti odgovarjale pa se mi dobesedno smilijo.
To so osebe ki so zelo zakompleksane in ki imajo največ dela sami s seboj.
Glede na to da še nisem bil na Rogli ti nisem mogel pomagati pri zastavljenem vprašanju-žal.
Lep pozdrav vsem,Davor
Tudi meni tile napadi niso všeč. Srakoper pa tako ne dela drugega kot napada ljudi. Kaj pa je še drugega pametnega napisal v zadnjem letu? Cel forum je eno samo prerekanje s srakoperjem in njegovimi žrtvami. To pa so potem IZKUŠNJE NA POTOVANJIH. Ko sem prvič odkrila tale forum, sem tudi zastavila zanj neprimerno vprašanje in takoj me je zbombandiral kot najbolj neumno gosko, ki ne zna brat in pisat:” pa to so izkušnje, izkušnje, izkušnje….. Naj gre že v kurac s temi izkušnjami. Res bi ga enkrat rada v živo videla, tega kretena.
Forum je zaprt za komentiranje.