Najdi forum

Slovaška

Čao!

A je kdo zainteresiran da se mi pridruži poleti-nekje okrog 18.6.-it na Slovaško približno za dva tedna. Grem na svojo organizacijo, ker nisem pristaš turističnih agencij. Točnega plana zaenkrat še nimam. Pač računam da začnem in končam v Bratislavi, sicer pa malo naokrog po raznih predelih Slovaške. Sicer pa imam še v mislih njihove gradove, ki jih je tam ogromno in so zlo lepi.
Lp, Klara

oglasi se pri meni v bratislavi.bom vesel obiska iz slovenije,saj tu nimam s kom govoriti slovensko.

Čao!
Mates-napiš mail ali telefon za kontakt
Lp

mates13@azet.sk
telefon 00421(0)908827591

hodiva tja priblizn 1x na 2 mes, ponavadi sam do bratislave, k ma punca tam sestro. mislila sva it tud s kolesi, predvsem v tatre, ali cim blizje. kaj vozis kolo?plezas?

Je to fiksen datum al se da še zmenit?(npr druga polovica julija, zarad dopusta)
Mene tud vleče na Slovaško, pa še kaka Budimpešta bi prišla v poštev.
Kaj pa prenočišča? Glede na to, da so tam poceni, verjetno ne planiraš kakih šotorov.
Lahk mi pišeš na mail: psiho1977@gmail.com

Hey Klara,
Moram rečt, da je Slovaška čudovita dežela, seveda pa sem dolžan veliko hvaležen tudi Mateju aka Matesu, saj je bil ravno on moja prva pomoč pri prihodu v Bratislavo, kjer me je tudi lepo gostil 2 dni, mi razkazal samo mesto in me pravilno napotil naprej. Namreč, potoval sem v Topolčane in Bansko Štiavnico……vredno ogleda.

Morda odpotujem na Slovaško tudi v tvoji družbi in z Matejem spijemo v Bratislavi kako dobro pivce hehe.

Lp Gregor

mislim da bi šlo tudi v tvojem terminu. če si še za mi piši na mail da se pomenimo.Lp
Nina

Mates, vidim da imaš kar precej prometa v Petrzalki.
Lp, Vojc
A boš za prvega maja gor?

seveda bom v bratislavi.prides gor??

Bom pa res blizu, na Dunaju, morda se tudi vidiva

NO,UPAM,DA BOS IMEL CAS PRITI NA PIVO IN BOROVICKO

za ureditev nastanitve priporočam stran http://www.limba.com odslej tudi v slovenščini: ))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close