Izkušnje z all inclusive
Tudi letos grem na dopust v all inclusive varianti, tako kot že dve leti zapored. Me pa nekaj zanima – do sedaj smo imeli obakrat jutranji let, letos je let popoldan, torej grem iz hotela šele pozno popoldan.
Vem, da mi po vseh pravilih pripadajo hotelske usluge le do (ponavadi) 11 ure. Jasno mi je, da moram do takrat sprazniti sobo, ne glede na to, kdaj odletim. Najbrž pa ne bi nihče opazil, če bi (čeprav proti pravilom) šla tisti dan tudi na kosilo, na pijačo… Zapestnice, ki dokazuje, da si iz tega hotela, mi pri odjavi še nikoli niso vzeli.
Kakšne so vaše izkušnje? Vam je uspelo kdaj takole podaljšati ALL usluge, čeprav čisto po pravilih to ni?
Nič se ne sekiraj. sploh ni potrebno “goljufati”, ker lahko koristiš usluge do konca. Zakaj ne bi bilo po pravilih?
Če pričneš prvi dan s kosilom, imaš potem zadnji dan zajtrk kot zadnji obrok. Če je pa prva večerja, zaključiš s kosilom.
Da moraš sprazniti sobe do 11ih, je bolj zaradi tega, da jih imajo čas pripraviti za nove goste.
Tako da sem skoraj 100% prepričana, da boste lahko koristili usluge do zadnje minute. Pa uživajte 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.